• Efes Pilsen
    14k
    To je tzv. Hajducko sudenje - prica s njima, tetosi ih pa im daje alibi kartone pred kraj utakmice kad s namjerom ubijaju ritam. To ne bi radili da su im drugi zuti, ovako lagano Pajaziti hvata loptu rukom, Livaja ide s loptom do centra nakon dosudenog auta, Bamba napucava loptu nakon dosudenog auta, Mlacic za 10to gazenje konacno dobiva karton itd.
  • bbb medimurje
    4.7k
    ja mislim da nije takvo pravilo. Ako ga zove var i odluci da nije penal on moze dosuditi faul van 16 i pokazati drugi zuti
    Taj start se moze okarakterizirati kao da je poceo van 16m i zavrsio u unutar
  • ElDorado
    8k
    Da ali var je gledao povlacenje a ne gazenje.
  • Blueshadow86
    4.7k
    Vi ste zadovoljni s bodom iako nas je Kolarić počeo krasti od 1. minute, doslovno!
    Vi ste zadovoljni s bodom iako je i VAR soba zakazala sa snimkom 2. žutog kartona za Rebića jer nisu Kolariću na monitoru približili i usporili njegov udarac u Mikićevu nogu.
    Vi ste zadovoljni s bodom jer su ovi imali 1 šut u okvir gola i bili totalno nadigrani svih 110 minuta.
    Vi ste zadovoljni s bodom jer se njihovi igrači i stručni stožer u našem dvorištu šepure i glume mangupe.
    Slažem se da je 1 bod bolje već ništa, ali nakon svega što se moglo vidjeti i doživjeti na ovoj utakmici, ovaj bod ne smije biti zadovoljavajući faktor po nas.
    Treba poduzeti sve mjere da se konačno stane na kraj ovom ismijavanju Dinama i očitim i namjernim krađama svih ekipa koje igraju protiv hajduka!
  • Efes Pilsen
    14k
    https://www.facebook.com/share/r/17kZBArkka/

Snimka njihovog gola iz najboljeg kuta. Lopta je prosla tik pored McKenne i Domingueza uz nedostatan blok Vinlofa, a i Livaja je imao otvoren koridor za ubacaj.
  • NitkoBitan
    33.5k
    Ma daj, ukupno gledajuci ta dva ubacaja lopta prosla 6x tik pored nasih igraca. Tovari imaju vise srece nego pameti.
  • veselko tenžera
    6.3k
    kratkoročno, s obzirom da smo u nadoknadu ušli s minusom uz debelu primjenu dobro poznate metode uništavanja bilo kakvog pokušaja igre itekako zadovoljni činjenicom da nismo izgubili. Kako bi se bilo probuditi jutros i sjetiti se da su ovi 2 boda ispred.
    Dugoročno, mi moramo raditi na svim poljima. U strukturama smo očito zanemareni, na terenu je prostora koliko hoćeš. S ovako bezveznom ekipom kao ovaj Hajduk utakmicu (i prvenstvo) treba zaključiti puno ranije, a za to smo sami odgovorni. Sreća pa rezervi ima (Mikić, Topić, Jakir, nadam se da Soldo nije otpisan iako je nada tanka, vjerujem da se od Villara može dobiti nešto i Bennacera pristojno spremiti ako već mora igrati). Imamo i prijelazni rok i novce za dovesti igrače.

ono što se nije spomenulo je da se lopta odbila od Vinlofa. Gadan peh. Da je išla kako je zamišljena došla bi Škotu na volej.
  • Jurki
    20.7k
    Kazu da je jutro pametnije od veceri?
    Nije.
    Osjecam se i dalje tupavo, glupo i prazno kao i nakon utakmice.
    Sudac (ak se tu spodobu) opce moze nazvati sucem je unistil utakmicu.
    Da primjenjujemo isti kriterij na utakmici, ako nije penal na Mikicu, onda nije ni faul u napadu kod pogotka Belje. Nadam se da ce mu se jednom vratiti ta pljacka. Nemam za tog cigana stvarno ni jedne lijepe rijeci.

Mi smo odigrali dobru utakmicu, tovari su teski krs i kurac od ekipe i mogu samo sucima zahvaliti da su drugi s bodom zaostatka.
    Kurac i odron od kluba, igraca i navijaca.
    Pojacat se na zimu i uzeti kantu.
    Posebni pozdrav i zastitarima na Maksimiru uz srdacne pozdrave za hrpu baklji koje su cigani unesli na stadion. Mater vam jebem s postovanjem. I nadam se da svi zastitari koji su bili na jugu ce dobiti otkaze.
  • San Lorenzo
    23.4k
    Sjećam se utakmice sa Siebertom i komentara nakon iste gdje se pričalo da mi tu utakmicu nikad ne bi dobili s Kolarićem...e, ovo jučer je TA utakmica s Kolarićem gdje smo napravili i više nego dovoljno za lagodnu pobjedu i +4, zabili gol, iznudili penal, ali ti to netko poništi zato što mu se može...da se 10 sati igralo jučer mi pobjedili ne bi.
  • NitkoBitan
    33.5k
    Uz normalno sudenje mi bi vec sad u prvenstvu bili na barem +5. I nije to da nas ciljano zakidaju (osim u derbijima s njima) nego njih tetose u svim utakmicama pa nam pusu za vratom konstantno. To je bez pokrica i vidi se u europskim kvalifikacijama.
  • Georg Koch
    6.9k
    Moze netko poslati link za snimku cijele utakmice?
    Bas me zanima ponovo ono ludilo nakon 1:1 i mislim 2 nase situacije u njihovom sesnaestercu
  • scarface
    412
    Srce me skoro izdalo nakon našeg gola...zapad se cijeli tresao od podrhtavanja...jebote, da smo zabili i drugi mislim da bi mi to bilo draže od onog gola Cvite Newcastleu u 95. minuti. Ma ko ih jebe, gledamo sebe, pobjede do kraja polusezone i jako u proljeće...
    Žena me skoro ubila kad joj rekoh za srce...nećeš ti ženo, Dinamo hoće...
  • Crni86
    18k
    Nakon prospavane noci sam jos ljuci na ona govna u crnom. Tovaric i Bebek su najveca smeca koja postoje

Hladne glave mogu rec da smo zakinuti za minimalno 2 penala (mikic i bakrar) te potecijalno treci di raci vuce belju na korneru ali posto se radi o dinamu niti se ta situacija gledala niti ima ponovljene snimke da covjek vidi kak spada vec smo brze bolje isli dalje

Uz to su tovari komotno mogli dobit 4 crvena kartona, rebic dva zuta, sarlija direktan crveni za ono sastavljanje vinlofa (moze i drugi zuti jer je 5 min prije vuko belju za dres kao prava majmuncina), raci je do poluvremena trebao imat 4 zuta, dobio je prvi zuti u 105. minuti?!?!? i mlacic je trebao dobit drugi zuti za potezanje kulenovica. A da ne pricamo jos koliko im se zutih oprostilo za sjeckanje igre i zaustavljanje protivnika koji ih je vec odavno proso. Diranje lopte nakon zvizduka da ne spominjem….

I uz to sve nema 2 normalna clanka da se pise o ovome…. Fuj. Zelim najgore tim govnima sa juga… mislim da od danas ne mrzim nikoga toliko koliko mrzim njih. A isto tako treba jebat mater hnsu i kusticu. Dosta je bilo. Dosta.
  • NerminB
    477
    Mi jucer da smo zijanili, to bi bila veca nepravda od onog prolaska barce protiv chelsea. Nikad se nisam narocito radovao remiju ali jucer ko da sam se rodio. Bravo svima jucer, i igracima i navijacima. Samo nastaviti dolaziti na stadion i podrzavati nase i doci cemo do krajnjeg cilja.

Kakvi mrtvi tovari, smijesna ekipa, klub, navijaci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet