• NB86
    17.4k
    . To nije normalno i nemam drugog objašnjenja nego da naš klub to namjerno puštaThe Undertaker

Naravno da ima drugih objasnjenja a to je da ih unose u suradnji s ljudima zaduzenim za juznu tribinu prije utakmice
  • The Undertaker
    9.3k
    Misliš na osiguranje koje angažira Dinamo ili na nekog drugog?
  • NB86
    17.4k

Pa vec sam ti naveo policiju i vatrogasce koji su isto sposobni unjet sta hoce i dat im
  • pešća
    752
    Put od parkinga Borongaj do južne tribine je dug. Lako se zbuksa (zakopa) negdje pa pokupi. Neke vatrogasce koji rade utakmice znam i to su teški Dinamovci tak da oni otpadaju, a i da imaju neku "krticu" u svojim redovima teško da mogu kaj izvest jer tek neposredno prije tekme saznaju poziciju na stadionu za koju su zaduženi. Jednostavno treba priznat domišljatost tovara i prestat kovat neke urote. Uostalom ne vidim u čemu je problem, to su navijači i normalno je da pale, pali i naš sjever. Nek ubacuju koliko oće, nadoknadit će se vrijeme.
  • The Undertaker
    9.3k
    Pa njih angažira Dinamo, o tomu i pričam. Ako ti jednom prenesu to može biti slučajno, nisu pazili pa se dogodi. Ako ti prenesu 4-5 puta zaredom onda si ili nesposoban ili te nije briga. Po meni je ovo drugo.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.8k
    Koji je to rasizam bio da se za to plaća kazna? Osijek i Istra su dobili isto.
  • NB86
    17.4k

Pa i nije bas da ih angazira dinamo, sad i ti i ja nabadamo al sigurno dinamo ne bira koji ce policajci i vatrogasci na taj dan biti na maksimiru, ljude u klubu je sigurno briga, na kraju krajeva zbog stete na semaforu i svemu ih mora bit briga, odvojili su i kavez, kazem postoje nacini unosa na koje klub tesko moze utjecat
  • Crni86
    18.1k
    Kako je utvrdeno da je to greska organizatora? Tko kaze da im to nije uveo gostujuci klub?

Kad se ustvrdi kak su uveli i ko je kriv tad se treba i placat kazna.
  • The Undertaker
    9.3k
    To se zove objektivna odgovornost jer domaći klub odnosno njegova sigurnosna služba nije spriječila unos a što ima obvezu kao organizator.
  • Thor
    1.6k
    Pricate bedastoce,gubite vrememe, a dinamo je davno odigral tu tekmu i to je gotovo. Betis je danas! Ajmoooo dinamoooo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet