• IceMan
    3.7k
    I onda se čudimo što nigdje ne sude…

Realno najbitnije od svega da nismo ovo izgubili a mogli smo komotno.

Generalno bili smo dosta bolji al jebiga, to je nogomet.

Treba u HNL-u dokraja sve dobiti i odvojit se, jer ovaj smiješni tovari će već gubit bodove.
  • Sibirski plavac
    7.4k
    Šteta što je Rijeka na -10 od magaradi. Da je razlika 5 ili 6 bodova magarad bi nakon igre zadnjih par tekmi bila treća. A i Slaven se diže.
  • Dr Hofmann
    4.4k
    Jebem im majku lopovsku, kvazi poštenu. Lažni moralisti i veliki borci za pravdu. Mrzim to smeće od kluba i njihove Mickey Mouse navijače (u kvartu u niskom startu :lol: : ..kompleksaši tovarski).
  • reziser
    8k
    i nigdje na svijetu se ne igra ovoliko malo, prekid, prekid, gledanje vara, jednom , dvaput
    padanje igrača bez ikakvog razloga, samo legnu... pritisak na svaku sudačku odluku, a sudac nema muda kaznt prvoga, pa ako treba i iskljucit igraca zbog sirenja ruku, prigovaranja, i onda dobijes ovakso sudjenje, ocajno!

to sve skupa nema veze s nogometom.
    a sve je krenulo od kad imaju novog predsjednika NO...zapitajte se zasto, i je li slucajno....
  • Rex Ramae
    4.3k
    Što se tiče stanja na terenu ne vrijedi ništa komentirati osim poručiti Kolariću umri u najgorim mukama.

Međutim, danas sam bio na zapadu i ono što mi je upalo u oči je poveći broj naših koji sa oduševljenjem vade mobitele i snimaju bakljadu na jugu dok glavni akteri pjevaju kako mrze isto ono ime koje piše na šalovima naših kamermana, jebo te koji je to mentalni sklop i koja kriza identiteta za nepovjerovati.

I da, da ne zaboravim, Kolariću umri.
  • Mikina lijeva kopačka
    426
    Ovi mitomani orjunaški su uvjereni da su pokradeni danas i da je Tovarić očito navlačio za dinamo.

Koja mentalna bolest, ne vjerujem kaj debili pišu
  • Xpert1992
    228

Ma lako za to. To je zapravo i dobro. Jer koliko sam vidio nitko od njih nije primjetio koliko su losi i da su u zadnje 3 tekme osvojili 2 boda.
  • Sibirski plavac
    7.4k

I još pišu kako su komentatori sa Hrt-a bili za Dinamo i da ih je "gušilo" kad je ajduk poveo. Stvarno mitomani na n-tu.
  • The Undertaker
    9.2k
    Da želimo znati što pišu i komentiraju "tovari", išli bi na druge portale.
  • Crni86
    18k
    jel ovo neka sala da se ovo sudilo kao faul???? Pa kakav je ovo faul? Prek bluetootha?
  • DerHerrKool
    225
    i to faul zbog kojeg se poništio gol materti
  • NVKOD
    9k
    Ovaj Sigur je najveći smrad u cijeloj ligi. Pa Livaja mi nije toliko ogavan od tog malog kanadskog govna. Šteta što nismo izvukli Kanadu na SP-u da ga napunimo.
  • Zvone92
    112
    Najjače kad je var za penal gledan ubrzano se gledalo snimka isključivo iz jednog kuta, iako je u prijenosu 2 minute ranije bilo iz 3 ili 4 kuta prikazano.. strašno.. zanima me oce itko postaviti pitanje po medijima i potaknuti to.. očito navlačenje
  • hardek
    7.6k
    i nigdje na svijetu se ne igra ovoliko malo, prekid, prekid, gledanje vara, jednom , dvaput
    padanje igrača bez ikakvog razloga, samo legnu... pritisak na svaku sudačku odluku, a sudac nema muda kaznt prvoga, pa ako treba i iskljucit igraca zbog sirenja ruku, prigovaranja, i onda dobijes ovakso sudjenje, ocajno!
    reziser

Da želim nekome loše zamolio bih ga da pogleda ponovno drugo poluvrijeme i štopericom izmjeri aktivnu igru od 45-90. minute. Jebeš me ako je bilo 10 minuta aktivne igre
  • Ijayi Atiemwen
    4.9k
    Šteta što je Rijeka na -10 od magaradi. Da je razlika 5 ili 6 bodova magarad bi nakon igre zadnjih par tekmi bila trećaSibirski plavac

Ma dić će se Rijeka još. Da pobjede ove dvije tekme još do kraja, Hajduk će kiksat protiv Lokse u to sam uvjeren, a protiv Vukovara kući vrlo vjerojatno dolaze do sva tri boda. Hoću reć doć će Rijeka na treće mjesto brzo i poćet im puhat za vratom, ima još za se igrat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet