• Sibirski plavac
    7.6k

I još pišu kako su komentatori sa Hrt-a bili za Dinamo i da ih je "gušilo" kad je ajduk poveo. Stvarno mitomani na n-tu.
  • The Undertaker
    9.4k
    Da želimo znati što pišu i komentiraju "tovari", išli bi na druge portale.
  • Crni86
    18.6k
    jel ovo neka sala da se ovo sudilo kao faul???? Pa kakav je ovo faul? Prek bluetootha?
  • DerHerrKool
    237
    i to faul zbog kojeg se poništio gol materti
  • NVKOD
    9.2k
    Ovaj Sigur je najveći smrad u cijeloj ligi. Pa Livaja mi nije toliko ogavan od tog malog kanadskog govna. Šteta što nismo izvukli Kanadu na SP-u da ga napunimo.
  • Zvone92
    118
    Najjače kad je var za penal gledan ubrzano se gledalo snimka isključivo iz jednog kuta, iako je u prijenosu 2 minute ranije bilo iz 3 ili 4 kuta prikazano.. strašno.. zanima me oce itko postaviti pitanje po medijima i potaknuti to.. očito navlačenje
  • hardek
    7.9k
    i nigdje na svijetu se ne igra ovoliko malo, prekid, prekid, gledanje vara, jednom , dvaput
    padanje igrača bez ikakvog razloga, samo legnu... pritisak na svaku sudačku odluku, a sudac nema muda kaznt prvoga, pa ako treba i iskljucit igraca zbog sirenja ruku, prigovaranja, i onda dobijes ovakso sudjenje, ocajno!
    reziser

Da želim nekome loše zamolio bih ga da pogleda ponovno drugo poluvrijeme i štopericom izmjeri aktivnu igru od 45-90. minute. Jebeš me ako je bilo 10 minuta aktivne igre
  • Ijayi Atiemwen
    5.1k
    Šteta što je Rijeka na -10 od magaradi. Da je razlika 5 ili 6 bodova magarad bi nakon igre zadnjih par tekmi bila trećaSibirski plavac

Ma dić će se Rijeka još. Da pobjede ove dvije tekme još do kraja, Hajduk će kiksat protiv Lokse u to sam uvjeren, a protiv Vukovara kući vrlo vjerojatno dolaze do sva tri boda. Hoću reć doć će Rijeka na treće mjesto brzo i poćet im puhat za vratom, ima još za se igrat.
  • Mihael2305
    958
    Gledam snimku prvog poništenog gola Belje, pa frende moj..., prvo sam mislio da je vidio zaleđe neko izmišljeno al on svira faul koji samo mi sudimo

Ovo je sramota šta imamo u HNS-u
  • Nema zaleđa Mikića
    2.9k
    Ne sumnjam da ce masinerija i dalje raditi za jedan klub, ali dzaba im sve, ako mi budemo imali ovakav pristup u ostalim utakmicama, titula se vraca na Maksimir.

A oni ce se opet cuditi kada im dođe neki ispodprosjecni europski sudac koji je za nase Collina pa ispadnu od moldavskog kluba koji je osnovan prije 3 godine.
  • mniokl
    292
    I uz krađe i uz milione neće imati šampione!Jemeb im mater štakorsku nemilice!Prokleti klub bili i ostali za naših života neće biti prvaci.(U srednjim sam godinama)
  • Jos-Optimus
    8.5k
    Dečki, mi smo bitni, a bili smo pravi. Ovakav pristup ce nam se vratiti
  • vjeko1701
    21.8k
    Po zadnji put, nemojte ovdje nuditi osobne informacije od ljudi.
  • Zagi
    13.8k
    Nema Ljubičića = bolja igra?
  • don
    17.5k
    diži ruke svojoj četničko crvenoj armiji zalizani

IMG-5911.jpg
bold
italic
underline
strike
code