• Dinamo-SB
    789
    Ima li tko podatak koliko ove sezone smijurija s juga ima crvenih kartona i koliko se penala sviralo protiv njih,te koliko za njih?
  • Tvrdica McTvrdi
    3.7k
    Obzirom na kontekst utakmice i izjednačenje kad je došlo smo kao zadovoljni.

Realno, oni imaju više razloga za slavlje. Uzeli isti bod kao i mi bez da su se pojavili na utakmici, čak i kladionica izmijenila u njihovu korist nakon ovog kola. Lakši raspored sad do kraja. Uvjeravam se u suprotno, ali realno strašno razočaran
  • Taćini Serhio
    323
    Ja dugo vremena nisam vidio neiteligentnija stvorenja od igrača i stručnog stožera Hajduka. Zabiješ gol iz jedne šanse, umjesto da stisneš zube i pokriješ se po ušima, ti provociraš protivnika i domaće navijače. Malo dijete vidi da su teški treš od ekipe, i da su samo uz sudačko guranje tu gdje jesu.

Također i njihovi simpatizeri se savršeno uklapaju u ovaj obrazac nižih intelektualnih stvorenja, sa onom bakljadom.

Ovaj bod je vrijedniji nego pobjeda 5:0 jer je konačno probudila inat kod svih u i oko kluba. Dobili smo booster pozitivne energije, i na tom valu treba okončati prvenstvo na vodećoj poziciji.

Hvala inferiornijem suparniku, njihovim simpatizerima, sudačkoj organizaciji i svima koji su sudjelovali u ovom prekrasnom derbiju.

Challenge Accepted!!!
  • Crusades
    20.4k
    Partizani sa juga su teški odron od ekipe... 27 faula su napravili iz čiste nogometne inferiornosti!! Zabili gol iz valjda prvog udarca prema Filipoviću, a ni sami ne znaju kak. Dugoročno im to neće funkcionirat, opet će bit raspad na proljeće s takvom "igrom".

S druge strane, nase prvo pol odlično, totalna dominacija, šanse, presing, apsolutna kontrola utakmice.

Drugo malo slabije, ali opet im ništa nismo dozvolili. Da smo zabili i drugi (a mogli smo) mislim da bi se stadion srušio od skakanja. Da je ostalo 1:0 to bi bila epska nepravda.
  • vjeko1701
    21.2k
    Makar bi vjerojatno bod potpisali i prije utakmice, mislim da nisu zadovoljniji. Imali su sva 3 i odlazak na prvo mjesto do samog kraja utakmice. Sa zaletom pobjede na Maksimiru bi vjerojatno dobili obje do kraja i završili polusezonu kao prvi.

Ovako smo mi tim izjednačenjem u dubokom produžetku dobili još jedan vjetar u leđa (nakon svega kaj je bilo s Goricom), zadržali prvo mjesto i sve je u našim rukama da na zimsku pauzu idemo s prvog mjesta, nešto što se nije dogodilo već dvije godine.

Vjerojem da je svime kaj se izdogađalo u zadnje dvije utakmice ekipa dodatno nabrijana. Tribine defintivno jesu. Ako dobijemo obje do kraja, mislim da ćemo i povećati prednost.
  • pjetlić
    233
    Moguće da se zarazio od zalizanka, zabolio ga trbuh
  • Zagi
    13.4k
    Nitko nije zadovoljan bodom.

Zadovoljni smo karakternom reakcijom momčadi unatoč očitoj pljački. To mi dugoročno više znači od dva boda gore dolje.
  • crophantom
    2.6k
    Ja sam zadovoljan nakon jučerašnje tekme, da se odigra još 10 takvih mi bi dobili bar 8, unatoč očajnom suđenju. Ovi nebi dobili nijednu.
    Golu za remi sam se radovao vise nego ijednom za pobjedu, čisto jer bi bila kozmička nepravda da je magarad jucer odnijela 3 boda s Maksimira, ovako je samo velika nepravda, ne kozmička.

Mislio sam da je jucer taj dan da prekinemo post na Maksimiru protiv gamadi, ali strpit cemo se do sunčanog, proljetnog dana iduće polusezone.
    Gol Arbera velik ko Medvednica, radi nase psihe, a i njihove, otišli su s terena ko pokisle kokoši, vjerujem da ih vec Loksa šamara za vikend.
  • eol12
    847
    Bio na zapadu dolje, reakcija nakon našeg gola je ono sto nogomet jest i sto Dinamo znaci nama svima, neprocjenjivo, veselim se Kranjci jer to će bit ludilo tamo.
    Zadovoljan sam našom igrom, ovo mi je sada jasan znak da smo osjetno kvalitetnija momčad od Hajduka, digli smo se iz ponora u koji smo upali prije par tjedana, ekipa je grizla, htjeli su tu pobjedu te su je apsolutno zaslužili, međutim i remi i ostanak na prvom mjestu je okej s obzirom na očiglednog 12. igrača Hajduka jučer.
  • Kermit
    853
    Veseli me što smo još jednom pokazali da smo NADMOĆNIJI SUPRANIK, ništa nam nisu mogli. Neovisno o suđenju, mi smo trebali biti konkretniji i riješiti pitanje pobjednika već u prvom poluvremenu.

Dečkima svaka čast na trudu. Nisu se predali doslovno do zadnje sekunde. Ovo nam je odličan podstrek za Betis i ostale utakmice do stanke.
  • crophantom
    2.6k
    I jos jedna stvar, nakon našeg gola svidjelo mi se sto su i Kova i igraci (McKenna, Miske, pa cak I letargicni Villar) pokazivali ajmo po jos jedan i sto smo i nakon toga jos par puta opasno došli gore.
    To mi je pozitivan znak, nismo se povukli i čekali kraj.
    Onaj faul Mckenne na kraju je ono sto nam je falilo prosle sezone, povuci ga za nogu, zaradi žuti i doviđenja, dobri naš Škot.
  • Kia pride
    93
    uzima se zdravo za gotovo da smo igrali derbi bez 3 prvotimca. njima je falel samo Pukštas.
    S tim da je nama Valincic mozda i glavni igrac iza Misica. Nije bilo Lisice i to je doslovno desna strana.
    Stojkovic bi također jucer dosta toga pridonesel.

Zadrzavamo pozitivan omjer protiv tovara. To jako puno znaci i na sad na zimu stvarno ne trebamo raditi neke prevelike promjene 2-3 korekcije ( dolaska), rijesiti se par igraca i puni gas.
  • Kumerle
    2k
    Tko treba snimku - javite se u inbox.
  • mrgud
    610
    Nadam se velikom remontu na zimu od trenera do novih igrača,a za suđenje treba samo pogledati nedosuđen penal na Mikiću i dosuđen Oreču,pa nek to objasni vrla komisija
  • Zagreb1992
    2.9k

Var je gledao jednu situaciju, a ne ono gaženje i zato nije vraćao van faul i drugi žuti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet