• NKDZ86
    6.8k
    hvala kolegice na upozorenju, gibam dalje
  • Mr Anderson
    15.6k
    To mora biti placeni clanakPacho

Mora biti čim si ti tako prepametan to nepogrešivo detektirao.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Ja sam bio svjedok kad je Neva u Pragu jednom prilikom zaspao držeći se za stativu ,malo odrijemao jer je protivnički igrač dao sebi for od 50 metara ,stigao loptu i uz tu istu stativu mu dao gol. Još tad je trebao biti bivši. Kakva crna mržnja. Niko nije dobio prilike na golu više nego on. Niko nikad. Pa mali Šemper je sa 18 godina bio bolji golman nego on sad. Primio gol sa 30 metara kroz uši i već je bio smijenjen u sljedećoj utakmici. Neva ima više primljenih golova nego obrana
  • ElDorado
    8.2k
    Kakvo crno šutiranje? Lik tri godine ima priliku pokazati da je golman vrijedan pażnje. Idu mi neizmjerno na nerve ta dizanja u starus legende svakog ko zabije vise od tri gola i ta sažaljenja nad onima koji ne mogu isporučiti ono za što su jebeno plaćeni. Sad ćemo suze liti nad likom koji ne kvari svoju frizuricu bespotrebnim bacanjem u blato. A kae sa živcima i kardiovaskularnim sustavom nas koji to vec tri godine gledamo?! Dajte molim vas uozbiljite se
  • DerHerrKool
    229
    Kritika izgleda kao mržnja samo onome koji ima nerazriješene osjećaje sam sa sobom. Onom kojem se stvarnost i ono kaj on misli da je stvarnost ne slažu u glavi.
    Nisam ovu policiju za mržnju vidio na temi od Hoxhe recimo.
  • Pacho
    11.7k

Ne samo Hoxha nego su u zadnje dvije sezone, izmedu ostalih, puno vise po lampi dobili Mmaee i Cordoba iako skupa nisu usrali niti 5% onoga sto nam je Nevistic servirao.
  • DerHerrKool
    229
    A nije to nikaj čudno. Puno je lakše “udarit” nekog kog ne smatraš svojim. I sa druge strane, jako je teško slušat kako se netko tvoj kritizira, pa tu bude svakakvih osjećaja i onda imaš ovakvu borbu iz rovova
  • hanibal
    66
    Nevistić je, prema fizičkim karakteristikama, igri nogom, stavu i načinu kretanja, idealni golman kakvog bi svaki trener golmana poželio – nešto poput Paul Georgea u NBA-u. Međutim, na kompetitivnoj razini ključna je mentalna konstanta kao najvažniji segment, ne samo u nogometu nego i u životu općenito. Ako nemaš mentalnu čvrstoću da preguraš teške trenutke, onda ćeš ovisiti o bljeskovima.

Osobno sam prvi bio koji je, na račun njegovog bljeska u Rijeci, vjerovao da će realizirati taj ogromni potencijal i nadmašiti Livakovića, koji je mentalno u svim fazama svoje karijere – u Dinamu, Ligi prvaka, pa i u izvođenju penala na SP 2022 – bio na elitnoj razini.

Premalo se pri skautiranju validira mentalni aspekt igrača. Nevistić je savršen primjer toga, ali nije jedini u Dinamu. Nadam se samo da kod Solde struka to neće ignorirati i da će ga zadržati u nastavku sezone, jer poznavajući Soldinu karijeru do seniora, uvijek je išao težim putem.
  • über alles
    2.3k
    Nemres mu vecernjak izvuc ispod noge kad skoci ,a ti pricas o idealnim fizickim karakteristikama.
  • rokikaciga
    8.1k
    Ne bih se skroz slozio. Da iskoristim tvoju usporedbu to bi bilo kao da Paul George radi korake svaki put kad ide sutirat. Nece mu uvijek suditi korake ali vidis da je problem u radu nogu. Takoder i da se boji skocit medu druge igrace da uzme skok. Slicno i Nevistic. Tehnicki je problem rada nogu, vjerujem da tome pridonjela ozljeda leda, ali i cini se da je nesiguran/manjak samopouzdanna sto se moze vidjet u istrcavanjima i centarsutevima jer tu nema razmisljanja. Tu ides. Pogotovo na centarsut gdje cesto dobijes nekakav udarac od igraca ali pregrmis jer si ti gazda u svojih 16.
  • GOAT
    4.2k
    Paul Georgeahanibal

Not the Podcast P :cry:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url