• NKDZ86
    6.6k
    hvala kolegice na upozorenju, gibam dalje
  • Mr Anderson
    15.2k
    To mora biti placeni clanakPacho

Mora biti čim si ti tako prepametan to nepogrešivo detektirao.
  • Kujtim Shalla
    7.3k
    Ja sam bio svjedok kad je Neva u Pragu jednom prilikom zaspao držeći se za stativu ,malo odrijemao jer je protivnički igrač dao sebi for od 50 metara ,stigao loptu i uz tu istu stativu mu dao gol. Još tad je trebao biti bivši. Kakva crna mržnja. Niko nije dobio prilike na golu više nego on. Niko nikad. Pa mali Šemper je sa 18 godina bio bolji golman nego on sad. Primio gol sa 30 metara kroz uši i već je bio smijenjen u sljedećoj utakmici. Neva ima više primljenih golova nego obrana
  • ElDorado
    7.6k
    Kakvo crno šutiranje? Lik tri godine ima priliku pokazati da je golman vrijedan pażnje. Idu mi neizmjerno na nerve ta dizanja u starus legende svakog ko zabije vise od tri gola i ta sažaljenja nad onima koji ne mogu isporučiti ono za što su jebeno plaćeni. Sad ćemo suze liti nad likom koji ne kvari svoju frizuricu bespotrebnim bacanjem u blato. A kae sa živcima i kardiovaskularnim sustavom nas koji to vec tri godine gledamo?! Dajte molim vas uozbiljite se
  • DerHerrKool
    199
    Kritika izgleda kao mržnja samo onome koji ima nerazriješene osjećaje sam sa sobom. Onom kojem se stvarnost i ono kaj on misli da je stvarnost ne slažu u glavi.
    Nisam ovu policiju za mržnju vidio na temi od Hoxhe recimo.
  • Pacho
    11.2k

Ne samo Hoxha nego su u zadnje dvije sezone, izmedu ostalih, puno vise po lampi dobili Mmaee i Cordoba iako skupa nisu usrali niti 5% onoga sto nam je Nevistic servirao.
  • DerHerrKool
    199
    A nije to nikaj čudno. Puno je lakše “udarit” nekog kog ne smatraš svojim. I sa druge strane, jako je teško slušat kako se netko tvoj kritizira, pa tu bude svakakvih osjećaja i onda imaš ovakvu borbu iz rovova
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet