• rokikaciga
    7.8k
    Slazem se skroz s tobom. Ja sam proponent da bi imali iste ili mozda i bolje rezultate da su ostali Vrba, Pavic, da se dala prilika Soldi i da je dosao Zajc i Bennacer. Jer ne mislim da je tolika razlika izmedu te opcije i ovog kaj sad imamo. Boli me i Mauro Perkovic npr. Ali dobro, ja mozda imam preveliko misljenje o nasim klincima, ali znam da bi pokazali da imaju krvi u sebi kao sto je pokazao Mikic..
  • Zagi
    13.3k
    Da jedan Duvnjak, Soldo, ili Pavić ne mogu dobit minutemiro

khmvrbančićkhm
  • ivosivo
    251
    Livaković nije u prvih 11!
  • Krizy
    63.9k
    Šok i nevjerica :joke:
  • Orc123
    13.9k
    Ovaj HNS je napravio nepopravljivu i nenadoknadivu stetu, pogotovo Dinamu ukinuvsi B ekipe! Ni dragi Isus Bog ne zna zasto su to napravili? Ionak nam 2. Liga teski odron i to se nece promjeniti i ti onda ukines tvornicu reprezentativaca i maknes tu međustepenicu koju treba 80% juniora! Bolesno....na kraju i oni koji su trebali uspjeti, ne uspiju ili izgube 3-4 sezone da bi se prilagodili na seniorski nogomet. . .
  • vjeko1701
    21k
    Drugoligaši su se bunili da druge ekipe manipuliraju tko će u prvu ligu. Rijeci gotovo odmah presušilo para, u Hajduku odlučili preusmjeriti pare na igrače koje ne treba googlati.

Nikome osim Dinama nije bilo u interesu da samo Dinamo ima drugu ekipu. S tim da tehnički nisu ukinute već prvotno spuštene na maksimalno 4.(?) ligu. Osijek je tu bio nebitan.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.7k
    Ovaj HNS je napravio nepopravljivu i nenadoknadivu stetuOrc123

Ali rečeno je da nije važno kad ima talentiranih igrača u dijaspori :sad:
  • Dinamo-SB
    785
    Ne daj Boze da branim HNS,ali treba reci stvari onakve kakve jesu. B ekipe nisu ukinute nego su maksimalno mogle igrati 3.rang tj. 2.NL. I recimo Osijek 2 je igrao tu sezonu i recimo iz te njihove B ekipe u 2. NL je izaso Nail Omerovic. Razlika između 1.NL i 2.NL je minimalna i to svatko moze potvrdit tko iole prati te rangove. Zasto Dinamo nije nastavio s 2.NL barem jednu sezonu da vidi kako ce funkcionirat,ne znam.
  • Orc123
    13.9k
    osim kaj tereni nisu oranice nego su malo jace oranice.....i da, ima razlike u kvaliteti.....
  • Dinamo-SB
    785
    i da, ima razlike u kvalitetiOrc123

Ne bi se slozio,a to se moze vidjeti po slijedecem

22/23 - u veci rang ulaze Sesvete i Zrinski
    23/24 - Opatija
    24/25 - Karlovac,Hrvace

Sesvete jako stabilni,Zrinski iduce sezone se borio za naslov i skoro usao u SHNL, Opatija prosle godine se borila za naslov, Karlovac i Hrvace zasad respektabilni u 1.NL. A nije da su suvereno osvajali ligu. Razlika u placama i uvjetima igraca takoder skoro da ne postoji. Tereni nazalost manje vise slicni u oba ranga. Svakako sam misljenja da je Dinamo trebo probat barem jednu sezonu da vidi kak ce ic. Iz Osijekovog primjera koji je igro jednu sezonu te 2.NL(malo sam proguglo)- Omerovic,Bukvic,Prekodravac, Cvijanovic.Nije lose. Bilo pa proslo, sad cemo uskoro imat drugu momcad i vjerujem da ce to bit odlicno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.