• Efes Pilsen
    14k

Golovi, drugi majstorski..
  • Droljo
    23.2k
    Kanga gol za gent :strong:
    A ovaj st. Truiden sa kime igraju imaju 7 Japanaca :lol:
  • Blueshadow86
    4.6k
    Screenshot-20251201-231447-Gallery.jpg

Cannavaru ne cvjetaju ruže u trenerskom poslu pa se okušao i na Potjeri.
  • Crusades
    20.4k
    Olmo gol
  • Fatos Beqiraj
    494
    Gvardiol ciscenje sa crte u 95oj, za 5 5 spasio pobjedu
  • skener
    6.7k
    Nadam se da će Livaković kada se probudi osjetiti da ga nešto zatežu leđa i da bi bilo dobro preskočiti današnju utakmicu.

Zdravlje je puno važnije od neke kup utakmice
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k
    Olmo osim gola izborio penal nakon dobrog prodora. Općenito baš jako dobra njegova utakmica, šteta da ga ozljede sputavaju jer praktički nije skupio 5 u kontinuitetu kako je došao. Neka ubere par trofeja u Barçi i vrati se doma :pray:
  • Calello5
    132
    Duvnjak još jedan eurogol
  • Miro Vugrinec
    10k
    Nije bezveze bio kapetan uz generaciju 98 daleko najbolje (nažalost izgubljene) generacije našeg kluba. Klasa napokon dolazi do izrazaja, nadam se da će doći i u našem dresu jednog dana
  • rokikaciga
    7.8k
    Isuse Boze kakva dubinska lopta prema Mamicu koji je pogodio stativu. Kao da gledam Modrica sad ova akcija. Ajme meni.
  • vjeko1701
    21k
    Jel to novi Mudražija u nastajanju.
  • rokikaciga
    7.8k
    Iskreno mislim da ce se bolje razviti igracki ako preskoci Dinamo jer mislim da ce tu zavrsit kao Soldo...marginaliziran igrac ali po kvaliteti moze igrat.

Meni je drago zbog njega jer je stvarno dobar i normalan decko.
  • vjeko1701
    21k
    Više je bila šala jer je skinuo 2 boda Hajduku a sada skoro izbacio Osijek iz kupa. Mada bi meni bilo jako drago da ovako nastavi i da se razvije u igrača za Dinamo.
  • miro
    8.1k
    Za jedan klub kao što je Dinamo (Modrić, Badelj, Kovačić, Baturina, Sučić) je poražavajuće da tako malo vjeruje veznjacima iz svoje škole. Da jedan Duvnjak, Soldo, ili Pavić ne mogu dobit minute, nego moraju doć Ljubičići (oba), Villar, Zajc i ostali. Meni je to nejasno. Ajde, napadača ne znamo napravit, krila isto slabo, ali ovo ostalo...po čemu je npr.Villar opravdao 3 milje? S tim da o Villaru imam dobro mišljenje, samo u situaciji gdje imaš plemenite veznjake u svojoj skoli 3 milje je puno previše
  • Dzoni
    3.1k
    Zato me B momčad iduće sezone više veseli i od preseljenja na Kranjču i bilo koje Europe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.