• rokikaciga
    7.8k
    Slazem se skroz s tobom. Ja sam proponent da bi imali iste ili mozda i bolje rezultate da su ostali Vrba, Pavic, da se dala prilika Soldi i da je dosao Zajc i Bennacer. Jer ne mislim da je tolika razlika izmedu te opcije i ovog kaj sad imamo. Boli me i Mauro Perkovic npr. Ali dobro, ja mozda imam preveliko misljenje o nasim klincima, ali znam da bi pokazali da imaju krvi u sebi kao sto je pokazao Mikic..
  • Zagi
    13.3k
    Da jedan Duvnjak, Soldo, ili Pavić ne mogu dobit minutemiro

khmvrbančićkhm
  • ivosivo
    250
    Livaković nije u prvih 11!
  • Krizy
    63.8k
    Šok i nevjerica :joke:
  • Orc123
    13.9k
    Ovaj HNS je napravio nepopravljivu i nenadoknadivu stetu, pogotovo Dinamu ukinuvsi B ekipe! Ni dragi Isus Bog ne zna zasto su to napravili? Ionak nam 2. Liga teski odron i to se nece promjeniti i ti onda ukines tvornicu reprezentativaca i maknes tu međustepenicu koju treba 80% juniora! Bolesno....na kraju i oni koji su trebali uspjeti, ne uspiju ili izgube 3-4 sezone da bi se prilagodili na seniorski nogomet. . .
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.