• Jaro
    11.3k
    po cem je kebabspor i hull korak naprijed u odnosu na dinamo? OK, 2,5 milje eura necw dobit u Dinamu, ali bilo kaj drugo? Fenjeras u turskoj, fenjeraa u drugoj engleskoj ligi. S 0 ocekivanja radi overachievement. Na 2 mjesta gdje se nesto ocekivalo - Jakir je fejlao...
    Hvala, samo jedan malo iznadprosjecni HNL trener sa super PRom..
  • emilperska
    12.6k
    Prvo da se razumijemo, ja nisam bio Jakir fan u Dinamu. 9:2 je baš gadna blamaža da ne ulazimo u detalje, makar je igra bila bolja nego protiv Lille Bačić neki dan.

Drugo, Championship je vjv najzajebanija liga na svijetu jer kako bi rekao jedan naš bivši igrac svojim prijateljima na Malešnici: "Odeš na gostovanje kao 7., vratiš se kao 13." Jakir tamo jebeno balansira s ekipom koja ima zabranu ulaznih transfera, a prosle godine su skoro ispali. Ok, liga je takva da Hull na kraju moze 19. bit bez jebemti, ali opet. Snalazi se. U toj Turskoj je opstao, dakle nije dobio otkaz isto u nekim sjebanim uvjetima. A to je baš divlja zemlja. Biščan tamo nikad ne bi mogao funkcionirati npr.

Ako se tamo sve razvije kako sada ide, Jakir ce doci na razinu da nam je nedostupan, a ne da se raspravljamo da li je on trener za nas ili nije. Priča s Jakirom je vjv gotova za neko dulje vrijeme.

Ja mislim da je Bjelica i dalje pod ugovorom s Dinamom jer je to standardna praksa postala. To sad svi klubovi u L5 rade, pa ne bi smatrao kontroverznim ni da je Manenica takvu shemu za Bjelicu slozio na zimu jer je ugovor bio izdašan.

Ovo je samo moje nagađanje na upis gore.

Kad smo kod nepravednih tretmana u javnosti. Tu dominiraju Kruno Jurčić i Ante Čačić. Bjelica je imao i ima doslovce vojsku navijača Dinama koja ce ga uvijek štovati, Jakir je imao ne toliko brojnu bojnu, ali bas zadrte i jake fanatike i dio medijske falange, Cannavara su štitili vojnici kluba po medijima jer je bio izbor nove vrhuške, a Krunu i Čač mača je rijetko tko štitio. S obzirom na rezultate, neopravadano. Krune mi je dan danas žao. Znam da je dobar s Bobanom, mozda se desi nekad, vidit ćemo.
  • Goncalo Santos
    2.5k
    Ja mislim da je Bjelica i dalje pod ugovorom s Dinamom jer je to standardna praksa postala. To sad svi klubovi u L5 radeemilperska

Ovo je jednom prilikom na tribini pausic demantirao. Kaze da se u Hrvatskoj to ne smije raditi, da trenera placas dok on ne nade novi angazman pa da mu ne placas otpremninu, kao sto je union berlin s bjelicom napravio.
  • rokikaciga
    7.7k
    Mozda sam se krivo izrazio ali Kebabspor nije korak naprijed. Ali tu je pregazio sva ocekivanja i nakon Kebabspora je imao korak naprijed. Na to sam mislio. Gdje god da je sletio nakon Dinama je imao odlicne rezultate i otisao je u bolji klub. Biscan je nakon otkaza u Dinamo otisao trenirat kozojebe i tamo dobio otkaz.

Ne mogu se slozit da je skroz fejlao u Dinamu.
  • emilperska
    12.6k
    Ovo je jednom prilikom na tribini pausic demantirao. Kaze da se u Hrvatskoj to ne smije raditi, da trenera placas dok on ne nade novi angazman pa da mu ne placas otpremninu, kao sto je union berlin s bjelicom napravio.Goncalo Santos

Nije da ti ne vjerujem, ali gdje piše da se ne smije, koji bi to Zakon bio? Pogotovo što se u EU standardno radi. Ne znam da li ima neki propis HNSa koji nadilazi to sve..
  • Goncalo Santos
    2.5k
    ne bih znao stvarno, ali kazem, to je 100 posto rekao pausic pa pretpostavljam da on kao nogometni djelatnik koji radi s trenerima i krece se u tim krugovima to bolje zna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.