• Bosna86
    11.7k
    Kako god vidi se napredak... U ovoj objavi nije priznao nijedno kazneno djelo, već samo da su nesposobni.... Mali korak za čovječanstvo, ali veliki za Mamica
  • Infinity
    16.5k
    Ovi tekstovi su njegova klasicna presica u pisanom obliku, a znamo da je i na presice uvijek dolazio s papirima na kojima je imao spreman tekst. Barem Mamicu vjerujem da je sposoban nasrati ovakvih gluposti u takvom nizu. Ne radi to nitko bolje od njega.
  • Jura
    233
    Slaviš golove, slaviš pobjede i onda kada želiš ukazati na masu gluposti i kriminala u klubu, upravo ti te golove i te pobjede nabijaju na nos i govore " pa kaj hoćeš? Jer pobjeđujemo? Super smo, u rangu Liverpoola i Chelsea, (nismo primili gol) kaj se bunite? I zato se ne čudim ljudima koji ne slave golove i pobjede, na žalost. Bojim se ravnodušnosti. MCIOS
  • Jura
    233
    MCOISJura
  • mniokl
    283
    Nisam imao snage pročitati cijelu poslanicu...
  • Baneki
    746
    Ja odavno ne čitam i ne slušam...
  • Plava Slavonija
    65
    http://www.badblueboys.hr/feljton-kronologija-jednog-ludila-1-dio/

http://www.badblueboys.hr/kronologija-jednog-ludila-2-dio/

http://www.badblueboys.hr/feljton-kronologija-jednog-ludila-3-dio/

S ovim treba nastaviti.
    Puno mladjih ljudi koji su sada na tribini ni neznaju za pola ovih stvari niti su vjerujem ovo uopce citali.
    A ovo zavrsava sa 2012.g a sta je sve poslije radio i napravio NE smije se zaboraviti.
  • SAS1987
    15k
    Ima materiala za solidnu netflix seriju :grin:
  • LM1995
    1.8k
    Meni nije jasno zakaj nema reakcije DTSM-a? Već drugi dan stoji ta njegova objava, a nije se odgovorilo.
    Dok čitaš komentare ispod objave i u nekim FB grupama vidiš da puno ljudi puši njegovu priču.
  • thomas22
    265
    Ne puši puno ljudi njegovu pricu nego nazalost velika većina! To je tragedija naseg drustva.
  • LM1995
    1.8k
    Točno to! Baš zato i velim da bi se trebalo brže reagirati s odgovorom.
    Ljudi koji ne aktivno ne prate situaciju oko kluba lako padaju na njegove gluposti.
  • superSantos
    2.8k
    Meni nije jasno zakaj nema reakcije DTSM-a? Već drugi dan stoji ta njegova objava, a nije se odgovorilo.
    Dok čitaš komentare ispod objave i u nekim FB grupama vidiš da puno ljudi puši njegovu priču.
    LM1995

Vjerojatno zato što DTSM nije u domeni komentiranje luđakovih izjava, kao ni recimo komentiranje Blažička i sto drugih gluposti na koje su reagirali
  • ZGBhoy
    1.7k
    Mislim svak pametan bi već shvatio kad je spomenuto da je došao u Klub 2005 kad smo igrali Ligu za bedaka a ustvari je došao 2000.

Ljudi puše jel ih boli kurac glavno da je Dinamo prvak sve drugo nije bitno
  • xavier
    12.1k
    Ako netko u 2020. godini sam ne shvaća kakve gluposti piše kriminalac iz Međugorja, tome nikakav DTSM-ov komentar neće pomoći da to shvati.

Čemu se uopće spuštati na razinu svađanja putem objava? DTSM treba samo pritiskati zakonsko rješenje i potpuno ignorirati poslanice iz Međugorja.
  • marcio amoroso
    37.3k
    Tko nije do sada shvatio neće nikada. Uzalud milijun objava od DTSM-a ili bilo koga.
    Jedina dobra stvar što su mediji postali negativni, to ekipu očigledno žulja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.