• Sajla
    14.9k
    meni je nogomet prije 15-ak godina bio zanimljiviji nego kaj je danasDino

gle, sa izjavom "meni je nekaj ovakvo ili onakvo" se nemre razvući rasprava na 100 stranica i izazvati 20 ljudi da ti odgovaraju. subjektivni dojam, o ukusima se ne raspravlja i tak to. moraš to predstaviti kao nepobitnu činjenicu, a ako netko misli drugačije onda posegni za cherry-pickingom i ignoriraj ono što ti ne ide u prilog.
    ono kaj ti ja mogu reći je da je sve, ali baš apsolutno sve na svijetu bilo bolje kad sam imao 20-25 godina nego 25 godina kasnije. i nogomet, i glazba, i filmovi, i igrice, i auti...
    tko misli drugačije laže i nema pojma. :wink:
  • Omake
    13.4k
    Bomba, koje si godište?
  • Jos-Optimus
    7.9k
    tvoj dokaz da je nogomet prije bolji su izjave starih igrača? O jbt živote...i daj prestani spamati svaku temu, ubiješ svaku temu, ovo nisu Index komentari
  • Tvrdica McTvrdi
    3.4k
    Čitao sam sada pol sata ovih nekoliko stranica i nisam vidio ništa konkretno osim toga da je njemu nekad utakmica Bundeslige bolje izgledala nego danas i da su golmani lošiji jer je Onana gori od Buffona. Spreman sam čak i poduprijeti tezu samo mi ide nakurac ovo spamanje bez nekih konkretnijih podataka
  • Mihael2305
    799
    Čovjek prvo ubio južnoamerički nogomet pa sad prešao na europski..., dobro je kolega.
  • prefontaine
    5.3k
    Dok god nije na temama "Modri Šank - Ajd na Pivicu" i "Guzice i sise", dobro je.
  • Jurki
    20.6k
    Tvrditi da je nogomet bil bolji prije xy godina je blagoreceno ludost.
    Evo bas jucer pogledal sazetak tekme Njemacka -Brazil 7:1... to je toliko sporije nego danas da to nije istina. A govorim o tekmi polufinala Sp-a prije 11 godina.
    Mozda nema toliko španera, preferira se brzi nogomet u kojem igraci imaju puno manje vremena za razmisljanje. Te je prema tome i igra tak koncipirana.
    Jbg svi preferiraju radne igrace koji se sve vise i vise drze šablona.
    Samo da pogledamo intenzitet utakmica Hnla danas i prije 10-15 godina. Prije si mogel i sa nogom na kocnici dobivati utakmice.. danas protiv svih mora biti pristup na nivou ako zelis pobjedu.
    Isto ne prate se toliko igraci drugih liga jer nije bilo 500 tv kanala i cekala se svaka tekma.
    Danas imamo totalnu inflaciju nogometa di nema vise tog žara iscekivanja utakmica osim Dinamovih.
  • Jos-Optimus
    7.9k
    a i piva je prije bila bolja
  • jedan u nizu
    16.3k
    Onana je jedan najskupljih golmana ove generacije, igrao je u finalu lige prvaka. Prodao se za dva puta više novca od Buffona. Nisam spomenuo nekog golmana iz Serie B nego jednog golmana koji je igrao za najbolje klubove. Prije 20 godina takav golman ne bi bio ni blizu Uniteda ili Intera.LA BOMBA

Usporedujes valjda nagluplji transfer kluba koji radi uvjerljivo najgore i najskuplje transfere zadnjih 10 godina.

Inter President: When we heard that Manchester United were interested in Onana, we were hoping for €14 million because Andre had a good season and we reached the Champions League final.
    Two days later, we received an official faxed offer of €21 million plus add-ons from Manchester United. We burst out laughing.
    I told my assistant to fax him a request for €51 million plus add-ons. I was really joking.
    The next morning, Manchester United agreed to pay €51 million.
    We made an offer for Yann Sommer for €5 million, which was immediately accepted. We made a profit of €46 million from the sale of Onana.
    I ordered my assistant to open a bottle of tamarind. I felt like we had won the lottery.
  • Zagi
    13k
    Dođe ti da si razmisliš kada Marić dobije 7-8m ponudu za Sučića i prihvati na prvu....
  • Probirštift
    1.2k
    Odvratni BBB murali i grafiti
    Ovaj jazavac je dobio ptsp jer je vidio grafit uznemirujućeg bijesnog buldoga
    Obožavam ove komentare "a zašto nije napravljen mural ili grafit x stvari"
    Uvijek je najlakše prebaciti da netko drugi radi stvari kaj su si oni zamislili jer im je preteško se sam organizirati i napravit neki kurac
    Debil poziva da građani uklone grafite a dam život da te iste budale nebi kurca nacrtali neg bi ostavili da ostane derutno
  • vjeko1701
    20.6k
    Ajmo malo dostojanstva ovoj napaćenoj temi. Ok, neke javne izjave ali anonimni reddit threadovi koji su puni svakojakih botova? Doslovce na razini kopiranja postova sdrugih foruma ovdje.

Zbilja nema smisla. Em je dobra vjerojatnost da je u pitanju plaćeni bot da pali po glupostima em i da nije je potpuno nebitna osoba koja laje na mjesec iza tipkovnice i ekrana.
  • Sibirski plavac
    7.3k

Uvijek me fasciniralo kako ova kmečanja oko murala/grafita navijačke tematike najčešće i skoro jedino dolaze od strane ljudi u Zagrebu. Ne sjećam se da sam ikad vidio kmečanje nekog Splićanina oko murala torcide, kmečanje Riječana radi murala Armade, kmeečanje Osječana, Šibenčana itd.
    Imam osjećaj da kad se napravi Kranjča da će ope neki pametnjaković zakmečati oko prometnog kolapsa i gužve izazvanima od "priglupih ljubitelja gurača lopte".

Uistinu fascinantno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.