• Sajla
    14.9k
    meni je nogomet prije 15-ak godina bio zanimljiviji nego kaj je danasDino

gle, sa izjavom "meni je nekaj ovakvo ili onakvo" se nemre razvući rasprava na 100 stranica i izazvati 20 ljudi da ti odgovaraju. subjektivni dojam, o ukusima se ne raspravlja i tak to. moraš to predstaviti kao nepobitnu činjenicu, a ako netko misli drugačije onda posegni za cherry-pickingom i ignoriraj ono što ti ne ide u prilog.
    ono kaj ti ja mogu reći je da je sve, ali baš apsolutno sve na svijetu bilo bolje kad sam imao 20-25 godina nego 25 godina kasnije. i nogomet, i glazba, i filmovi, i igrice, i auti...
    tko misli drugačije laže i nema pojma. :wink:
  • Omake
    13.4k
    Bomba, koje si godište?
  • Jos-Optimus
    7.9k
    tvoj dokaz da je nogomet prije bolji su izjave starih igrača? O jbt živote...i daj prestani spamati svaku temu, ubiješ svaku temu, ovo nisu Index komentari
  • Tvrdica McTvrdi
    3.4k
    Čitao sam sada pol sata ovih nekoliko stranica i nisam vidio ništa konkretno osim toga da je njemu nekad utakmica Bundeslige bolje izgledala nego danas i da su golmani lošiji jer je Onana gori od Buffona. Spreman sam čak i poduprijeti tezu samo mi ide nakurac ovo spamanje bez nekih konkretnijih podataka
  • Mihael2305
    786
    Čovjek prvo ubio južnoamerički nogomet pa sad prešao na europski..., dobro je kolega.
  • prefontaine
    5.3k
    Dok god nije na temama "Modri Šank - Ajd na Pivicu" i "Guzice i sise", dobro je.
  • Jurki
    20.6k
    Tvrditi da je nogomet bil bolji prije xy godina je blagoreceno ludost.
    Evo bas jucer pogledal sazetak tekme Njemacka -Brazil 7:1... to je toliko sporije nego danas da to nije istina. A govorim o tekmi polufinala Sp-a prije 11 godina.
    Mozda nema toliko španera, preferira se brzi nogomet u kojem igraci imaju puno manje vremena za razmisljanje. Te je prema tome i igra tak koncipirana.
    Jbg svi preferiraju radne igrace koji se sve vise i vise drze šablona.
    Samo da pogledamo intenzitet utakmica Hnla danas i prije 10-15 godina. Prije si mogel i sa nogom na kocnici dobivati utakmice.. danas protiv svih mora biti pristup na nivou ako zelis pobjedu.
    Isto ne prate se toliko igraci drugih liga jer nije bilo 500 tv kanala i cekala se svaka tekma.
    Danas imamo totalnu inflaciju nogometa di nema vise tog žara iscekivanja utakmica osim Dinamovih.
  • Jos-Optimus
    7.9k
    a i piva je prije bila bolja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.