• Jos-Optimus
    10.8k
    Usporedba Modrića i Livakovića u Dinamu je totalno kriva na svim mogućim razinama
  • NerminB
    1.6k
    Poceti sa najavom za varazdin sto prije i napomenuti sve na duple duge gace. Jutarnja stepen, dnevna tri.
  • NORTE
    24.6k
    Pronadji se sinko…Davieboy86

Osvjesti se da si na forumu, dinamovom.
    Pričam s ljudima s kojima idem na sjever preko 15 godina (svi imaju sezonske ulaznice dugi niz godina i prije covida), nikad ih nisam vidio s ovakvom nevjericom u momčad, a razmišljanja su da je za ovo i eventualno buduće stanje/sranje kriv Boban.
    YVycLUR.jpeg
    CPq2SNu.jpeg
  • Davieboy86
    1.4k
    Idem i ja od 2004 pa sta? Evo vidis moju ekipu nikad ali nikad nije dirnuo rezultat. Znaju da su uz Dinamo uvijek i tu rasprava zavrsava.Svojim djelima su to godinama
    i dokazali.Razumi da nas libo racku za igrace. Kada to shvatis bit ce ti lakse. A ovako ,kako bi Ico rekao, poruci nikad zabrinutijim frendovima da su picke od navijaca i da nisam bas vidio da su se brinuli protiv Lyona 2011, protiv Rijeke 2015 kad su nas tamburali 5 razlike ili kad nas je Osijek doma razvaljivao 3:0 2017. Ako su tvoji frendovi bili mrtvi placenici na celu sa Popajom , Ninom i slicnima onda mi ga svakako mogu sisati. Ako nisu, ako su se borili protiv najveceg Dinamovog zla zadnjih godina onda stvarno imaju kao i ti veliki ali veliki mentalni problem. Ili ti ga seres ko foka i izmisljas nebuloze. Trece kod mene nema . Zapravo ima, da pripadas ekipi jazavaca tipa profa sa 8/24 , Balkan Deda i slicne jazavcine. U svakom slucaju u banani ste lik! Nikad zabrinutiji u 15 god za Dinamo sa Bobanom na celu koji je tu 4 mj. O jebem te zivote! Da te jebem!
  • badjibadara
    9.7k
    Na marginama Rujevice, probila se u petak vijest kako u HNS-u nisu baš s oduševljenjem primili izvještaj s Dinamovog članskog dana na kojem je Zvonimir Boban, u svom prepoznatljivom tonu, potegnuo temu suđenja i usput – ni više ni manje – doveo u pitanje rad Damira Miškovića.

„Mišković je zadnji koji tu ima pravo nešto reći. Znamo što je radio godinama, kakav je bio”, rekao je predsjednik Dinama i time – zapalio fitilj.

Već u četvrtak navečer bilo je prijedloga da se „ide odmah”, no pobjeda i plasman na Svjetsko prvenstvo ipak su imali prioritet. Službene su glave odlučile pričekati kraj pa tek onda vaditi fascikle, članke i pragrafe...

„Prvo ćemo tražiti očitovanje, a onda odlučiti ima li elemenata za disciplinski postupak,” došapnuo je u prolazu jedan član HNS-ove vlade. Tko je točno podnio prijavu, zasad se ne zna – u HNS-u to može učiniti bilo tko. Bitno da je dio sustava i da ima dovoljno želje da zakuha stvari.

Ako se postupak otvori, sve ide prema Disciplinskoj komisiji. Kazne su po pravilniku raspon od opomene i ukora i novčanog udara, pa i izbacivanja iz nogometne organizacije. No, budimo realni – to se neće dogoditi. Bobanova rečenica nije ništa oštrija od onoga što se svakodnevno čuje u nogometnom eteru. Uostalom, puno je blaža od rafala s kojim je Mišković počastio naciju nakon derbija u Maksimiru a za koji će i sam morati odgovorati pred tom istom komisijom.

Pa tko zna, možda se dvojac ponovno susretne – ovaj put ne na tribinama i ložama, nego u Hiltonu, uoči sjednice Disciplinske komisije.

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/germanijak-doznaje-hns-pokrece-postupak-protiv-bobana/153460

Jedva čekam
  • Eduardo24
    7
    Postoji li video/audio snimka cijelog članskog dana? Može li se dobiti ako se pošalje mail u odjel članstva?

Pozdrav svim dinamovcima na svijetu, pogotovo onima čije mišljenje ne oblikuje ološ iz mainstream medija!
  • NORTE
    24.6k
    Idem i ja od 2004 pa sta?Davieboy86

Idem i ja duže od tebe pa 'šta'?
    A ovo hvalisanje djelima ti nije potrebno, ni ja to ne radim pa ne trebaš ni ti.
    Pričamo o dinamu.

Nikad zabrinutiji u 15 god za Dinamo sa Bobanom na celuDavieboy86

Kako izvrćeš moje riječi, ovakvo trolanje dugo nisam vidio.
    Sve lijepo piše gore. Pročitaj s razumijevanjem još jednom.

Fulao si ceo fudbal i gadno zabrijao.
  • Crle
    1.4k
    Al ja stvarno ne vidim tu neku težnju prema rezultatskoj izvrsnosti zadnjih ne znam koliko godina. Tih par godina ispjeha se su neku ruku dogodilo slučajno i nikada nisam čuo da postoji neki dugoročni plan za uspjeh kao što ga je recimo Boban sada prezentirao. Od omladinske škole pa sve do sustava i dugoročnosti. Isto tako ne vidim problem u realnosti da je nemoguće ne imati padove. No da je pametnije gledati dugoročno.
    Pa i sami "uspjesi" i osvajanja prvenstva zadnjih par godina su pokazivali da idemo u smjeru rezultatskog pada.
  • Efes Pilsen
    15.9k
    • Predsjednik Dinama, Zvonimir Boban, iznenadio je javnost svojim istupima na 'Članskom danu', kritizirajući neke igrače i novinare

Hahahahha je, stvarno nam je iznenadenje kritika novinara i to od covjeka koji je istupe do sada imao na sluzbenom kanalu, HRTu i Vecernjem.
  • austrijanac
    11.4k
    Tomo Ničota, debeli ćelavcu, i Alene Lesički, ljubavni patniče, sami ste si krivi za ove nazive/epitete i Germanijaku (Evi Grgić) je najviše to išlo što je Zvone govorio.

Pogotovo Lesički smrade, nisi pisao protiv Miškovića ništa, ali protiv Bobana ćeš rado pisat - a sve umireš od ljubavi prema Dinamu.

Kakvo unošenje nemira od strane obojice s prozivanjem mogućih transfera i disciplinskih komisija.
  • NerminB
    1.6k
    Koliko ljudi idu u krajnost, citam neke komentare na zvanicnoj i ne vjerujem svojim ocima. Da ce nas karlovac satrati, nemamo sanse itd. :roll:

Hajde Dinamo, u inat ovima sto jedva cekaju svaki tvoj kiks!
  • gledatelj
    1.3k
    Zašto Mišković može komentirati suđenje i dinamo, a Boban ne smije njega? Kakva sprdacina i lakrdija
  • austrijanac
    11.4k
    S tim da Miško nosi puno veći krimen.

On je kao službena osoba HNSa, komentirao protiv istog tog HNSa.
  • Efes Pilsen
    15.9k
    Kako bi mu skakao po glavi, uff

Screenshot-20251115-105109.png

I to nije sve, od istog portala i izvjesnog Ante Boskulica ili kako god

Screenshot-20251115-105437.png
  • Ritam Ulice
    3k
    Krušelju govno jedno smetlarsko
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.