• Jos-Optimus
    7.9k
    Usporedba Modrića i Livakovića u Dinamu je totalno kriva na svim mogućim razinama
  • NerminB
    229
    Poceti sa najavom za varazdin sto prije i napomenuti sve na duple duge gace. Jutarnja stepen, dnevna tri.
  • NORTE
    21.2k
    Pronadji se sinko…Davieboy86

Osvjesti se da si na forumu, dinamovom.
    Pričam s ljudima s kojima idem na sjever preko 15 godina (svi imaju sezonske ulaznice dugi niz godina i prije covida), nikad ih nisam vidio s ovakvom nevjericom u momčad, a razmišljanja su da je za ovo i eventualno buduće stanje/sranje kriv Boban.
    YVycLUR.jpeg
    CPq2SNu.jpeg
  • Davieboy86
    989
    Idem i ja od 2004 pa sta? Evo vidis moju ekipu nikad ali nikad nije dirnuo rezultat. Znaju da su uz Dinamo uvijek i tu rasprava zavrsava.Svojim djelima su to godinama
    i dokazali.Razumi da nas libo racku za igrace. Kada to shvatis bit ce ti lakse. A ovako ,kako bi Ico rekao, poruci nikad zabrinutijim frendovima da su picke od navijaca i da nisam bas vidio da su se brinuli protiv Lyona 2011, protiv Rijeke 2015 kad su nas tamburali 5 razlike ili kad nas je Osijek doma razvaljivao 3:0 2017. Ako su tvoji frendovi bili mrtvi placenici na celu sa Popajom , Ninom i slicnima onda mi ga svakako mogu sisati. Ako nisu, ako su se borili protiv najveceg Dinamovog zla zadnjih godina onda stvarno imaju kao i ti veliki ali veliki mentalni problem. Ili ti ga seres ko foka i izmisljas nebuloze. Trece kod mene nema . Zapravo ima, da pripadas ekipi jazavaca tipa profa sa 8/24 , Balkan Deda i slicne jazavcine. U svakom slucaju u banani ste lik! Nikad zabrinutiji u 15 god za Dinamo sa Bobanom na celu koji je tu 4 mj. O jebem te zivote! Da te jebem!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet