• crophantom
    2.4k
    dan kad cu krenut citat komentare ispod tekstova koje pišu ljudi koji u realnom svijetu prakticki ne postoje, je dan kad cu ispostovati svetu zagorsku tradiciju i objesit se
  • VolimDinamoOo
    217
    dok je bio Mamic u Hrvatskoj, Miskovic mu je visio iz supka ko kobasica u slavonskoj pusnici, a sad glumi nekog frajera

Gade mi se takvi ljudi i nadam se da ce mu klub pasti jos nize na tablici
  • Crni86
    17.1k
    Moji prijedlog Zvoni je da samo ponese sliku gdje Miskovic drzi Mamicu kaput. Kako kazu slika govori tisucu rijeci.
  • IstokKa96
    869
    Čekam dan kad ćemo prestati biti Gospoda i udariti po svima prema zaslugama, jasno, glasno i činjenično, makar '86x dnevno'...
  • din
    1.1k
    Gostujući sektor u Karlovcu je iza gola?
  • vjeko1701
    20.5k
    Celavi mafijaski odvjetnik i njegova sekta smiju komentirati sudjenje, objavljivati videe na njihovim sluzbenim kanalima o sucima, Mamiceva kujica koji je u IO HNS-a takodjer smije dovoditi zapravo i u pitanje regularnost natjecanja, ali eto Boban na clanskom danu ne smije spomenuti Miskovica u negativnom kontekstuZg123

Ništa, imamo i ovdje jude koji su na ovaj ili onaj način u sustavu HNS-a, pa lijepo masovno prijavljivati disciplinskoj svaku riječ iz tih tabora.
  • NORTE
    21.2k
    Pišu mediji da Livaković sigurno dolazi. :fire:
  • emilperska
    12.3k
    Pišu mediji da Livaković sigurno dolazi. :fire:NORTE

Ne može to nikako biti 1/1. Dovoljna je sekunda nastupa za Gironu i game over.

Još ak mi se General N ukaže tamo kao trener, transfer propada..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet