• StjepanZG
    11

Sve ok, nema ljutnje. Nisam od onih koji seru po klubu kad mu ne ide i traže povratak na staro. Uz Dinamo u dobru i u zlu i nadam se da ćemo opet krenuti s dobrim igrama i rezultatima i da će se igrači a i Kovačević probuditi jer trenutno situacija nije dobra.

Sutra je članski dan, nažalost neću moći doći zbog privatnih obaveza. Vjerujem da će ekipa koja će doći postaviti kvalitetna pitanja i da će Boban detaljnije objasniti vezano za ostanak Kovačevića i na temelju čega on misli da trener može okrenuti ovu situaciju.
  • MM17
    303

Obrati se @deda u inbox
  • vlatkomarkovic
    2.3k
    Ne znam zašto se sramotimo s povratkom Noe Mikica, mislim uz dužno poštovanje nabijem Kovačevića na kurac, cijelu sezonu mu nije dao minute sada kada zna da će igrati za repki bi on njega isprobavao…. I onda mi šaljemo dopis HNSu i ja bi nas odbio…. Umjesto da smo sretni da mali igra ista i igdje uopće da je s obzirom na minute dobio poziv….
  • Kepec
    7.7k
    nepismen sam po tom pitanju tak da mi pomogni molim te
  • Tvrdica McTvrdi
    3.3k

I kae najbolje 100% bi ga povukli i onda eventualno bi dobio neki garbage time. Stvarno kad vidiš taj odnos zadnjih godina, pa i ja da sam roditelj odvukao bi dijete u Lokomotivu il negdje druge. Ozljede se 3 desna beka, gube se utakmice ko na traci i opet ne može dobit priliku
  • jedan u nizu
    16.2k
    TRESLA SE BRDA - RODIO SE MIŠ.

Ne znam kako bi drugacije opisao ovo ludilo zadnjih nekoliko dana.
    Ne znam kojom psiholoskom dijagozom bi objasnio stanje ljudi na zoni u zadnje vrijeme, a siguran sam da postoji neka. Ako nema, eto savrsene prilike nekom sociologu da se po njemu nazove novi termin ovakov stanja jedne skupine koja dijeli zajednicki interes.

Od kuda poceti?
    Za pocetak, nakon godinu i pol oscilacija na terenu, skoro dvije godine tocnije, dobili smo sto smo htjeli. Totalni remont momcadi. Dosao je Boban sa tisucu momaka, mnogima su suze krenule, mac je presjekao cvor i odstranili su se senatori, igraci iz drugog plana, pa iz treceg. Oni koje smo godinama pljuvali i zazivali prodaju, do onih koji su nam se zainatili na kraju i okaljali svoje ime raznim podcastima.

Transfer rok bomba, vecina je tako mislila. Hrpa novih igraca. Ljubicic medu prvima, zvijerka je tu. Vratio se Vidovic, kojeg smo zazivali nazad. Dosao je Beljo, mokri san vecine navijaca. Na kraju je doslo najvece ime - Bennacer. Grupno svrsavanje na zoni i okolo nje. Konacno je sve onako kako smo htjeli.

Pocetak sezone ko iz snove. Odlican start u prvenstvu, u Europi. Svaka pobjeda je bila pobjeda u hendikepu. U meduvremenu izade intervju sa Bobanom, i jos jednom u nasem dijelu svemira krene kolektivno svrsavanje.
    ''Kakav gospodin'' , ''ja ovom covjeku vjerujem'' , ''Zvone kreni, udaraj i nemoj stat'' i onda mozda najbolji pokazatelj tadasnje svijesti - cinjenica da je sebi (i buducim bobanima) ogranicio vladavinu na samo 2 mandata.

Dolazi prva kriza. Ili pocetak prve krize. Od kolektivnog zadovoljstva trenerom i momcadi krecu prve sumnje. Krecu prvi komentari koji su jedva docekali prvi kiks da mogu pokazati kako su oni vrli nogometni znalci koji su odmah vidjeli kako Kova nije trener za dinamo.

Krece prvo branjenje trenera. Prvi su kiksevi, moralo se kad tad desiti. Ide odmah i kontranapad dezurnih dusebriznika kako je zona jednoumlje i da se ne smije nista prigovoriti i da svi pljugamo Bobanu u redakciji ispod stola (tako su culi).

Krece nastavak krize igre. Sve vise se okrece da Kova nije trener za dinamo. Sve vise ljudi to vidi. I oni koji su ga branili na pocetku, i oni koji su sutili. Ali i dalje je sve u granicama normale i ukusa.
    I dalje isto, malo ga se brani, kazu ''trust the process'' a dezurni i dalje i optuzuju da se ne smije nista kritizirati, iako se kritiziralo neukusno. Pocinju prve sumnje za Bobana, sumnja se u njegov izbor, govori se kako mu je ego veliki i pocinju price kako on slaze momcad.

*kapetan amerika se budi iz zimskog zna
    ** ulaznice za clanski dan idu u prodaju (besplatno)

Dolazi vrhunac krize. 90% zone zaziva trenerov odlazak. Sasvim opravdano. Sve se pljuje, sve se udara, nitko se ne stedi. Admini dijele banove za masu uvreda. Sve manje se brani trener. Najveca paljba je ovaj put po Bobanu. Nema pojma, neznalica je, vodi klub u provaliju, otkaz mu treba dati. Vise se ne krivi trener nego onaj tko ga je postavio. Preskace se granica odgovornosti i ide se na alfu i omegu kluba.
    Sve vise se kritiziraju admini i moderatori. Sere se po svima. Svatko tko je pokusao obraniti Kovacevia ili Bobana se smatra izdajicom. Puč je skoro uspio. Tko pisne protiv anarhista - šupak.
    Sere se po dinamovom u španskom. i dalje nitko da uzme tu ulaznicu za clanski dan. Ima ih na bacanje pa koga boli k*rac. Odjednom ulaznica vise nema i pocne se srat po njihovoj kolicini, koja se danima/tjednima nije razgrabila. Odjednom je to planski, nema streama, nema pitanja, kako to kako to.
    Boban uuuuu, otkaz mu dajte. Slipci vratite Mamica. Krasan nam je izbornik.
    Prijeti se sve i svasta, ljudi napustaju zonu, prijeti se izbacivanjem prljavog vesa o alfi i omegi, krece raspad sistema.

*kapetan amerika u punoj snazi spama po svim temama na forumu
    ** Paggini je zabrazdio u nekoj vukojebini

NAJAVLJUJE SE BOBANOV INTERVJU U HRTOVOM DNEVNIKU.

Sramota! to je sigurno jer Boban nece biti na clanskom danu, katastrofa tko nam vodi klub. Dinamo iznad svih, Bobane odjebi. Nitko ne smije stat u obranu Bobana jer ce dobiti epitet da je izdajica. Strah.

BOBANOVIH 8 MINUTA NA HRTU

Ja ovom covjeku vjerujem! Sve je u redu, neka Kova bude trener, ionako su igraci krivi. Sad ce se krenuti samaranje na treninzima. Boban je gospodin, najpametniji je medu svima nama kibiciima.
    Covjek sve objasnio. Dajte mu treci mandat.
    Trust the process.

*kapetan amerika baniran
    **nitko ne spominje clanski dan
    ***Liks kako ide prodaja karata?

Dijagnoza neka mora postojati. Siguran sam.
  • Noel
    17.1k
    Dijagnoza neka mora postojati. Siguran samjedan u nizu

Neki bi rekli bipolarni poremećaj.

Po nekakvim simptomima, Zona Dinamo forum je
    najsličniji toj dijagnozi, iz tuge očaja i depresije do sreće, euforije, manije u roku par dana. I tako cijelu sezonu.

Ali kako kažu s kim si takav si, bipolarni poremećaj je i na terenu. Pobjediš Fener pa izgubiš od Vukovara. Kakve predstave na terenu takve predstave i na forumu.
  • Probirštift
    1.2k
    iz tuge očaja i depresije do sreće, euforije, manije u roku par dana.Noel

Čak i u jednom poluvremenu to možeš vidjeti :rofl:
  • Droljo
    22.6k
    Još smo mi i dobri kakvi možemo bit :lol:
bold
italic
underline
strike
code