• fakin
    2k
    cek ti u 2025. pitas odakle novinarima informacije iz svlačionice?
  • rokikaciga
    6.9k
    66 min 12 sekundi, paused time 48 sekundi. 7.82 kilometra.

Tempo 8min28sekundi za kilometar

Ne razumijem kaj vas buni?

To je jedan od termina

Uglavnom, nebitno jer je ovo vec teski offtopic.
  • FrodoJePurger
    549
    Screenshot-20251112-150320-Garmin-Connect.jpg
    Slazem se sa @rokikaciga , nije komplicirano otrčati 5 km na sat vremena termina, a proficima je problem otrcati...
  • Dzoni
    2.8k
    Nije isto trčati sprinteve pa onda trčkarati i šetati i lagano trčkarati cijelo vrijeme. Usporedite vaše najveće brzine na terminima i najviše brzine igrača na utakmica, a uz taj intenzitet trke još znati s loptom i čitati igru. Dam se kladit da nitko sa zone se ne bi mogao sastavit sa dušom na poluvremenu da samo trči na način na koji se trči na pravoj profi utakmici, da ne pričam o igri s loptom, duelima itd
  • dmil
    1.2k
    ljuti na koga?
  • rioda
    11.4k

Na ložu
  • rokikaciga
    6.9k
    Ovo znanje igranja s loptom je neusporedivo..mogu igrat neku zupanijsku ligu ali prismrdit cak nekim propalim talentima Dinama nema sanse. A i maksimalne brzine su vece kod Bennacera nego kod mene, to nije upitno. Sam kaj on kao sestica se moze setat 2-3 minuta bez ikakvih problema ako imamo opsadu protivnickog gola i to spusti prosjecnu brzinu/tempo za dosta. A na malom nogometu realno nemas taj luksuz i zato je tempo veci na malom nogometu nego na velikom.
  • DerHerrKool
    157
    To ovisi o tome kako je namještena aplikacija koja skuplja podatke. Jer možeš imat total pace i moving pace koji ne računa stajanje. Ja sebi uvijek računam pauze dok trčim, što "usporava" cijeli trening ali daje realnu sliku tog trening. Pretpostavljam da je i njemu tako, što znači daje stvarno pretčao toliko koliko sam izračunao.
  • fatalerror
    72
    I ja sam blokiran već godinama a nisam nikad nikaj komentiral. Vjerojatno još iz doba "crnih lista".
  • FazeN
    3.4k
    Ne znam je li netko negdje napisao, ali navodno se Mikić ozlijedio, loža.
    U klubu su ljuti
    sanjinlego

On i mali Šimić su osjetili nelagodu manju, nikakva povreda.
    Na sreću iz repke kažu da je sve u redu.
    Brijem da bude pauza protiv Gibraltara pa u pogon protiv Srbije.
  • StjepanZG
    11

Pa da, u tome i je problem. Bilo bi dobro kad bi se moglo nekome obratiti vezano za to pa da nas se odblokira.
  • Mr Anderson
    14.8k
    Varaš se, ne pamtim kad sam bio na službenoj Dinamovoj stranici na Fejsu, zato mi i nije jasno iz kojeg razloga sam blokiran.StjepanZG

Sorry, ne znam koji bi onda bio razlog blokiranja.
    Pošalji im mail.
  • ElDorado
    7.2k
    Zajca za kapetana!!!! Jebo je majku svima u svlacionici.
  • Progressive overload
    312
    Šteta, mogli smo ga napokon vidjeti protiv Karlovca. /s
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention