• cibona
    6.9k
    Drago mi je da su konačno cvilidretu i potkapacitiranog golmana maknuli s te dužnosti. Nikada oni nisu niti će biti lideri svlačionice.
  • NitkoBitan
    33k
    Drago mi je da su konačno cvilidretu i potkapacitiranog golmana maknuli s te dužnosti.cibona

Lako za traku na ruci, kad ce ga maknut sa crte?

Golman treba unosit sigurnost u ekipu. Ovaj nas uvodi nemir da se igraci zale okolo rodbini i prijateljima tko im brani. Nitko u svlacionici nema muda rec frende ovo nije za tebe, odmori malo i dodi sebi.
  • crophantom
    2.3k
    Jucer sam nekome poslao da da se mene pita Mckenna i Zajc bi bili kapetani, tako da podrzavam
  • Masto
    392
    pričalo se o tome na zoni prije koji tjedan ocito zvone čita
  • cibona
    6.9k
    To je pitanje za bobana. On upravlja kovačevićem.

Ono što smatram ključnim jest to da je konačno na vidjelo izašao kulenovićev dvolični, bipolarni i folirantski stav, kako na terenu tako i izvan njega. Uzevši u obzir njegovo sramotno ponašanje u drugoj polovici prošle sezone, sasvim je logičan zaključak da takva osoba ne zaslužuje nositi kapetansku traku.
  • ElDorado
    7.3k
    Mislim da ce pitanje za Nevistica danas biti u top 3
  • Kepec
    7.7k
    Lako za traku na ruci, kad ce ga maknut sa crte?NitkoBitan

Možda mu ne bi škodila koja crta, malo bi ga dignula.
  • Dzoni
    2.8k
    Bosnich bi mu mogao oko toga pomoći, a i oko branjenja može dati koji savjet
  • Lihtmašinac
    636
    Rekao sam vam, najveći frajer u svlačionici!vlatkomarkovic

Ne. Na kraju ispada da je najveći frajer u svlačionici Zvonimir Boban.

Želim vjerovati da Kovačević stvarno još može preokrenuti trenutak i zaredati pobjede s nečim što više liči na igru nego ovo što smo gledali zadnjih tjedana. Ali, ako je ovo sa Zvoninim očinskim upadom u svlačionicu istina, stvarno su dečki dublje zaglibili i nakon ovog može samo ići ili uzlet ili "pozdrav, Kova i ekipa".

Nadam se da je ovo zadnji put da čitamo o ovakvim ili sličnim performansima jer takve stvari zapravo nisu dostojne najvećeg hrvatskog kluba. To s hijerarhijom u svlačionici trebaju rješavati trener i njegovi ljudi. Nadam se da je aktualnom stručnom stožeru ovo zadnja lekcija učenja što znači Dinamo i kako se treba postaviti u njemu.
  • ElDorado
    7.3k
    Zajc je dobio traku zbog svog stava i autoriteta u Puli.
  • ivanlivno
    188

Jer nadam se većinom neće biti starter.
  • NerminB
    222
    Podrzavam odluku za zajca i mckennu. :up:
  • Time
    1.5k
    Boban govori da se nikad ne bi mjesao u posao trenera,a onda izabere kapetane...ali okej izbor je dobar i ne treba biti cjepidlaka.
  • ElDorado
    7.3k
    mislim da ne piše izravno TKO je izabrao kapetane. To je novinar tak napisao. A moguce je i da je dogovor s trenerom. Ne bi tome pridavao neku vaznost
  • Common Sense
    1.3k
    Zvonini potezi zorno ukazuju na ono što mi svi već neko vrijeme naslućujemo, a to je da Kovačević nema autoriteta i kredibiliteta pred igračima i da definitivno ne može kontrolirati svlačionicu, a to je za trenera smrt.

Tako da nema tu dalje neke sreće i ne vidim način kako bi Kovačević ovo mogao preokrenuti, s njim na čelu očekujem samo daljnje mučenje, krpanje i metenje problema pod tepih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet