• StjepanZG
    11

Sve ok, nema ljutnje. Nisam od onih koji seru po klubu kad mu ne ide i traže povratak na staro. Uz Dinamo u dobru i u zlu i nadam se da ćemo opet krenuti s dobrim igrama i rezultatima i da će se igrači a i Kovačević probuditi jer trenutno situacija nije dobra.

Sutra je članski dan, nažalost neću moći doći zbog privatnih obaveza. Vjerujem da će ekipa koja će doći postaviti kvalitetna pitanja i da će Boban detaljnije objasniti vezano za ostanak Kovačevića i na temelju čega on misli da trener može okrenuti ovu situaciju.
  • MM17
    303

Obrati se @deda u inbox
  • vlatkomarkovic
    2.3k
    Ne znam zašto se sramotimo s povratkom Noe Mikica, mislim uz dužno poštovanje nabijem Kovačevića na kurac, cijelu sezonu mu nije dao minute sada kada zna da će igrati za repki bi on njega isprobavao…. I onda mi šaljemo dopis HNSu i ja bi nas odbio…. Umjesto da smo sretni da mali igra ista i igdje uopće da je s obzirom na minute dobio poziv….
  • Kepec
    7.7k
    nepismen sam po tom pitanju tak da mi pomogni molim te
  • Tvrdica McTvrdi
    3.3k

I kae najbolje 100% bi ga povukli i onda eventualno bi dobio neki garbage time. Stvarno kad vidiš taj odnos zadnjih godina, pa i ja da sam roditelj odvukao bi dijete u Lokomotivu il negdje druge. Ozljede se 3 desna beka, gube se utakmice ko na traci i opet ne može dobit priliku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet