jakov1
jugoidioti s prebavalištem u Hrvatskoj imaju problema sa Za dom spremni. — Mali dioničar
Mali dioničar
Prvo cistis svoje dvoriste, onda tude. — jakov1
jakov1
oni koji su razarali moje nemaju pravo postavljanja pravila u mojem dvorištu — Mali dioničar
Mali dioničar
Ma di to Srbi postavljaju pravila? Ili je to ona fora da su svi s drugacijim misljenjem Srbi, komunisti, mamicevci itd.? — jakov1
jakov1
postoji cijeli niz modusa operandi od strane i slużbene i neslužbene Srbije koja je pretendirala, pretendira i pretendirat će na teritorij Hrvatske — Mali dioničar
Peškaman
sarac1306
Markelo
Navijač Dinama
Pretpostavljam mnogi od 30 godine i mlađi koji su rođeni na području gdje rat nije bio.
Pretpostavljam da im ta informacija nije nešto bitna u životu.
Ja sam neutralan po tom pitanju. — Majki2111
Odgajan sam u obitelji gdje se pušta Živjela Jugoslavija tijekom tuširanja. gdje nema križa i gdje se sere po braniteljima. I u stani koji nije posvećen 30 godina. Drugačije perspektive. Ja ne vrijeđam nikog. — Majki2111
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.