• jakov1
    1.2k
    jugoidioti s prebavalištem u Hrvatskoj imaju problema sa Za dom spremni.Mali dioničar

Ne razumijem logiku. Petokraka i sta vec Srbi furaju je njihova sramota, a konc logori su moja sramota tako da stvarno nije tesko odabrati koje od ta dva bi mi trebalo vise smetati.

Prvo cistis svoje dvoriste, onda tude.
  • Mali dioničar
    18.4k
    Prvo cistis svoje dvoriste, onda tude.jakov1

Ja ne moram čistiti tudje dvorište, a oni koji su razarali moje nemaju pravo postavljanja pravila u mojem dvorištu.
  • jakov1
    1.2k
    oni koji su razarali moje nemaju pravo postavljanja pravila u mojem dvorištuMali dioničar

Ma di to Srbi postavljaju pravila? Ili je to ona fora da su svi s drugacijim misljenjem Srbi, komunisti, mamicevci itd.?
  • Mali dioničar
    18.4k
    Ma di to Srbi postavljaju pravila? Ili je to ona fora da su svi s drugacijim misljenjem Srbi, komunisti, mamicevci itd.?jakov1

Dragi Jakove,

danas postoje država Hrvatska i država Srbija.

U povijesti je jedan dio današnje Srbije pripadao Hrvatskoj.

Za razliku od toga, ni jedan dio Hrvatske nikad nije pripadao Srbiji.

Unatoč toj činjenici, danas nema ni jedan promil ljudi koji bi bili Hrvati i pretendirali na širenje teritorija Hrvatske na račun Srbije.

Za razliku od Hrvata, postoji cijeli niz modusa operandi od strane i slużbene i neslužbene Srbije koja je pretendirala, pretendira i pretendirat će na teritorij Hrvatske.
  • jakov1
    1.2k
    postoji cijeli niz modusa operandi od strane i slużbene i neslužbene Srbije koja je pretendirala, pretendira i pretendirat će na teritorij HrvatskeMali dioničar

Pretendira i Hajduk na titulu.
  • Peškaman
    8.2k
    Da nije bilo ljudi koji su završili na najgori mogući način i koji se još uvijek vode kao nestali danas bi granice prelazio s pasošem a ne putovnicom.

Kada pođeš pisati kako te nije briga za nekoga sjeti se Žarka Manjkaša iz Zagreba,rodnog ti grada, koji je s grupom dragovoljaca u tvojim godinama otišao braniti Vukovar, radi njegove žrtve i žrtve ostalih dragovoljaca je na tisuće civila spašeno i uspjelo pobjeći od sigurne smrti. Njegove kosti su pronađene 2020. godine,njegova porodica je čekala skoro trideset godina da ga pokopaju. Još 1740 porodica čeka taj dan.
  • Praskaton
    4.6k
    danas bi granice prelazio s pasošem a ne putovnicom.Peškaman

Pa takve to ne dira niti najmanje,apsolutno im je svejedno.Ima ih i više oko nas nego mislimo,iz godine u godinu su sve glasniji.
    Lijepo vam je čovjek rekao da se kod njega još slavi yuga.Kao i kod gradonačelnika mu.
  • Dino
    4.6k
    Anyways, kad smo na temi komentatora, čisto zbog informacije koju je prenio, najdrazi mi je onaj "umro je drug tito" novinar.
  • sarac1306
    20
    Komentator u nedjelju (na HRT-u) je bio Dameo Ramić-Kovačić. Dečko odavno prati HNL, u počecima je komentirao samo Istru (na Radio Istri mislim) i pisao je izvještaje za portale iz Istre. Znam ga površno s fakulteta jer je par generacija mlađi od mene. Tako da pošto je iz Istre, nekako me ne čudi komentar na "nenogometne teme".
  • NKDZ86
    6.4k
    kad misliš da ne može gore, majki te razuvjeri. dečko dragi, kaj ti radiš na sjeveru uopće...
    bolje prešuti neke stvari, kaj provociraš?
  • Markelo
    3.5k
    ne bi nikad rekao po glasu da je Istrijan. Prvi put sam ga čuo kako komentira na Sp-u u Katru. Na momente mi je djelovalo kao da su ga iz Čačka doveli da komentira na Hrt-u.
  • Paulie
    351

pa ko drži sve glavne medije u hr i radi ovakav teror prema navijačima i braniteljima kod bilo kojeg pokušaja kontra prosvjeda? dovoljno je bilo pogledat nu2 neki dan, normalnom čovjeku koji razmišlja iole nacionalno se želudac okretao tih sat vremena
  • Navijač Dinama
    10.9k
    Pretpostavljam mnogi od 30 godine i mlađi koji su rođeni na području gdje rat nije bio.

Pretpostavljam da im ta informacija nije nešto bitna u životu.

Ja sam neutralan po tom pitanju.
    Majki2111

Iznenadiš svaki put kad nešto napišeš i progovoriš.

1. Rat je bio na području cijele Hrvatske, formalno oi ne formalno jer su u istome tome ratu učestvovali ljudi iz svih hrvatskih regija, samo možda su bili na nekom drugom ratištum. Zagreb i Rijeka formalno nisu učestvovali u ratu, ali je Rijeka dala najviše branitelja, i najzaslužniji su riječki branitelji za odbranu Like. Zagreb je također puno branitelja dao, plus što je malo-malo znao biti raketiran.

2. Poruči tim koji tako misle da ste u debeloj manjini i da se spakujete i tjerate u tri pizde materine preko Dunava, Drinen, nebitno je, tamo vam je mjesto.

3. Iz davnih dana tu na najjaziviji i najpodliji žgubidanski način na kakav ni razno razni Komšići, Konakovići nisu, provociraš i spotičavaš nacionalnost i opredjeljenje prvenstveno Hrvatima iz BiH, Hrvatima van Hrvatske općenito, a po instagramu sereš i pametuješ tko je i što je Hrvatski klub,e pa na nesreću tvoju i svih tvojih neupućenih debila i idiota raspalih koji nisu dalje otišli od svojeg kvarta i kioska, Zrinjski iz Mostara je HRVATSKI KLUB, kao i što mu to piše u nazivu.

4. Pamti se tvoje navijanje i i glumljenja tu neke bojne zagrebačke Armade mi je još veći rang debilnosti i sad šlag na tortu čuj "nije bitna nikome informacija".

Pa ljudi bi dali svo bogastvo ovog svijeta koji su izgubili nekog dal u Domovinskom ratu, dal na Križnom putu, odnosno imali bi "novi rođendan" i utjehu da znaju di su kosti od njihove djece, očeva,majki, braće, sestara, djedova i baba. Da im mogu svijeću zaplit i pomolit se za njih.

5. Ovo što ti i pojedini forumaši gurate tu neku spiku neutralnosti i apolitičnost(bezličnost) je jako loš paravan da se onda možete vadit "politika i povijest me ne zanima" , ali jebeno sa sve jebene 4 noge skačete kad god se pokrene neka tematika koja ideološki je ipak nešto konzervativnija-domoljubnija-hrvatskija nego inače.

Tjeraj te se i ti i takvi(a ima vas ovdje na forumu, samo izletite tu i tamo ko sivonje i sami se otkrijete) u tri pičke vaše materine.

Odgajan sam u obitelji gdje se pušta Živjela Jugoslavija tijekom tuširanja. gdje nema križa i gdje se sere po braniteljima. I u stani koji nije posvećen 30 godina. Drugačije perspektive. Ja ne vrijeđam nikog.Majki2111

Debili tifusarski odgojili su debila tifusara, poruči im to i tjerajte se skupa svi u pičku materinu. I ti i svi koji tako razmišljate i koji ste "apolitični" i "neutralni". Kmerine.

Slobodno me banirajte radi riječnika i psovanja, zaslužio sam, ali i on je, jer širit ovu proljev ideologoiju na forumu Dinama( koji je prije svega simbol Hrvatske,Hrvatsva i svega vezanog, otpor jugoslaviji,komunizmu, hrvatskoj ljevici i zelenima) u rangu SDP-Možemo-SNSD-Radnička fronte mogu samo debili i ne mogu više čitat te isrpavljačine Drine i bućkurišne debilske rasprave. Neka debilu stane već netko na kraj. Amen
  • Infinity
    20.3k
    Banovan je, te nema potrebe da mu se vise ista odgovara. Zavrsite s temom, tj. vratite se temi koja je u naslovu.

Svako nadovezivanje na offtopic bit ce sankcionisano banom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.