• Nolifer
    13.2k
    Nisam šokeran, ne znam jel trolaš ili trolaš, ali naravno da je bitna ta informacija u životu.
  • Sajla
    14.7k
    Pretpostavljam mnogi od 30 godine i mlađi koji su rođeni na području gdje rat nije bio.

Pretpostavljam da im ta informacija nije nešto bitna u životu.

Ja sam neutralan po tom pitanju.
    Majki2111

nisi ti puno kriv za to, ali ovo je još jedan u nizu poraza našeg društva. britanci u studenom nose crvene makove više od 100 godina nakon WWI, a mi smo "neutralni" prema onome što se dogodilo jučer?
    ne velim da nam treba kult ličnosti/partije/partizana kakav je bio u SFRJ nakon WWII, ne treba nam ni državu voditi neki novi ekvivalent SUBNORa, ali otišli smo u neku drugu krajnjost. tako smo loše izgradili građansko društvo nakon tog rata 90ih, poremetili vrijednosti, baš baš loše :(
  • nemapredaje
    6.5k

Bez obzira iz kojeg razloga je netko nestao, bez obzira ima li to veze s ratom ili ne, imati empatiju prema nekome čija je sudbina nepoznata već 34 godine je stvar morala i ljudskosti. To što se netko ne želi baviti ratom i ratnim temama, ne znači da taj isti treba zanemariti ljudske žrtve i obitelji koje 34 godine čekaju trenutak kada će se moći oprostiti od voljenih.

Oprosti ali od nekih stvari se ne možeš samo odmaknuti i reći to me ne zanima i ne želim razmišljati o tome. Ustvari možeš, ali to onda više govori o tebi kao osobi.

Sorry, otišao sam u offtopic. Neću više o ovoj temi.
  • Pacho
    10.4k

Ime kao za juznkorejski klima uredaj

Dijelom valjda i jer je dominantni stav glavnih medija i lijevih stranaka da je "dosta prica o ratu" kad se radi o 90ima (osim ako se radi o srpskim zrtvama), a na 40ima ce jahati jos valjda 200 godina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.