• E46
    1.9k
    nema tu stručnosti sve dok nama 3 godine brani golman koji nije na razini znaci onaj tko treba procjenit ko je u boljoj formi da brani ne radi to, nema strucnosti dokle god na desno krilo kao prvu opciju dovodimo desnjaka.
  • Odani Zgd
    950
    Tek 13 odigranih kola,bijedna 4 boda zaostatka,a kod nas raspad sistema.Stvarno smo pičkice.
  • Noel
    17k

Kovačević ima nametnuti dress code, znamo obojica, nisam se ja ništa izgubio po putu, i opet ti ponavljam mani me se na ovom forumu osim ako imaš potrebu samnom raspravljat privatno onda sam uvijek otvoren za piće i četiri oka. Ako sam zabrijao kak veliš onda me se mani.
  • mali M
    8.9k
    Tek 13 odigranih kola,bijedna 4 boda zaostatka,a kod nas raspad sistema.Stvarno smo pičkice.Odani Zgd

ako misliš da je problem 4 boda zaostatka onda si više slijep od Kovačevića...

Btw. postoji foto dokaz da mali Mikic jede u Mek Donaldsu, eto zasto ne igra!NitkoBitan

dobro da nisam onda dojavio Pepu da sam vidio Kovačića u AliKebabi.. bio bi škartiran instantno :rofl:
  • NitkoBitan
    32.9k
    čovjek nosi specijaliziranu istu kravatu i košulju svaku utakmicu, ponavljam svaku utakmicu.Noel

Kovačević ima nametnuti dress codeNoel

Zar nije u Puli bio u sportskoj obleki, odnosno u klupskoj jakni? Presicu odradio u "travel" kolekciji?

Smijesno da uopce o ovom raspravljamo kao nekom problemu. Dress code je uobicajen i na puno banalnijim pozicijama od nogometnog trenera, ako uopce isti postoji za klupskog trenera. Za klupske loze je to vec normalna stvar.

I na clanskom danu ce se ljudi valjda obuc kak spada.
  • mali M
    8.9k
    Smijesno da uopce o ovom raspravljamo kao nekom problemu.NitkoBitan

da, unatoč cijeloj drami današnjeg dana i ja ostajem zapanjen da je ovo jedna od ustrajnijih rasprava na forumu hahahahahah
  • Mali Zeus
    20k
    neću te se maniti na ovom forumu. Ti bi pisao svašta a da te se ljudi mane, e ne ide ti to tak. Lijepi pozdrav i ugodan ostatak dana.
  • Jos-Optimus
    7.8k
    Ovo za Zajca mi drži vodu jer je jučer na pauzi za vodu doslovce pričao sa svim igračima, jedino on, kao pravi kapetan i kao trener, davao upute. Taj dečko je pun pogodak u svakom smislu
  • mali M
    8.9k
    istina, to sam i ja gledao kako se čovjek trudi potiče, daje smjernice, a ostatak ekipe, uključujući i stožer dodaje bočice, šuti, gleda u prazno.. Ima tu crtu čovjek jednostavno
  • Noel
    17k
    Zar nije u Puli bio u sportskoj obleki, odnosno u klupskoj jakni? Presicu odradio u "travel" kolekciji?NitkoBitan

Kolko sam vidio na utakmici je imao zimsku jaknu i ispod naravno već spomenuta košulja i kravata.
  • hb1
    218
    Volimo se rugati srpskim novinarima, naši su s njima u dlaku.
    Jelicic: Bennacer podcjenjuje protivnika
    Tko bi trebao biti trener Dinama
    Kovacevic ostaje trener
    Igraci svjesni svega Boban sve shvatio
    Hitni sastanak stozera
    Boban ce dati otkaz treneru ili potjerati neke igrace DANAS DANAS DANAS
  • Noel
    17k

Da argumentirano raspravljaš nebi mi se trebao manit, a ne da radiš od mene budalu i pokušavajući manipulacijom i kvazi argumentima mene prikazat kao nekoga ko je napisao totalnu glupost iako apsolutno svaka osoba vidi na forumu da je Kovačević stalno u istoj košulji i kravati. Pokušavaš me napravit budalom u tom je problem i zato mi se ne obraćaj. Osim ako nemaš potrebu privatno baš mene upoznat. Poziv za pivu/piće stoji uvijek.
  • Olmic
    5.4k
    Kaj mislite jel Lisica krece na desnom beku protiv Karlovca ?
  • dmil
    1.2k
    mislim da ce nas Kova sve iznenaditi i staviti vec prokusanu opciju - Soldu
  • darkcro
    203
    Ja sem sokeran , absolutne sokeran. IFacke

x9vzvjcnglwb1.jpg
bold
italic
underline
strike
code