• Efes Pilsen
    13.5k
    Jagusic, prije nekih mjesec dana.. Sto dalje ide prica meni se sve vise cini da je on preskocio Dinamo i zbog izbora trenera..

Što mu je najjači trenerski adut?

- Način na koji razgovara s igračima, bez povišenih tonova, naravno i trenersko znanje. Naravno, ima tu pomoćnih trenera koji slažu priču. No, inzistiranje na momčadskom duhu i način na koji ga igrači doživljavaju, njegov je snažan adut.
  • Time
    1.5k
    Kako čujemo, nekima su se igračima opraštala i kašnjenja na treninge (!?), nitko zbog toga još nije bio kažnjen. Što je nedopustivo. Dečki su ipak bili (pre)zaštićeni kod Bobana, trener ih nije smio kažnjavati na svoj način, a onda bi oni i dalje normalno skupljali minute na sljedećim utakmicama.

Koji kurac je ovo ?!?! Kasne na treninge i Boban im to dopušta ?!?! Nadam se da je ovo neka izmišljotina...
  • NitkoBitan
    32.9k
    Nadam se da je ovo neka izmišljotina...Time

Naravno da je.

Mislim oni kasne i kad ide dobro i kad ide lose, sad se nasli o tome pisat :rofl:

Kasnjenje na trening je inace odlicna referenca za neke buduce angazmane ak im se tu vec ne igra...
  • Noel
    17k

Znaš dobro kaj sam napisao ovdje ima i dokaz. Ne izvrči riječi. Napisao sam odijela kluba na svakoj utakmici. Znači da ponovim (očito trebam) ne privatna odijela, ne treneri koji stalno nose odijela, ne bedževi kluba na privatnom odijelu, ne odijela za posebne utakmice nego isto odijelo baš svaku utakmicu. To su ljudi iz kluba napravili Kovačeviću od kojeg su napravili karikaturu. Al dobro, ionako ne shvaćaš ili namjerno izvrčeš pa nema smisla.
  • M94
    2.3k
    Razocaran sam.

Podsjetili me na jednu avanturu u casinu... gubis, gubis... al samo trpam u aparat u nadi da me izvlaci pet sedmica na veci cip... al ti samo propadas i dalje i nema povratka... tako i ovo, znamo da nece stimat al i dalje se kocka.
  • Mali Zeus
    20k
    Znaš dobro kaj sam napisao ovdje ima i dokaz. Ne izvrči riječi. Napisao sam odijela kluba na svakoj utakmici. Znači da ponovim (očito trebam) ne privatna odijela, ne treneri koji stalno nose odijela, ne bedževi kluba na privatnom odijelu, ne odijela za posebne utakmice nego isto odijelo baš svaku utakmicu.Noel

Aha, mora biti svaka utakmica (što nisi spomenuo prvotno) i odijela kluba. I ja ti stavim Fergiea (koji je nosio odijelo s kravatom u bojama kluba), a ti promijeniš da si mislio na moderni nogomet i da je ovaj još žvakao kaugume i pio bombice.
    Uostalom i Kova je imao odijelo s bedžom Dinama, a ne nekakvo odijelo kluba. Izgubio si se.
  • mali M
    8.9k
    Koji kurac je ovo ?!?! Kasne na treninge i Boban im to dopušta ?!?! Nadam se da je ovo neka izmišljotina...Time

nisu se samo novinari dogovorili tko je na kraju odgovoran za što... kakve veze ima Boban sa time? šta da predsjednik kluba ide po svlačionici i piše na papiriće kazne? Pa valjda se zna tko je za to odgovoran.. šta trener i njego stožen nisu za apsolutno ništa krivi oni samo sjede dok kraj njih prolaze karavane... daj ne pušite tu retoriku...
  • Mali Zeus
    20k
    sad ti je pitanje tko će više nadodat na ono kaj zna i ne zna i tko će biti u pravu, jednom rječju izmišlja se naveliko, to je ziher.
  • Mr Anderson
    14.8k
    Dinamovo je doslovno prije 3 dana javno predstavljeno, što se u zadnja 3 dana tektonski dogodilo? ista atmosfera u klubu je bila i prije 3 dana i danas. ovako otkazivanje nečega što si najavio prije 3 dana je zaista neozbiljno.fakin

Pa jel ti napisao čovjek da je otkazano radi loše vremenske prognoze prije tri stranice?
  • NitkoBitan
    32.9k
    Pa jucer je netko napisao da 3-4 igraca NE KASNE na treninge, pa alo... znaci po tome vecina kasni. Bila je nedavno potvrdena informacija za jednog igraca da je zakasnio jednom, cini mi se Varela i to je bilo to. Sad odjednom pola svlacionice ne dolazi na treninge na vrijeme, dajte najte...

Btw. postoji foto dokaz da mali Mikic jede u Mek Donaldsu, eto zasto ne igra! Pa vi recite da se trener ne fura na profesionalizam.

I da, procitajte o kasnjenju na treninge u Real Madridu pod Ancelottijem, malo cete se iznenadit. Sad je jasno problem kad se samara mrtvi magarac.
  • fakin
    1.9k

Kako čujemo, nekima su se igračima opraštala i kašnjenja na treninge (!?), nitko zbog toga još nije bio kažnjen. Što je nedopustivo. Dečki su ipak bili (pre)zaštićeni kod Bobana, trener ih nije smio kažnjavati na svoj način, a onda bi oni i dalje normalno skupljali minute na sljedećim utakmicama.

E sad, veliki je problem i kako je na to gledao ostatak Dinamove svlačionice. Pogotovo dečki koji ne igraju, koji uz sav profesionalizam i predanost treninzima nikako ne mogu do željenih minuta. I tu je Kovačević izgubio dio svlačionice, pokazao manjak liderskih osobina, kako zbog svojih, tako i Bobanovih grešaka.

Dečki poput Mudražije, Perez Vinlöfa, Solde, Galešića, Topića..., davali bi maksimum na treninzima, vjerovali kako će dobiti svojih "pet minuta", a onda su minute prije njih opet dobivali oni koji kasne!? To je nedopustivo, Boban mora prestati štititi igrače koje je dovodio u klub, već dopuštati treneru i stožeru da takve stvari rješavaju na svoj način. Bez obzira bio to Kovačević ili netko drugi...
  • Noel
    17k
    Uostalom i Kova je imao odijelo s bedžom Dinama, a ne nekakvo odijelo kluba. Izgubio si seMali Zeus

Čini mi se da si se ti malo izgubio, čovjek nosi specijaliziranu istu kravatu i košulju svaku utakmicu, ponavljam svaku utakmicu. Nemoj izvrtat i svađat se samnom na privatnoj bazi već si to pokušao jednom ili čak više puta pa sam te javno pozvao da popijemo piće ako imaš kakvih problema samnom osobno na kaj naravno nisi odgovorio. Poziv i dalje stoji ako imaš nešto privatno. U protivnom opet me se mani.
  • wolfgang14
    3.2k
    di nam je paggini u ovoj neviđenoj krizi
  • E46
    1.9k
    sve dok netko konacne ne skupi svoja muda i izade u javnost, dokle god ne bude tako ima nas podosta duboko razocaranih sadasnjom situacijom, najgore je kad osoba stekne osjecaj da drugu stranu totalno boli kurac za mišljenje, javnost uvijek zasluzuje pravovremeno znati što se zbiva u npr klubu.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.3k

Aha, sad se smije kasnit odjedanput. Nije li to bio razlog razlaska s bivšim kapetanom? Kod Bjelice nema teorije da bi netko kasnio, makar bio Ronaldinho
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet