• Dr Hofmann
    4.2k
    Baš sam htio napisati nešto u tom stilu. Nevjerojatno je toksično svugdje. Nitko nije zadovoljan, ko bi normalan i bio. Kad je Kovačević postao trener nisam nikako bio oduševljen, ali ajde, što drugo navijač Dinama može osim stati iza čovjeka pa kaj bude. Situacija je pokazala da čovjek nije za Dinamo, ali željeti poraz u Kupu da on dobije pedalu mi je suludo. Ili ono što sam u bespućima postova pročitao, da kako bi reagirali da je Perasica na mjestu Bobana...Znam da je situacija u kurcu, ali čemu stavljanje one uhljebuše Mamićeve u bilo kakav kontekst danas. Najbolje da se još pitamo kako bi Barišić reagirao sad, i još da se stavlja nekakav znak jednakosti između Bobana i njih.
  • Fan
    1.7k

Baš nigdje nisam pročitao, bar ne ovdje na Zoni, da je netko napisao da je bolje bilo u doba Mamića nego sad, na što se većina tvog komentara odnosi.
    Ponovno se spaja kritiziranje sadašnjeg stanja (neko i pretjerano, tu se mogu složit) sa slaganjem sa Mamićevom politikom.
    Ostavljam otvorenu mogućnost da postoje ljudi kojima je potajno i cilj raditi upravo to, ali vjerujem da ih ima vrlo malo, ponavljam, barem na ovom forumu.
    To nije zdravo i nešto što bi se trebalo raditi jer ne vodi ničemu. Tj vodi, mogućoj represiji da se ništa loše ne smije reći o sadašnjoj upravi jer je, eto, demokratski izabrana. Na kraju si i napisao što misliš o kritičarima. Misliš da eventualno neće doći do straha kod ljudi da otvoreno kritiziraju što se kritizirati mora da im se ne bi nešto dogodilo? To je opasan korak unatrag i velim, to je nešto što se ne bi trebalo raditi.
  • Dinamosaurus
    76
    Nogomet je općenito užasno toksičan sport, ja ne pratim uopće ništa na društvenim mrežama baš zbog toga.

Ako želim stvorit mišljenje, pogledat ću utakmicu i u miru donijet zaključke, nema razloga za vrijeđanjem itd
  • NORTE
    21.1k
    Ispadanje iz kupa nije nikakva garancija da će Kova dobit otkaz.

Kao što nemamo garanciju da će uopće biti zamijenjen nekim ozbiljnim kalibrom trenera.

Uostalom, za ovo stanje kluba je kriv isključivo Boban, a ne Kovačević.
  • znajdatevolimja
    1.7k

Sa svime se slažem, ali ja se ne obraćam nikome sa zone nego facebook komentatorima i sličnima.
  • K3p
    360
    oprosti, ali koji je tebi k?
    Ako si nesposoban razlikovat feštu koja uključuje igrače i mjesto na kojem se postavljaju pitanja upravi, neznam što bi reko. Nema se šta slaviti dinamo u ovom momentu niti to treba igračima, njima treba maksimalni fokus na zadatak koji imaju. Kad zaredaju dobri rezultati onda će bit dinmovog svaki slobodni vikenda ako treba. A za članski dan je upravo sad najbolji trenutak i pokazuje se time da se nitko ne skriva iza trenera i stat će pred članove. Srami se
  • fakin
    1.9k
    Dinamovo je doslovno prije 3 dana javno predstavljeno, što se u zadnja 3 dana tektonski dogodilo? ista atmosfera u klubu je bila i prije 3 dana i danas. ovako otkazivanje nečega što si najavio prije 3 dana je zaista neozbiljno.
    treba se sramiti onaj tko prije 3 dana javno objavi da se organizira jedan veliki događaj i ljudi se pripreme, jedva čekaju doći i onda naprasno ga otkažeš bez ikakvog razloga.
  • Goncalo Santos
    2.3k
    Mene najvise sokira ovo da nije bilo ni price o otkazu? Znaci sad smo dosli do toga da se pravimo da je sve ovo normalno? Nakon svega onog jucer? Dosli svi na Maksimir ko da nista nije bilo?

Cijela uprava digla ruke od trenera i iduci dan citamo da se nista nije dogodilo. Neshvatljivo skroz.
  • fakin
    1.9k
    slažem se u potpunosti s tobom. još jedan "insajder" je napisao da je kova dobio otkaz, drugi je napisao da dobiva čim dođu u Zg i na kraju opet pojeo vuk magare. nikom ništa, stolica trenera nije niti ugrožena, a kamoli ispražnjena. nevjerojatno zaista.
  • WilsonEduardo
    9
    Jedan od boljih postova na ovu temu i evo inače ne pišem nego samo pasivno i pasionirano čitam forum, ali ovo me potaknulo da opustim pero.

Pišem iz perspektive nekog tko je prošao tu torturu, represiju i iz vremena kada je biti "Bad blue Boys" bilo gotovo pa društveno neprihvatljivo. Bila su to vremena kada si znao sve ljude na tribini i kada je onaj odvratan osjećaj mržnje bio standardan. Kada se subjektivno prisjetim imam osjećaj da je svaku tekmu tad padala kiša, bilo hladno i kop bio do pola. Jedna od boljih izjava jednog mog "suborca" s tribine je kako je ljudima i dan danas ostalo da nakon kentaura i pretresa žure gore po stepenicama jer su "kornjače" tadf zabranjivale zadržavanje ispod stepenica :)

Nebitno, isprike na digresiji. Vratimo se na poantu.

Sve te lizače Glavine guzice o kojima govoriš treba javno izložiti sramoti i upirati prstom u njih, ali i zabraniti im dolazak na utakmice. Radikalno, ali ti ljudi podržavali su ne kriminal, nego socijalni genocid nad nečim što je nekima od nas sveto. Ali isto tako kako smo mi tada slavili poraze Dinama, tako sada apsolutno pravo imaju i oni. Tariku i njemu sličnima tako je vrhunac aktivizma pisati po društvenim mrežama kada god se dogodi nešto loše oko Dinama.

Ali može li im itko zamjeriti? Isto kako smo mrzili mi, tako vjerojatno sada mrze i oni. I iskreno želim im da do kraja života mrze i da okreću glavu kada god prođu pored Maksimira ili da im bude neugodno svaki put kad netko spomene Dinamo. Želim da ih se društveno marginalizira i ne pridaje ni malo pažnje. Želim im da žele proslaviti svaki gol u prvenstvu ili u Europi, ali da im taj ponos neda da proslave, isto onako kako smo i svi mi htjeli godinama slaviti pobjede, ali znali smo da nemamo kaj slaviti pobjede koje donose jedino Glavi.

Ono što me smeta u cijeloj ovoj "novijoj" situaciji je to što se ljudi koji imaju nešto prigovoriti odmah svrstava među "mamićevce". Iako je s sociološkog pristupa gotovo nemoguće da se ljudi ne svrstavaju na "naše" i "njihove" nakon svega što se prošlo.

Svi smo mi sada hvala Bogu ravnopravni članovi i navijači. Kako kao navijači svaki gol zabijeni gol slavimo, a svaki primljeni "psujemo", isto tako kao članovi svaki dobar potez uprave imamo apsolutno pravo hvaliti, a svaki loš kritizirati. Ova uprava ima nebrojeno puno mana. I treba ih javno izložiit. Isto kako ćemo izložiti svaki dobar potez uprave i Bobana, isto tako imamo obavezu kritizirati svaki potez koji je u najmanju ruku upitan.

Naša navijačka dužnost je biti jedina prava i iskrena bezuvjetna oporba upravi ako je to potrebno, ali isto tako i jedina podrška kada "javnost" i trend navijači okrenu leđa.

Naša članska dužnost je pojaviti se na članskom danu, na ovom forumu ili bilo kojem drugom klupskom "javnom servisu" i reći što mislimo, pa makar i to bilo apsolutno kontra uprave.
  • Noel
    17k

Uozbilji se, šale su ti malograđanske.
  • Fan
    1.7k
    ah, jbg, sry onda, jer ti ja to uopće ne čitam. Za ta mjesta vjerujem da vrvi Mamićevcima. Al to ti je sorta ljudi kojima cilj opravdava sredstva i mnogi od njih nemaju ni trunke morala. To su ljudi kojima nije bitno što je netko pokrao milijune i milijune jer je eto, domaćih rezultata bilo, klub "dobro" živi, prodaju se igrači za relativno velike pare u našem ekosistemu. Ok, neki smatraju da je to i Dinamov maksimum, naslov u HNLu bez konkurencije, a u Europi što bude bude, al ni ti ne žele neki općeniti boljitak.
    Nažalost, htjeli ih mi zvat navijačima ili ne, imamo veliku bazu takvih ljudi i trebat će vremena to promijenit, ali ne na ovaj način kako si napisao, to je kontraproduktivno. Jednostavno, ne ide sve na silu, pogotovo promjena mišljenja.
    Da igramo dobro, da imamo rezultate, manje bi bilo takvih debila. Al to što već treću godinu igramo katastrofa im ide na ruku tak da jbg, treba to pretrpit, ali i jebački zasući rukave jer kaj je, je, fakat izgleda ko da jurimo u provaliju.
  • Mali Zeus
    20k
    Uozbilji se, šale su ti malograđanske.Noel

Dobro je, nemaš argumenata ili trebaš još 3 ozbiljna kluba s trenerima u odijelima?
  • Olmic
    5.4k
    mogu ti reci da je problem sto nema nasljednika

Capelas je prije 2 tjedna odbio, Leku ne zele potrosit, Biscan je kontaktiran, ali nije siguran izbor

Boban se boji pogreske jer taj koga izabere mora s njim dokraja.

Ovo su rijeci bobanovog bliskog suradnika
  • Crni86
    17k
    Ja nemam problema sa tim da kova ostane, ali onda neka cujemo zasto ostaje. Neka zvone izade i kaze nije dobra situacija, ja vjerujem u trenera jer ….

Sve skupa bi se malo smirilo, mozda bi i nama dao neki deugi kut gledanja.

100% foruma koji su zagrizeni dinamom ne vidi zasto kova ostaje. Kaj si tek misle ostali navijaci dinama koji povrsno prate dinamo.

Imamo strucnjake i znalce… pa eto neka nam otvore oci i svojom strucnoscu smire javnost i cijelu tu negativnu situaciju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet