• T90d
    2.3k
    Kriminalnije od toga, da nam je Mario još uvijek trener, da Nevistić još brani, i da Mikić ne dobije šansu, nego se igračima izmišljaju pozicije, je stvar da je Nevistić kapetan :monkey:
  • jp23
    3.5k
    Ništa, šta Bog dade i sreća junačka
  • ljmaric
    66
    Dobra postava, ajmo dečki ginuti danas za dres!!!!
  • NerminB
    155
    Sve ok osim lisice al haj. Samo kako znate sastav satima prije, kakvi su ovo insajderi ovuda :grin:
  • FazeN
    3.4k
    Jučer kad sam napisao da sam dobio da ćemo izaći napadački danas, u planu su bili bekovi Vinlof i Mikić. Danas je to Lisica.
    Kova svaku utakmicu kroz redove govori Lisica nije dobar na beku, a ipak igra? Zanimljivo.
  • Omake
    13.2k
    Da Mišić nema kartone igrao bi umjesto Stojkovića. Stavio bih muda na panj za tu okladu.

9Aufq7p.jpeg
  • rokikaciga
    6.8k
    A jebote Kova. Daj malo muda pokazi.
  • Praskaton
    4.6k
    Da Mišić nema kartone igrao bi umjesto Stojkovića. Stavio bih muda na panj za tu okladu.Omake

Apsolutno sigurno.

A ništa ajmo ovo dobit kako god znamo.
  • Pavinho
    408
    E moj Kova...
  • Ivdzo11
    8.6k
    Kolić - Nasraoui, Koski, Marešić, - Kadušić, Radošević, Maurić, Jay -Lončar, Frederiksen - Lawal. Trener: Oriol Riera.

Sta ovi igraju sa 3 nazad.... 3-4-2-1... vidi on da nas je celta sa 3 iza pregazila... Pa probati...ionako ne zna ni Riera sta radi...
  • NitkoBitan
    32.8k
    Trener: Oriol Riera.Ivdzo11

Riera, Riera svuda oko nas...
  • Mathiasovi Chageri
    6.8k
    Kova svaku utakmicu kroz redove govori Lisica nije dobar na beku, a ipak igra?FazeN

Jer nema hrabrosti, ziheraš je, a najgore od svega, sad se i pogubio. Ubojita kombinacija za izgubiti posao.

Igra mu je smeće, ali mu se ne može prigovoriti ako napravi ziheraški potez. Mikić na beku uz Filipovića na golu bi bio hrabar potez za kojeg on nema niti trunku hrabrosti.
  • Rex Ramae
    4k
    Dobit ce minute danas.austrijanac

Opet se izmjene planiraju unaprijed bez obzira kakvo stanje na terenu bude?

Nije da nismo navikli...
  • Goncalo Santos
    2.2k
    Riera udario 5 iza, bice bunkercina, niski blok, a nas kova ce nakon utakmice rec da su imali problema s probijanjem parkiranog autobusa.

Bit ce to jos jedna pouka u najavi. Ne daj boze da promjeni sustav, stavi dva napadaca. Cijela liga nas je procitala al on goni svoje.
  • austrijanac
    8.2k

Plan je da dobije, vidit cemo, nebi nuzno reko da je sve isplanirano unaprijed.

Mislim da se od Kove pravi prevelikog tutleka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.