• Crni86
    16.9k
    Koliko god sam protiv kove nakon ovog svega, nadam se kao i protiv rijeke da danas ponovno uzima uzde u svoje ruke i vraca se kova i dinamo iz prvog dijela prvenstva brz, agresivan s visokim tempom koji lomi i bunkere i ne bunkere u hnlu. To bi bilo najbolje za nas.
  • Zagi
    13k
    MOGUĆI SASTAV DINAMA:
    Nevistić - Mikić, Dominguez, McKenna, Pere Vinlöf - Zajc, Bennacer, Stojković - Lisica, Beljo, Hoxha. Trener: Mario Kovačević.

Uh ovo izgleda dobro. Ako ova postava izađe i odigraju dobro, vratilo bi se dosta povjerenja.
    Ima tko službene sastave?
  • Li d1986
    274
    ma neka se Nevistic razbaca bit ce dosta
  • Zagreb1992
    2.8k
    Ima Kova još tekmi di se mora vratiti povjerenje ..Kako god završilo on nije trener za Dinamo
  • Zagi
    13k
    Svako putovanje započinje prvim korakom ili tako neka dubokoumna.
    Ajmo mi njih razvalit.
  • jedan u nizu
    16.2k
    Uh ovo izgleda dobroZagi

jesi li siguran? :sweat:

MOGUĆI SASTAV DINAMA:
    Nevistić - Mikić, Dominguez, McKenna, Pere Vinlöf - Zajc, Bennacer, Stojković - Lisica, Beljo, Hoxha. Trener: Mario Kovačević.
    Zagi
  • Praskaton
    4.6k
    Koliko god sam protiv kove nakon ovog svega, nadam se kao i protiv rijeke da danas ponovno uzima uzde u svoje ruke i vraca se kova i dinamo iz prvog dijela prvenstva brz, agresivan s visokim tempom koji lomi i bunkere i ne bunkere u hnlu. To bi bilo najbolje za nas.Crni86

E kad bi nogometaši i nogomet tako funkcionirali,na prekidač.Sad ćemo se uozbiljit i igrat kako treba.Teško,problem je ovdje dublje prirode.
    Možemo mi ovdje odigrat odlično i uzet 3 boda(čvrsto se nadam) al na duge staze ne znam može li Kova ovo izvadit.

Gledajući zadnje utakmice nema on te sposobnosti.
  • rakurs
    2k
    Službena postava: Nevistić - Lisica, Dominguez, McKenna, Vinlof - Bennacer, Stojković, Zajc - Bakrar, Beljo, Hoxha
  • wolfgang14
    3.2k
    Našu tekmu na maxsportu komentira jedan jedini, neponovljivi ZIZIJANER. Za HRT2 ne znam ko će bit, kolike smo sreće vjerojatno šapit
  • don
    16.7k
    Nevistić, Bennacer, Stojković, Zajc, Beljo, Hoxha, Lisica, Vinlof, McKenna, Dominguez, Bakrar.

Lisica na beku, dobri naš Kova :heart: :heart: :heart:
  • Crni86
    16.9k
    slazem se sa svime samo eto trudim se bit optimistican. Ovog trena to je jedino sta nam preostaje…
  • NitkoBitan
    32.8k
    Našu tekmu na maxsportu komentira jedan jedini, neponovljivi ZIZIJANER. Za HRT2 ne znam ko će bitwolfgang14

HRT2 bez ikakvog razmisljanja.
  • Nogo
    9.3k
    Ali da nema muda staviti Mikića to mi nije jasno. Opet Lisica i opet neprirodna pozicija.
    Ili nema muda ili ne smije.
    Sramota!
  • recikaj86
    708
    Da sam na Mikićevom mjestu, smjesta bi potrazio novi klub
  • NitkoBitan
    32.8k
    Da sam na Mikićevom mjestu, smjesta bi potrazio novi klubrecikaj86

Trazili su mu klub za posudbu pa nije htio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.