• Xpert1992
    115
    Nisam ni ja ocekivao Mikica, pogotovo jer je kova rekao da je zadovoljan kako smo odigrali drugo poluvrijeme protiv celte. Nadam se pobjedi, budjenju igraca i trenera.
  • Fatos Beqiraj
    333
    AJMOO MODRIII, AJDEE KOVAAAAA PREOKRENITE OVO
  • Mr Anderson
    14.7k
    Čini mi se da vas dvojica baš priželjkujete takav scenarij samo da bi poslije mogli reći kak ste sve predvidjeli. Jadno.
  • Goncalo Santos
    2.2k
    nitko sretniji od mene ako dobijemo 5.0 i lisica podijeli 3 asistencije
  • Pacho
    10.3k
    Ovaj sa stitom ili onaj na stitu
  • Goncalo Santos
    2.2k
    Nije potrebno ni puno pameti da se vidi da je istra pod rierom do sad svaki put igrala 433, jedino protiv nas pocinje s 5 iza.

Svaki hnl trener je skuzio da ne mozemo probiti niski blok i zatvorenog protivnika, cak i nas trener kaze da ne zna kako to rjesiti.

I opet svaka utakmica isti sustav i iste postavke, nema to vise veze ni koji igrac pocinje kad ideje nema i to drugi vide. Gledamo to mucenje vec dovoljno nisam ja nostradamus ni neki nogometni pametnjakovic da pretpostavim sta ce se dogoditi kad smo vec sve vidjeli.
  • ToTo96
    159
    Nadam se 0:3 i vama negativcima svima zacepit usta
  • Ivan0302
    1.2k
    Neka bude htjenja, borbe, želje i rezultat će doći
  • E46
    1.9k
    posudba zasto? Dečko ima 20 godina ako nije sad za barem zamjenu kad ce bit? Nabijem ih ja na posudbe, ja bi ih isto odjebo za posudbe a sad bi potrazio novi klub a onda neka moj potez dalje prica kako se radi u akademiji. Jebote led da nama bek iz nase skole ne moze igrat beka nego to mora igrat prvo čovjek od skoro 40 godina i onda sad covjek koji je krilo i koji ne zna igrat obranu i to protiv svoje bivse ekipe, ne znam al struka je u teskom kurcu na celu sa trenerom koji od trenutka kad je vinlofa bez razloga zamjenio sa godom ne zna di udara.
  • striko
    2.7k
    Sanjam pobjedu i onih par da se aktiviraju s upisom di ste hejteri.
  • Kruno
    1.1k
    Primit ce Nevistic bar 1
  • Thor
    1.3k
    Ajmoooo dinamoooo,nema predajeeee! :heart:
  • Fan
    1.7k
    Postava je ok osim Lisice na beku i Neve. I ok, ne želiš igrat Mikića, jbg, al je veći problem što je Lisica fkt propuh iza i mislim da ne bi bilo ništa lošije da i sa malim proba. A Neva ne znam...nije zaslužio branit jedno vrijeme svakako, a i samopouzdanje mu je 0.
    Plus za Vinlofa i desetku, izgleda ofenzivnije nego inače, vjerojatno je i do suspenzije Mišića pa je Kova bio prisiljen ovako postavit ekipu...
    Prognoza: 1-2
  • Dudu 9
    904

Mene čudi da u klubu u kojem su uvijek igrali mladi domaći igrači u prvih 11, je sad odjednom veliki strah i panika staviti najtalentiranijeg igrača iz akademije. Pogotovo što su svi igrači na toj poziciji ozljeđeni.
  • Mihaljević
    14k
    Nevistić kapetan?!?! :lol: :lol: :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.