• fakin
    1.9k
    zar je stvarno netko mislio nakon svega da će kova ubaciti mikića u prvih 11
  • The Octopus
    387
    Cak ni zagrijavanje nije pocelo, a na zoni kao da vec gubimo 0:3. Fuj
  • Kruno
    1.1k
    Opet tupi po svemu uzas.
  • Maki2
    984
    Jebu Kovu jos uvijek Pitagorin i Lisicin poucak. Trebat ce na instrukcijama nadoknadit.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.2k

5 iza igra Istra, 3 tvrda veznjaka i 2 okomita za tranziciju. Onako kako sam čuo od ptičica jučer...
  • GOAT
    4.1k
    a nas kova ce nakon utakmice rec da su imali problema s probijanjem parkiranog autobusa.Goncalo Santos

Dominirali smo, trudimo se radimo i na pravom smo putu.. Ajde Kova iznenadi nas i zgazi Istru jer ako odemo na represtacijsku stanku sa porazom nebu dobro
  • hardek
    7.3k
    Bit ću blago pozitivan pa reći da je ovo pomak u dobrom smjeru. Ja bi stavio još Vidovića umjesto Hoxhe i Mikića umjesto Lisice
  • Goncalo Santos
    2.2k
    prvo dobijamo gol iz kontre preko nase desne strane. Na poluvrijeme idemo sa zaostatkom, drugo poluvrijeme ovi se povuku, nama posjed i to je recept za cuvenu kovinu dominaciju.

Treba tu vrstu dominacije uvesti na nogometne akademije.
  • Fatos Beqiraj
    333
    Dobro sve osim beka, al okej. I ja bi isto postavio sve ostalo.

Vrime je da Stojkovic pokaze danas jel on taj ili nije.
  • Dani Olmić
    2.1k
    Danas uzimamo
  • MM17
    303

Potpis. Sram Vas sve može biti, kakav je, takav, al vređati ga nedam. Imam feeling da bi vas masu bilo sretno da izgubimo danas samo da možete nastaviti pljuvati. 0:4 za nas, ajmo Dinamo!
  • Mlađi referent
    14.8k
    Sretno plavi, hendikep ide danas
  • Crni86
    16.9k
    Daj nam malu dozu optimizma… samo malo nam treba. Ajde kova jebemu misa poludi
  • Mr Anderson
    14.7k
    Znao sam da se neće usuditi staviti Mikića, pa nisam previše ni razočaran. Vjerojatno čeka Karlovac da ga isproba. Jedino što je pozitivno da je postava dosta ofenzivna. Pukovnik ili pokojnik.
  • rioda
    11.3k
    Mislim da se od Kove pravi prevelikog tutlekaaustrijanac

Mene čudi histerija samo zato jer junior nije po prvi put dobio priliku u seniorskom nogometu. To je potez koji nosi puno rizika, sad se svi zalažu za njega, a da 'poginemo' s njim, opet bi se okrenula ploča i udaralo bi se na neki drugi način.

Meni je ovih 11 sasvim dobro i ne vidim što može bolje. Imaš ofenzivne bekove, toliko zazivanu desetku, opet Beljo umjesto Kuleta...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.