• wolfgang14
    3.2k
    NB ili Riera koji je btw upravo preokrenuo protiv legije u 5 min

IMG-3787.jpg
  • Nolifer
    13.1k
    zaposliti Kovu je bio potez s mudimarokikaciga

Vidimo da, nazalost nije se dobro snasao
  • Sibirski plavac
    7.2k
    Uzalud zazivate Rieru ako je istina da su ga već cigani dogovorili.
  • rokikaciga
    6.6k
    To se slazem. Mogla je bit savrsena prica iz Holivuda...ali nazalost zivot nije film sa savrsenim scenarijem
  • Orc123
    13.7k
    Bobane, pokazu da si veci od svih, priznaj gresku i promjeni covjeka koji po nicem vise ne moze biti trener Dinama, nit je to ikad trebao postati!

Pokazi zasto si to sto jesi...nisi izgradio ime na tome da si se skrivao u karijeri. Preuzmi odgovornost i rijesi nas ove muke!
  • Odani Zgd
    925
    Andy to rješava,samo ako smo mi uopće zainteresirani,navodno ga je već i nudio bivšoj upravi,tako je izjavio nedavno u podcastu...
  • Maki2
    948
    navodno ga je već i nudio bivšoj upravi,tako je izjavio nedavno u podcastu...Odani Zgd

X2
  • Sibirski plavac
    7.2k

A ne znam. I za cigane se pisalo da su ga dogovorili tek za iduće ljeto. Očito mu nije plan tako skoro napuštati Celje.
  • Odani Zgd
    925
    Hebiga onda,morat ćemo se zadovoljit Zekićem i sl.
  • Kujtim Shalla
    7k
    zaposliti Kovu ke kao kad se napiši i dobiješ neku viziju koju niko drugi ne vidi. Buraze ,pa šta ti je jbt. 99 posto navijača nije moglo vjerovati koga smo izabrali. Ja sam mislio da je loša šala u pitanju . Kakav crni Kova , Čabraja pa ok ali Kova? I nakon skoro 6 mjeseci su svi bili u pravu. Ovo je monthy pyton . Ovdje i Mišić danas izgleda kao junior i školuje ga čovjek kojemu je skoro 40 godina. Bukvalno. Jer igrači su skužili da čovjek jednostavno ne može njih da nauči baš ništa. Zaista nemam absolutno ništa protiv Kovačevića, čak mi je simpatičan i volio bi sjesti sa njim jednog dana . Ali Dinamo nije privatnom preduzeće pa da zapošljavao frendove. Poštene ljude, on nema baš ništa da bi bio trener Dinama . Niti sad niti prije 6 mjeseci a ni za pola godine . Nadam se da će ljestvica biti podignuta i da će "the man" biti racionalan pa priznati svoju grešku ako se ona može tako nazvati. Više ideju možda
  • Bruh
    1.1k
    preboljene bolestiPacho

Ovo je sam bolesno u mozak loš je trener i to je to
  • LA BOMBA
    563
    Riera je motivirao momčad i ohrabrio ih je za drugo poluvrijeme. Krenuli su u napad protiv Legije i uspjeli napraviti remontadu.
  • vlatkomarkovic
    2.2k
    Imamo tri opcije realno, prvo je da Zvone potegne neko ime, drugo je da idemo na neko naše “provjereno ime”, problem je kaj je većina pod angažmanom, treće je da šef škole postane prvo VD i da ostane trener….

Ne vjerujem da Riera u ikakvim kombinacijama
  • LA BOMBA
    563
    Nije se Riera ništa dogovorio sa Zvezdom, ne znam zašto ljudi ponavljaju te gluposti za koje su jedini izvor srpski mediji. Riera ima ugovor do kraja sezone i već su naglasili sa Celja 100x puta da ne razmišlja o drugim ponudama trenutno.
  • FrodoJePurger
    528
    Ljudi kada cete shvatiti nemremo cijelo vrijeme gurati trenere koje smo vec imali i potjerali daj nes novo za hnl i nesto kvalitetno za europu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.