• FazeN
    2.9k
    pročitati malo bolje opet što sam jučer napisao, nigdje čvrsto nije napisano, nego stoje iza njega da neće dobit otkaz ujutro jer je to bila tema. A ne da stoje iza njega u smislu Tudora i otkaz. Jel dobio Kova? Nije.
    Nisam imao više infa do jutros, jbg sad imam da nema kredita više i tjt.
  • Blueshadow86
    4.4k
    Kak nema kredita više, a on i dalje trener Dinama? Sad mi više ništa nije jasno.
  • Sibirski plavac
    7k
    Ako više nema kredita meni to zvuči kao da je smjena neizbježna, makar dobio iduće 2 tekme.
  • Mr Anderson
    14.6k
    Također izlaze sad svakakve pričice da je on svlačionicu izgubio neću zalazit u to jer ne znam provjereno, ali...FazeN

Ovo sam na žalost i ja čuo od jednog izvora iz kluba.
  • crophantom
    2.2k
    napisao si da "čvrsto stoje uz njega i nikakva ostavka ne dolazi u obzir"...
    Od toga do "čovjek na aparatima" je popriličan skok, nadam se da cemo se tu sloziti
  • Odani Zgd
    879
    Šta ti misliš,bude se išlo u smjenu Kovačevića ili ne?
  • FazeN
    2.9k
    Iz prve ruke:
    Klub stoji iza Kovačevića, nikakva ostavka ne dolazi u obzir.

I to baš stoji kažu, a ne ono stajanje do jutra pa otkaz.
    Toliko od mene jebiga, laku noć svima
    FazeN

@crophantom gdje piše čvrsto? Već sam objasnio da stoje iza njega u smislu da je to stajanje da neće dobiti otkaz a ne ono famoznoj stajanje navečer i ujutro otkaz. Kao što i nije dobio.
    Ajde možda da ne nastavimo što sam napisao što nisam na temi koja nije za to, ne moraš mi vjerovat i to je to. Nek ostane tema na Kovacevicu.
  • Krulek
    943
    Ispred nosa već dvije sezone nam je Čabraja, ali to nitko očito ne vidi...
  • FazeN
    2.9k
    Ovo sam na žalost i ja čuo od jednog izvora iz klubaMr Anderson

E jebiga ja nisam ništa htio pisat jer ne znam jel tako sigurno, no ako si čuo, onda ga jebi. Mora ići onda i završeno.
  • crophantom
    2.2k
    ja samo želim vjerovati da nam je klub malo ozbiljniji od toga da nekome na Fejsu neko iz kluba javlja navecer da stoje iz njega, ujutro da nema kredita i da je na aparatima itd.
    Ali ok, u pravu si offtopic
  • Mr Anderson
    14.6k
    E jebiga ja nisam ništa htio pisat jer ne znam jel tako sigurno, no ako si čuo, onda ga jebi. Mora ići onda i završeno.FazeN

Pa ne mora biti da je to 100%, možda samo reakcije nekih nezadovoljnih igrača, ali ako je stvarno izgubio svlačionicu, onda tu nema kruha. Jedino Boban to može riješiti, ne bi me čudilo da sjedne s Mišićem kao kapetanom. Obično se tako radi.
  • FazeN
    2.9k
    izgubio je on navijače a to je već jebeno. Ako je i igrače onda se zna..
  • Mr Anderson
    14.6k
    Onda bi se ovo jučer moglo protumačiti i kao namjerno bušenje trenera.
  • fakin
    1.6k
    onda oni buše trenere već tri sezone
  • Ijayi Atiemwen
    4.4k
    Realno, tko od nas ovdje vjeruje da ćemo nakon Rijeke i Celte u Puli upisat pobjedu? Mislim da tako trenutno misle i u klubu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.