• FazeN
    2.9k
    ne znam ne zalazim u to, za mene treba otići.
    Sve drugo krivim Bobana I nikog drugog .
  • IceMan
    3.6k
    Od svega toga mi je najgore da mi od samog početka već 5-6 utakmica igramo ko da vodimo 4-0.

Znači tu nema pritiska prema njihovim stoperima, bekovima, zadnjem veznom… golmanu. Stojimo negde na 40-50 metara i sterilno promatramo, bez nekog žara, duela… kažem kao da vodimo 4-0.

Onda stoper naš lagano primi loptu, pa se stojički okreće, pa sporo ovome, onome, jedan ima loptu 10 ga gleda i tak dalje…

Pa onda imamo aut i korner i nedaj Bože da neko to potrči brže izvesti to, jedan daje drugome, vrijeme curi i tak. Kao da mi ne trebamo pobjedu, i kao da će se protivnik sam pobjediti.

Mislio sam da gore od prošle sezone i sporije ne može, al me ovih 5 tekmi demantiralo.

Dobro je na jednoj stranici pisao transparent od prošle godine :

Igra li vam se danas ili opet šetnja?

E točno tako nekako.
  • Ijayi Atiemwen
    4.4k
    Dali u klubu imaju već spremno novo ime u bilježnici?
  • GeneralNapoleon
    2.2k

Ukoliko je plan da dobije otkaz makar dobije i Rijeku i Celtu mogu shvatit. Jer ako nista sve te tekme gdje nismo trebali napadat blok je dobio. Iako bi mogao bit nepremostiv problem sto je izgubio kredite i svlacionicu. Zbog cega bih ja osobno radije napravio sok terapiju prije Rijeke vec.

S druge strane je upitno ima li se spremna zamjena, makar bih bio razocaran da nema.

Još jedna stvar tamo početkom mjeseca Zvone Boban je na službenom ručku ajde tako ga nazovimo, pričao kako neuspjeh Dinama prošle sezone je i zbog onolikog broja promjene trenera, da to klub poput Dinama ne smije raditi već imati jednog trenera godinama koji bi mogao usaditi svoj sistem i biti uspješan a to bi mogao biti Kova.FazeN

Sa ovime cemo se svi slozit. Ali treba pogodit ispravnog. Taj je trebao bit Bjelica. Ali iz poznatih razloga nije to mogao bit. Jer po meni samo profil trenera kao sto je on ima smisla drzat dugorocno iz nekoliko razloga.

To je recimo neki plafon trenera po kvaliteti kojeg mozemo dugorocno drzat. Za nas je jako kvalitetan ali opet ne spada u trenere koje ce trazit Bayern, Real itd, uostalom i jer hrvatski treneri nisu bas trazena roba. Ak dovedes nekog Xavija bubam i on napravi dobar posao ode ti nakon jedne sezone i opet si na mukama. Dakako i to bi bilo bolje od ovoga kaj imamo.
  • DiddyGuela
    4.8k
    Mrtav čovjek hoda, živi na aparatima, kažu klub mu drži aparate upaljene JEDINO jer Dinamo u tjedan dana ima dvije tekme s Rijekom i u EL gdje je on pokazao rezultate.FazeN

Ako je ovo stvarno tako onda je ocito da ljudi u klubu nemaju viziju kako bi momcad trebala igrati nego zive od utakmice do utakmice. Cekaju dok situacija eskalira i nađu se u neizlaznoj situaciji pa da tek onda reagiraju.

Mi imamo krizu igre vise nego krizu rezultata a to je ogromna razlika. Osim toga, ne vidim u cemu je problem smjeniti trenera ako igra nije na ocekivanoj razini nakon nikad duzih priprema i svega ostalog? Treneri su danas potrosna roba. Pogledajte malo najvece Europske lige, nema cekanja ni kredita... momcad te ne slijedi, igras lose - letis van a dolazi drugi. U Premier ligi su nekada treneri bili svetinja a danas lete nakon 5-10 utakmica ako ne ispune ocekivanja. Tako je to danas. Nema vremena za cekanje. Sto vise ulozis to je veci rizik a nitko ne zeli prepustiti kontrolu treneru koji ne zna sto radi.
  • FazeN
    2.9k
    Stvarno ne znam neću lagati ne znam ništa više od ovog napisanog.
    Živ je Kova isključivo radi iduće dvije tekme, kredita više nema, samo to znam
  • FazeN
    2.9k
    slažem se s tobom, no neugodan je tajming sad ga napucat, pa razumijem donekle.
    Dvije ogromne tekme su pred nama, iako se slažem ja bi odmah reagirao i rezao.
  • Ijayi Atiemwen
    4.4k
    Iskreno se nadam da neovisno o ishodu te dvije utakmice klub treba smjeniti Kovačevića i okrenut se treneru koji je autoritet
  • MarK
    1.1k
    Ja bih ponudio Antišu do kraja polusezone ako ima dovoljno zdravlja, želje, energije. U tom periodu riješiti novog trenera za zimske pripreme
  • Sibirski plavac
    7k
    Mogu zamislit scenarij u kojem dobivamo Rijeku nekom blijedom igrom, i onda do Celte ide promjena na klupi unatoč pobjedi.

Bar se nadam da je ovakav scenarij moguć. Ako već Kova ide nek se barem oprosti s pobjedom.
  • Ijayi Atiemwen
    4.4k
    Ne dolazi u obzir ponovno mijenjat tri trenera u sezoni. Tko dođe nakon Kove ostaje do kraja i gotovo.
  • DiddyGuela
    4.8k

Zna se kako to ide. "Caretaker manager" preuzima na utakmicu-dvije dok se trazi novo rjesenje. Mistificiramo sasvim uobicajenu situaciju u nogometu. Kova nece odjednom postati bolji trener ako dobijemo Rijeku i Celtu. Toga smo se nagledali dosta ove kao i prosle sezone. Nakon dobrog rezultata u Europi docekao bi nas hladan tus i neka Gorica ili Vukovar u HNLu. MI nemamo igru, to je srz problema!
  • Mr Anderson
    14.6k
    Znači u principu kriviš Bobana za lošu selekciju igrača i trenera?Fan

Kad sam napisao da su svi pomalo krivi jasno je da tu spada i on. Uvijek postoji mogućnost da igrači proigraju i da se složi igra u narednom periodu, ali ako se to ne dogodi i on snosi velik dio odgovornosti.
  • Mr Anderson
    14.6k
    Po tebi Villar i Vidović nisu za razinu igranja protiv do jučer drugoligašamrgud

Baš dobro da si njih dvojicu spomenuo. Što su oni jučer odigrali? Jedino što je Vidović napravio je da je zakuhao gol koji smo primili. Villarov jučerašnji nogomet je na razini veteranskog.
  • crophantom
    2.2k
    jučer si "iz prve ruke" napisao da klub ono baš čvrsto stoji uz Kovu, ono baš pravo čvrsto, danas je čovjek na aparatima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.