• Danko
    2.5k

A koga bi trebali kriviti?
  • Jaki991
    484
    Dobio bi mi pedalu samo zbog ovih izjava kak smo "dominirali" prvo poluvrijeme, nisam siguran da li mu je jasno koliko je ta izjava iritantna kad te zadnja ekipa lige upravo pregazi...isto tak, ta njegova simpaticnost i iskrenost je odlicna kad je sve dobro i kad daje izjave nakon pobjeda, nakon poraza ne vidim nesto puno iskrenosti nego bacanje dalicevih floskula
  • Kermit
    807
    Meni je Kovačević sve više pljunuti Cannevaro u izjavama. Samo umjesto "we must impruv" je sad "moramo izvući pouku"...Dragon1Warrior123

Jebiga kad ne zna engleski. :lol:
  • mrgud
    565
    Po tebi Villar i Vidović nisu za razinu igranja protiv do jučer drugoligaša,pa ovaj Boban stvarno nema pojma o nogometu kad takve igrače dovodi u Dinamo i još ih toliko plača
  • jedan u nizu
    15.9k
    Sergej Jakirović, koji nije bio trener za Dinamo, ima 48 godina i napreduje u karijeri.tp1997

A mozda je otkaz u dinamu skola koju je naucio? Mozda nebi imao takve rezultate da je u dinamu ostao jos dvije godine i samostalno otisao u Englesku radi love? Mozda bi se tamo srusio kao kula od karata.

Svi uce na svojim greskama, neki vise neki manje.
    Tko zna, mozda su kritike i otkaz Jakiru nesto donijele njegovom znanju i iskustvu?

Mozda i Kova dobije otkaz uskoro. Pa onda ode u neku Cataniu, Rayo Vallecano i nakon toga dode u Norwich i uvede ih u Premier ligu. Da li bi onda plakali za njim sto je dobio nogu u dinamu? Nebi, jer je trenutno los, kao sto je i Jakir bio.

Igrac kada je los, stavis na ga klupu ili prodas. To ne znaci da ce zauvijek biti los. Dode u drugi klub, prode godina dvije i postane jebe igrac.

Ista stvar i sa trenerima.
  • Jaro
    11k
    A množda ima nešto u tome da je i u Turskoj i u Engleskoj sada na klupi teških underdogova kojima su svi predvidjeli ispadanje.
    Također - kako je Kebabspor i fakin Hull napredak u odnosu na Dinamo?

Jakir je tocno tamo gdje treba biti - radi isto ono sto je napravio s Rijekom - od davljenika kratkorocno napravio overachivera. Vidjet cemo kako ce prica s Hullom funkcionirati sljedece sezone (ili cak kasnije ove, tek je pocetak) kad ce se ipak nesto vise od "izbori ostanak ako ikako mozes" traziti...
  • Blueshadow86
    4.4k
    Treba reagirati dok stvarno nije prekasno.
    Po meni je svaki novi dan s Kovom kao trenerom Dinama - kasno. A usudim se reći i svaki novi sat.

Šuška se da je bivši ako ne pobijedi Rijeku iduće kolo. A šta dobijamo u slučaju da pobijedi, osim ta 3 boda koja će zamaskirati sve? Agonija će se nastaviti i samo produbljivati, i samo je pitanje kada će se ubrzo dogoditi opet neke Gorice, Lokomotive, Molmo, Vukovar...

Igru NEMAMO na postavljenu obranu i defanzivno orijentiranu ekipu, a nećemo je niti imati jer ovo sve do sada nije ništa slučajno, to je jednostavno tako. To je 90% rukopis trenera. Previše je sada već uzoraka da može biti slučajno.
    Igra nam je spora, troma, jalova, bezidejna, negledljiva i užasna.

Lupaju nas po glavi i razvlače nam obraze dojučerašnji drugoligaši i budući drugoligaši. Aj dosta je bilo više u p* materinu!
  • Droljo
    22.2k
    Ja sam smožden total. Nemam pojma šta bi sad trebalo. Možda je stvarno vrijeme za smjenu. Nemamo igru osim na kontre i školuju nas hnl treneri koji ne mogu pobjediti nikoga van 2-3 hnl kluba uključujući i nas. Previše smo uložili da bi izgledali ovako. Nisam zadovoljan niti sretan. U kurcu sam.
  • IvanS
    408
    Problem je psihološke naravi, kako u ekipi tako i kod trenera.

Taj dio kada se riješi ubijat' ćemo redom!

Priče o umoru i izraubanosti nakon 15ak utakmica su teški bullshit. Pa jbmu nije svibanj i da je odigrano 47 utakmica pa da se priča o potrošenosti.

Drugo, Kova stvarno rijetko rotira (i to radi dosta predvidljivo), ali kada su neki već dobivali šansu svojih 15ak, 20 minuta, rijetko su išta dobrog napravili.
    Kule je primjer s početka sezone gdje je u par utakmica ulazio s klupe i imao nenormalan učinak, to je opet kontra primjer.
    Stojke je npr. nekoliko ulazaka imao za zaborav.

Prije Vukovara smo skoro cijeli forum bili suglasni da treba igrati MPV, Galešić, Villar, odmoriti Mišića i sl. Jel bio takav sastav? Je!
    I što smo dobili?

Hoću reći da igrači nisu zaboravili igrati nogomet i da ne trebamo sumnjati u niti jednog od njih (čak i Neva izgleda bolje kad ostali rade svoj posao).
    Takve klase od igrača moraju i bez trenera odraditi Vukovara na iskustvo i znanje, ali za to treba trčati i raditi.
    Premalo vidim agresije s naše strane, previše nervoze i glupih kartona za kojekakve prigovore i napucavanja.
    To nezadovoljstvo treba kanalizirati prema protivniku i skakati na svaku provokaciju! Ako se izležavaju, podigni ga s trave i vuci ga da se ustane. Ako nas tuku, vrati dvostruko pa onda znaš zašto si dobio karton.

Uvjeren sam da će se sve otvoriti. Protiv Rijeke treba odraditi mušku utakmicu s puno trke i ritma i slomiti ih. Dalje će inercija odraditi svoje.

A Kova? Na polusezoni napraviti rezime i tada vidjeti. Svi ćemo biti pametniji do tada!
  • Efes Pilsen
    13.3k
    Mene zanima na kojem tocno igracu nama potencijalni presing pada?
    Znaci prednja linija Hoxha, Beljo, Lisica, iza njih Ljubicic, Misic, Zajc, pa ovo su doslovno sve motoricni igraci. Ako pada na Belji, stavi Bakrara, Kulena. Mi smi jedina ekipa u ligi koja ni ne pokusava igrat presing, a kad pokusa odigra ga rastrgano. To je rukopis trenera.
    Mi uvjezbavamo prekide, a 90% ubacaja iz igre zavrsi u rukama golmana.
    Stari moj.. Koliko vremena treba za jedan usrani presing? Pa Cabraja je to odradio u 2 tjedna s drugoligaskim igracima. Kako bas mi uzmemo najveceg lajbeka od trenera? Evo, nema senatora.. Nema Baturine..
  • mrgud
    565
    A Kova? Na polusezoni napraviti rezime i tada vidjetiIvanS
    Tada već može biti kasno
  • Kermit
    807
    Gledao sam neki dan na YouTube kako Jordi Cruyff objašnjava sustav trokuta koji je njegov stari uveo u Barcu te nakon njega i dobar dio trenera, a koristi se i danas. Ne znam zašto kod nas toga nema, a imalo se vremena uvježbati na pripremama.

triangle.jpg

I tu mi još više dolazi do izražaja dolazi to Kovino ne poznavanje engleskog. U doba kad na YouTube imaš taktičke analize koje rade i Mourinho i Xabi Alonso, Pep, gdje iz prve ruke možeš čuti tko je kako i zašto igrao i imaš priliku nešto naučiti ti si limitiran. Od koga ćeš učiti ako ne od najboljih. Kad ti Xavi Alonso crta na tabli gdje ga je koristio Mourinho, a gdje Pep i kad kaže da je s Pepom proveo 2 sata na razgovoru u kojem mu je ovaj objasnio zašto ga želi dovesti i što želi od njega u ekipi. Ja ne mogu zamisliti Kovu da sjedi s nekim 2 sata i da mu nešto objašnjava, a da ga ovaj razumije. Tu je ulogu kod nas preuzeo Boban, ali Boban nije trener.....
  • prefontaine
    4.7k
    Nisam zadovoljan niti sretan.Droljo

Zašto? Što je bilo?
  • FazeN
    2.9k
    Evo nešto novo ujutro:

Kova je potrošio sve kredite, ali baš sve.
    Mrtav čovjek hoda, živi na aparatima, kažu klub mu drži aparate upaljene JEDINO jer Dinamo u tjedan dana ima dvije tekme s Rijekom i u EL gdje je on pokazao rezultate.
    Također izlaze sad svakakve pričice da je on svlačionicu izgubio neću zalazit u to jer ne znam provjereno, ali...
    Sinoć mi se u grupi frustriran nakon utakmice javio netko iz kruga naših igrača "Koji k da radim kad ni ne igram"
    ime ću ostavit za sebe zbog one gospode i njihovih zanimljivih fora s Marešićem tko hoće vjerovat tko ne.
    Dakle dečki su frustrirani i kukaju okolo svom krugu ljudi, to znači da je otišlo predaleko.
    Također podršku navijača je trener izgubio, što je velika stvar..

Smjena bi onda bila logična idući tjedan jer ne vidi se tu svijetlo na kraju tunela s ovim?

Inače fun fact
    Još jedna stvar tamo početkom mjeseca Zvone Boban je na službenom ručku ajde tako ga nazovimo, pričao kako neuspjeh Dinama prošle sezone je i zbog onolikog broja promjene trenera, da to klub poput Dinama ne smije raditi već imati jednog trenera godinama koji bi mogao usaditi svoj sistem i biti uspješan a to bi mogao biti Kova.
    Čini se da je skočio sebi u usta.
  • Sibirski plavac
    7k
    Kova je potrošio sve kredite, ali baš sve.FazeN

Pitanje je vrijedi li to i ukoliko dobije Rijeku i Celtu? Ili će mu to kupit još kredita na neko vrijeme?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.