• Noel
    25.4k
    Konačno Perez Vinlof..

Stavio bi i Bakrara umjesto Lisice jer mislim da na bunker Vukovara i teren u Vinkovcima Bakrar puno više može dat sa svojim udarcima nego Lisica..
  • hb1
    997
    Već su neki prije pisali, neće Beljo ovako doći do forme.
  • fakin
    6.5k
    Ova današnja postava Dinama je najjaca postava izuzev Mckenne umjesto Galesica i Belje umjesto Kuleta. Da igramo s ovom postavom postigli bi puno bolje rezultate i sto je najbitnije puno bolju igru.

I onda s klupe uci Zajc, Misic, Hoxha, Varela i napadac.
  • skener
    9.7k
    Ako igra Beljo, zašto ne rotira i stavi Kulenovića

Ako rotira i stavi kulenovića, zašto Beljo ne igra neće ovako nikad doći u formu

Zona je čudo
  • FredyJones
    55
    Drago mi je da se odlucio za ovaj sastav. Bennacer i Villar na sesticama, Vinlof visoko mora ic, stojke na desetki al on i Vidovic tu u medju prostoru izmedu linija moraju napraviti posao. Ajmo plavi!!!
  • vlatkomarkovic
    4.2k
    Bravo Kova! Napokon vise rotacije, samo hrabro danas!
  • NerminB
    2k
    Dovoljan broj rotacija. Idemo po tri bobe.
  • IceMan
    4.6k
    Daj mi samo pobjede !!
  • Praskaton
    6.3k
    Filipovic-Valincic,Dominguez,Galešić,Vinlof-Bennacer,Villar-Vidovic,Stojke,Lisica-Beljo — Praskaton

Skoro pogođeno.Bravo Kova kako god završilo ovo je bilo nužno mijenjat.Idemo Dinamo treba nam rutinska tri boda
  • Fan
    2.8k
    Ako igra Beljo, zašto ne rotira i stavi Kulenovića

Ako rotira i stavi kulenovića, zašto Beljo ne igra neće ovako nikad doći u formu

Zona je čudo
    — skener

Različita mišljenja su ok i postoje dobri argumenti i za jedno i za drugo i nećeš nać nijednu osobu koja govori obje stvari odjednom.
  • Dzoni
    8.2k
    Prosjek godina ekipe 23.2, sviđa mi se ovo
  • El Madrigal
    966

I ja sam već spomenuo neki dan, igrač koji nosi broj 9 u nekom klubu mora igrati. Mora zabijati. Mora se znati tko je broj 1. Beljo svaku treba poceti. Ali svaku. I kad se rezultat lovi, ne vadis njega...
  • Xpert1992
    1.1k
    I ja sam htio da Beljo starta, no nema veze. Svidja mi se kaj je Kova izrotirao i nadam se da ce mu to decki vratit dobrom predstavom. Idemo po ta tri boda!
  • Blue Label
    379
    Čemu tolko rotacija, niđe veze
  • skener
    9.7k
    nećeš nać nijednu osobu koja govori obje stvari odjednom — Fan

Slučajno neka na kraju bude nepovoljan rezultat pa češ vidjeti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.