• Teofil Kateran
    3.5k
    Slažem se da Beljo općenito treba igrati puno više minuta, ali kad Kulenović zaslužuje priliku za start ako ne protiv Vukovara? Uostalom tko bi bio kapetan ako ne bi igrali ni Mišić ni Kule?

Inače sastav zvuči super, samo je možda Bakrar trebao dobiti priliku ispred Lisice jer se Lisica zasad ne snalazi previše protiv blokova, bolji je u tranziciji.
  • Droljo
    22.2k
    Uostalom tko bi bio kapetan ako ne bi igrali ni Mišić ni Kule?Teofil Kateran

Neva
  • Teofil Kateran
    3.5k
    NevaDroljo

Na oduševljenje cijelog foruma :lol:
  • Diavollo094
    50
    Gdje uopće gledati tekmu online kada je sve ugašeno
  • Mihael2305
    612
    Gdje uopće gledati tekmu kada je sve ugašenoDiavollo094

Na tribini
  • IceMan
    3.6k
    Ma dobar je sastav.

Na njima je da opravdaju povjerenje, a trener će dobit odgovore, mogu il ne mogu.
  • Crni86
    16.4k
    Napokon se zarotiralo, samo me malo trta kaj se izvuklo par igraca iz hladnjaka, al to je kova kriv jer ih je drzao u hladnjaku. Nekad je trebalo presjec i odmrznut ih, nemremo u proslost mjenjati stvari. Nadam se dobroj reakciji svih igraca.

Gale 0 nastupa u sezoni, vinlof u zadnjih 6 utakmica 45 minuta. Vida u zadnjih 5 tekmi ima 15 minuta. Villar jedini sa pristojnijom minutazom - u zadnjih 5 tekmi ima 60 minuta.
  • Dinamosaur
    2.7k
    Mislio sam da ce Kova napravit 2-4 izmjene, mene sad iznenadio.
    Neka zamjena, ako njima baš i nebu išlo, klupa je - boli glava.
    Očekivao sam Bakrara od prve, nadao se Filipoviću, nema veze. Bakrar ce ga kasnije uvaljat.
    Ide nova pobjeda
  • NKDZ86
    6.1k
    Hvalim Te Bože!!
    Još da u 60min. uđu Mudri i Soldo.
  • tp1997
    2.2k
    Zadovoljan sam rotacijama, Nevu nažalost nisam ni očekivao da će mijenjati.

Jedino što mi nije jasno je po kojoj logici Lisica kreće ispred Bakrara (a ovo govorim kao inicijalno jedan od većih protivnika Bakrarova dolaska), čovjek ima 8 G/A do sad, valjda je zaslužio krenuti od prve
  • Jurki
    20.1k
    "Pohvale" za zastitarsku sluzbu.

Sramota.
  • E46
    1.8k
    Ovdje je bila idealna prilika probati Stojkovica Bakrara i Lisicu u napadu, mozda bude u drugom pol.
  • Fatos Beqiraj
    268
    Facebook gori sto Mudri ne igra. Pa ocito je los i ne moze ga zapast ja ne znam sta bi ljudi vise
  • austrijanac
    8.1k
    Mudri ima nešto manje obožavatelja od Petka u najboljim danima na društvenim mrežama.
  • NKDZ86
    6.1k
    šta je bilo, šta se događa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.