• Noel
    16.5k
    Konačno Perez Vinlof..

Stavio bi i Bakrara umjesto Lisice jer mislim da na bunker Vukovara i teren u Vinkovcima Bakrar puno više može dat sa svojim udarcima nego Lisica..
  • hb1
    204
    Već su neki prije pisali, neće Beljo ovako doći do forme.
  • fakin
    1.6k
    Ova današnja postava Dinama je najjaca postava izuzev Mckenne umjesto Galesica i Belje umjesto Kuleta. Da igramo s ovom postavom postigli bi puno bolje rezultate i sto je najbitnije puno bolju igru.

I onda s klupe uci Zajc, Misic, Hoxha, Varela i napadac.
  • skener
    6.5k
    Ako igra Beljo, zašto ne rotira i stavi Kulenovića

Ako rotira i stavi kulenovića, zašto Beljo ne igra neće ovako nikad doći u formu

Zona je čudo
  • FredyJones
    16
    Drago mi je da se odlucio za ovaj sastav. Bennacer i Villar na sesticama, Vinlof visoko mora ic, stojke na desetki al on i Vidovic tu u medju prostoru izmedu linija moraju napraviti posao. Ajmo plavi!!!
  • vlatkomarkovic
    2.1k
    Bravo Kova! Napokon vise rotacije, samo hrabro danas!
  • NerminB
    66
    Dovoljan broj rotacija. Idemo po tri bobe.
  • IceMan
    3.6k
    Daj mi samo pobjede !!
  • Praskaton
    4.5k
    Filipovic-Valincic,Dominguez,Galešić,Vinlof-Bennacer,Villar-Vidovic,Stojke,Lisica-BeljoPraskaton

Skoro pogođeno.Bravo Kova kako god završilo ovo je bilo nužno mijenjat.Idemo Dinamo treba nam rutinska tri boda
  • Fan
    1.6k
    Ako igra Beljo, zašto ne rotira i stavi Kulenovića

Ako rotira i stavi kulenovića, zašto Beljo ne igra neće ovako nikad doći u formu

Zona je čudo
    skener

Različita mišljenja su ok i postoje dobri argumenti i za jedno i za drugo i nećeš nać nijednu osobu koja govori obje stvari odjednom.
  • Dzoni
    2.5k
    Prosjek godina ekipe 23.2, sviđa mi se ovo
  • El Madrigal
    666

I ja sam već spomenuo neki dan, igrač koji nosi broj 9 u nekom klubu mora igrati. Mora zabijati. Mora se znati tko je broj 1. Beljo svaku treba poceti. Ali svaku. I kad se rezultat lovi, ne vadis njega...
  • Xpert1992
    78
    I ja sam htio da Beljo starta, no nema veze. Svidja mi se kaj je Kova izrotirao i nadam se da ce mu to decki vratit dobrom predstavom. Idemo po ta tri boda!
  • Blue Label
    137
    Čemu tolko rotacija, niđe veze
  • skener
    6.5k
    nećeš nać nijednu osobu koja govori obje stvari odjednomFan

Slučajno neka na kraju bude nepovoljan rezultat pa češ vidjeti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.