• rokikaciga
    6.4k
    Drugim riječima ako je stav trenera da samo jedan mladi igrač moze dobiti minutazu, igra jedan.Zagi

Otkud opce ova teza?
  • Zagi
    12.6k
    Proizašla iz mukotrpnog zbrajanja Mikićevih minuta ove sezone. Da se mene pita Roki, Mikić, Pavić i Vrbančić bi još prošle sezone imali debelu minutazu. Od prve tekme. Da si tada bio tu , znao bi koliko smo nas par cijelom forumu išli na zivce sa tezom da se mladima treba dati šansu. Ali ne pita nas se. Moramo vjerovati struci ..
  • striko
    2.5k
    Mišić će igrati jer je rođen u Vinkovcima. Tako kažu internet ratnici.
  • fakin
    1.6k
    odličan razlog
  • mali M
    8.7k
    Dobro koliko je rotacija adekvatno? U kruznom toku smo gdje kaj god Kova napravi nije dobro..Zagi

Zagi znaš u čem je problem. Pola ljudi pod pojmom "rotcija" bi mjenjalo cijele momčadi ili bar pola iste. Rotacije su se trebale raditi ovisno o protivniku, a ne samo da odmoriš one koji ti već padaju od umora na utakmicama. Odavno je trebala biti rotacija Vinlofa sa Godom na slabijim utakmicama. Odavno je trebala biti rotacija da ti kreativna desetka igra kad se druga ekipa brani. Odavno je trebala biti rotacija sa "kreativnim" stoperom ako se baš ne branimo kao protiv Chelsea. Odavno ti je trebala biti rotacija sa krilima jer ti Hoxha i Lisica su dobri za kontre, kad napadamo su bolji Bakrar pa čak i Varela. O samoj vezi i rotacijama je besmisleno pričati. Mi igramo sa slabijim momčadima a u nama igra Mišić, Ljubičić i Benacer.

Nema potrebe rotirati cijele momčadi, ali možeš znati s obzirom na tempo utakmica, količinu utakmica, kategoriju protivnika koje pozicije možeš/moraš rotirati. Pa naravno da je pitanje ako imaš ful jaku postavu, a mi imamo, zašto ne staviš malog Mikića u slabijoj utakmici da se privikava.

Već mi je pun kufer da mi vječito gasimo nekakve požare... Pogotovo kad smo u toliko komfornoj situaciji da nema potrebe za time.

btw. tko je zabranio Ljubičiću da roka one svoje dalekometne? Dobro je netko napisao, prigovara se Mišiću za njegove projektile, a dečko puca 90% svojih šuteva iz očaja da završi akciju jer nitko drugi neće...
  • rokikaciga
    6.4k
    Pitam jer mi je zvucala recenica kao da je to netko od insajdera izjavio ili je negdje izaslo u javnost.

A znate svi tu da sam pobornik i Vrbe i Morena i Mikica i Pavica i svi bi oni meni igrali
  • fakin
    1.6k
    kaj se tiče mišića pronašao sam nešto

Mišić je zadnji gol zabio Slavenu prije više od 3 godine i to glavom naravno nakon korenera u 5-1 pobjedi. Toliko davno je to bilo da je Oršić bio asistent, Bočkaj lijevi bek a Menalo krilo.

Zadnji gol nogom Miške je zabio iz slobodnjaka u demoliranju Dragovoljca 8-0 3.10.2021 u svojoj prvoj sezoni u Dinamovom dresu.

po meni je ponižavanje kluba kad nakon ovakvih podataka ti i dalje besmisleno trošiš lopte i pucaš s 20-25 metara, a lopte lete 20 metara od okvira gola. i tako iz utakmice u utakmicu već 3, 4 godine.

a ne treba zaboraviti ni njegove slobodne udarce prošle sezone, u trenutku kad se odlučuje prvenstvo on izvodi slobodne udarce
  • Zagi
    12.6k
    Zagi znaš u čem je problem. Pola ljudi pod pojmom "rotcija" bi mjenjalo cijele momčadi ili bar pola iste.mali M
    Veći je problem kaj ljudi nikada ne uzmu u obzir da davanje minutaze jednom igraču podrazumijeva uskračivanje drugom. Svi samo dodaju, trebao je i ovaj i onaj... Da sjajno je da su svi u igračkoj formi ali kako sve ugurati uz uigravanje nominalno prvih jedanaest za najveće utakmice? Nitko ne broji. Matematika je dosadna.
  • Crni86
    16.3k
    Vidovic i stojkovic danas moraju krenut.

Beljo isto tako mora biti u spici.
  • mali M
    8.7k
    zato i kažem da je bolje da je radio neke sitne korekcije ovisno o protviniku nego kada radi ove kozmetičke, uvijek iste, samo da mu netko ne prigovori.. Meni tu Kova pokazuje ozbiljan manjak kapaciteta za ovakvu širinu i kvalitetu momčadi...
  • Zagi
    12.6k
    Beljo isto tako mora biti u spici.Crni86

Zašto? Kule više pokazuje u HNLu . Više truda, zelje , motivacije , a i kvalitete.
  • Jos-Optimus
    7.6k
    tebi je ponižavanje da vezni igrač u situaciji za šut puca po golu? Pretjeruješ sa negativom, baš puno pretjeruješ.

Dragi moj Dinamo, ajmo jednu tekmu riješiti bez stresa i laganini napuniti protivnika, hajde da nam tjedan bude lijep, bez dramaturgije
  • fakin
    1.6k
    da, ponižavanje mi je da igrač koji 3 godine nije zabio gol, a igra svaku utakmicu 90 min, troši lopte i puca bezveze, a svi znaju da neće ući jer već 3 godine nemre niš zabiti, a igra maksimalno. to je nepoštivanje suigrača, a pošto se radi o mom Dinamu meni i kluba.
  • Zagi
    12.6k
    ove kozmetičke, uvijek iste, samo da mu netko ne prigovori..mali M
    Uopće to ne dozivljavam tako. Skoro sve prve postave i zamjene su bile smislene. Da je još 1-2 tekme odmorio Mišića, bilo bi savršeno. Volio bih i višu minutazu Vinlofu ali kako igra Nevistić,logicno mi je da zadnjih 4 mora biti granitno. To po istom principu eliminira i Mikića.
  • mali M
    8.7k
    Skoro sve prve postave i zamjene su bile smisleneZagi

Okej tu prestaje svako naš daljnji razgovor...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.