• Droljo
    22.2k
    Već sam pisao, silom prilika budemo primorani mijenjati a rezerve imaju upalu guzice od sjedenja...
  • fakin
    1.6k
    Bojim se ako valincic dobije treci zuti u Europi da ce ga zamijeniti ktc, a to nece dobro izgledati protiv momcadi tipa Lille ili Betis
  • wolfgang14
    3.1k
    bojim se da će nam gonzales radit dar mar, nadam se da neće bit neva na golu :pray:
  • fakin
    1.6k
    Siguran sam da ce nevistic biti na golu sve utakmice do kraja ove polusezone osim Karlovca
  • C@ptain Koons
    305
    Ja bi u tom slučaju Domingueza na desnom beku a Galešića na njegovom mjestu. Ako se ne varam Sergi je igrao nešto desnog beka u Barceloni.
  • mrgud
    545
    A kada su kod tovara u prvih 11 Mlačić i Hodak,kako si oni ne uzimaju mjesto jedan drugom
  • fakin
    1.6k
    Po Indexu misic opet u prvih 11. Nevjerojatno ako je istinito
  • Droljo
    22.2k
    Domingueza na desnom bekuC@ptain Koons

Mislim da tako razmišljaju i u klubu. Njega i lisicu na beka kad valinčić nebu mogao. Pa ktc pa mikić.
  • Crusades
    19.5k
    Počeli ste lagano cuclat krv na slamku s tim rotacijama i izmjenama. Igrat će tko će igrat, ne možete utjecat na to.
  • don
    16.4k
    U Malmu nije bila nužna pobjeda. Večeras itekako je, a ponajviše za Kovačevića.
  • Zagi
    12.6k
    Silom prilika. Da su Valinčić i Dominguez kod njih, imali bi 0 minuta.
  • Mali dioničar
    18.2k
    Kako nema smisla? Varela dok igra, momčad trpi u svrhu njegovog razvitka. Ima mjesta za jednog takvog igrača, ne više. Dakle Mikić nema mjesta. Dakle Varela mu je uzeo mjesto. Nevezano za poziciju.Zagi

Pozicija i te kako ima veze.

Značajno je lakše momčadi "trpiti" igrača na krilu nego na beku.
  • Zagi
    12.6k
    Tim više. No poanta je postojana. Pozicija je nevezana za potrebe rasprave. Drugim riječima ako je stav trenera da samo jedan mladi igrač moze dobiti minutazu, igra jedan. Konkuriraju li Mikić i Varela za istu poziciju ili ne, nije bitno.
  • vlatkomarkovic
    2.1k

Ako bude tako eksplodirati ću od sreće
  • Ivan0302
    1.2k
    Polako sw kreće za Vukovar, sretno svima koji putuju, sretno igračima, a svima Vama koji preko malih ekrana gledate. :srce:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.