• Fan
    1.6k
    Vukovar nije bezazlena ekipa.
    Jesmo mi bili bolji u prvoj tekmi, al mogli su nam spičit 3 komada bez problema tako da očekujem maksimalnu ozbiljnost i 1-3 uz, nadam se, miran kraj.
  • shameless86
    942
    samo da nam oni prvi ne uvale neki glupi gol, onda krece nase mucenje i nervoza..
  • Kermit
    779
    Čeka nas težak teren i protivnik koji nema što izgubiti. Bit će sigurno dosta preskakanja igre što je prilika za Domingueza i njegove lopte s očima. Zbog teškog terena McKenna mora ostati na klupi da ne pogorša ozljedu, tako da Galešić ulazi. Šteta da do sada nije uopće bio u rotaciji. Kova mora računati na ozljede i da ima spremne igrače u rezervi. Svaka čast KTC ali na teškom terenu on nije taj, a i s obzirom na godine, Galešić mora dobiti priliku.

Od ostalih, očekujem požrtvovnost I angažman od prve do zadnje minute te da igrači koji uđu opravdaju minute.

Mislim da će ova utakmica pokazati drži li Kova uzde svlačionice u rukama ili ne.
  • Zagi
    12.6k
    Koji bi bio indikator da Kova ne drzi uzde svlačionice?
  • NKDZ86
    6.1k
    to bi trener trebao znati, po meni minimalno 5.
    drugo, ne znam od kud ti to da smo u kružnom toku. svako ko se malo razumije u nogomet zna da Kova mora rotirat igrače, inače ne bu dobro.
    Igrači su već sad ispali iz natjecateljskog ritma, baš me zanima kako će Galešić odigrat utakmicu, kad je zadnju odigrao kad, prije koliko mjeseci uopće...

edit: da, rotira jedno te iste igrače. Mudri, Filipović, Galešić, Soldo, Villar, Stojković, Vidović, Vinlof sjede predugo na klupi bez prave prilike (ne 20, 15min.) .

Ako njima neda priliku, jadni juniori, kad će oni dobiti priliku kod Kove....a ima ih koji ju trebaju dobit, ne znam šta se čeka.
  • Zagi
    12.6k
    Skoro svaku tekmu svih pet zamjena iskoristeno. Vezna linija i krila izmjenjana . Napadači se mijenjaju svaku tekmu. Za mene potrebna je nešto manja Misiceva minutaza i nesto veća Vinlofova. To je to.
  • hardek
    6.9k
    Za mene potrebna je nešto manja Misiceva minutaza i nesto veća Vinlofova. To je to.Zagi

Ja bi dodao još Galešića i Valinčića bi trebalo odmorit tu i tamo. I dalje ne kužim zašto Mikić nije na klupi pa da uđe po 10,15 min ako/kad je utakmica riješena.
  • Zagi
    12.6k

Stoperski par igra predobro da bi ih razdvajao. Onu tekmu kada je Galešić trebao igrati, razbolio se. Više sreće drugi put. Mikićeve minute je pokupio Varela.
  • Georg Koch
    6.8k
    S vecim nestrpljenjem cekam danasnju tekmu nego sa Malmom neki dan :strong:
    Ajmo plavi, ajmo rotacije, ajmo krcata Vinkulja.
  • Mr Anderson
    14.5k
    Ne očekujem više od 3-4 izmjene, ne igra se kup s četvrtoligašem. Vjerojatno McKenna, Goda i Bennacer umjesto jednog od veznih...možda i Bakrar umjesto Lisice.
  • rokikaciga
    6.4k
    Mikićeve minute je pokupio Varela.Zagi

Objasni molim te kako? Nisu ista pozicija..
  • Zagi
    12.6k
    A kako... Gura se jednog mladog igrača, ne njih 5.
  • rokikaciga
    6.4k
    Ajde da si rekao da je Varela uzeo Zulficu minute ali Mikicu koji igra na poziciji gdje nemamo alternativu. Nema mi bas smisla.
  • Zagi
    12.6k
    Kako nema smisla? Varela dok igra, momčad trpi u svrhu njegovog razvitka. Ima mjesta za jednog takvog igrača, ne više. Dakle Mikić nema mjesta. Dakle Varela mu je uzeo mjesto. Nevezano za poziciju.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.9k
    Prije ili kasnije netko će morat uletit, ako ništa drugo jer Valinčić ima već 2 žuta u Europi i spljugat će trećeg. Bilo bi bolje da Mikić u tom trenutku ima barem 100-200 HNL minuta prije krštenja protiv Betisa ili Lillea. No dobro, to očito treba bit veliki stručnjak za razumijet
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.