• rioda
    11k
    Previše se neki uzbuđuju oko Bare i njegovih izjava. Evo primjer, prije godinu dana na istom mjestu: Andy Bara o HNL-u: "Dinamo radi vrhunski, Marko Marić je vrlo pametan dečko!"
  • Goncalo Santos
    1.8k
    bara i maric su kucni prijatelji jos od djetinjstva. I ja bi hvalio lika koji mi pokloni talentiranog klinca za dzabe bez puno talasanja i ja ga prodam barci za par milijuna nakon godinu dana.
  • Pacho
    8.9k

U zamjenu za mast s Barine kose na kojoj se izvanredno prze vafli
  • NerminB
    72
    Ja mislio faye ce biti novi dani alves.. on jedva u cremoneseu igra. Andy, smiri dozivljaj.
  • Jaro
    11k
    pa ocito gotova prica (iz Barina kuta barem). Zaradio je sto se dalo, sad mali vec ima problem s glavom. To ne prica manager o igracu na cijim lesjima jos misli zaradjivati... Da pazi kaj/kak prica (u odnosu na prosli podcast) je ocito. Nema agresivnog nastupa prema Dinamu, nema bahacenja i nastuoa s visoka... Boban efekt djeluje, sad igraci ne igraju jer eto ima boljih a nema vise spike da su u klubu nesposobni, jedino je iskazao cudjenje vezano uz Varelu, al jbg tu se nada velikom bonusu jos jbg...
  • NerminB
    72
    Ma ok to al sto neko vec spomenu svaki njegov je igrac top, svjetska klasa, 50, 100 miliona, a u slucaju ako ne uspije sam je igrac kriv. Andy je zanimljiv sagovornik ali ga i nasere posteno. U svakom slucaju nek se kani Dinama.
  • Progressive overload
    297
    Ako nekog zanima Denispodcast ima intervju sa Anesom Mravcom, trenerom Malmoa.
  • Sibirski plavac
    7k
    Ako netko želi čuti "neovisnu" i "činjeničnu" analizu Dinama i njegove sezone, jučer bio jedan magareći podcast, ali u 90% trajanja podcasta tema Dinamo. Tek nešto sitno o Nk Orjuni ili drugim klubovima, a 90% o najvećem hrvatskom klubu. I onda likovi još seru dinamovcima u chatu da su "opsjednuti" splickim Realom i da smo se "usrali" radi toga što su poravnati na tablici sa "atomskim Dinamom".
    Prije koji dan bio i jedan Riječki podcast, ajde većinom im je tema bila Rijeka, ali opet ne smije se zaboraviti pričati i o Dinamu, to je valjda obveza svih podcastera naših konkurenata, nije to to ako se barem malo ne spomene i najveći hrvatski klub.
    Oni Osječani iz bijelo plavog podcasta su prije isto tako redovno u svojim live-ovima 90% pričali Dinamu, ali samo u onim sezonama dok su nam bili blizu, zadnje dvije su nešto tihi. :snicker:

Zaključak dana: više ili gotovo jednako saznaš o dešavanjima oko Dinama na protivničkim podcastima, koliko i na dinamovskim. What a time to be alive.
  • Dzoni
    2.5k
    Kompleksi su čudo, dabogda zauvijek ostali iskompleksirani nama
  • Paggini
    73.9k
    Neka budu zahvalni na Dinamu, da nas nema ne znam o čemu bi taj okot pričao
  • Sibirski plavac
    7k

Nekad se čovjek zapita kad čuje njihove izjave u tim podcastima, jel oni stvarno to misle ili se zajebavaju za klikove. Nadam se ovo drugo iako nisam skroz siguran.
    Mislim likovi se smiju i likuju da su najbolja obrana lige jer su primili jedan manje od nas. Ej jedan jebeni gol. Šego im je Bog jer ima zbroj golova i asista 6, a Beljo, Lisica i "Meckenja" su im panjevi.
    Svaka druga rečenica im sadrži "atomski Dinamo" u posprdnom tonu. Opet su nakon dugo vremena spomenuli "kup skladišta". Fascinantno je kako sprdaju taj trofej, govore da je smiješan i nebitan, ali očito ih peče kad ga toliko puta spominju. Svoju jedinu sezonu u tom "smišnom kupu" ne žele spominjat, valjda da šira javnost ne sazna da ih je izbacio velikan Vitoria Setubal.

Al ajde za njih još kužim da su iskompleksirani, ali urnebesno mi je kad Riječani i Osiječani krenu srat po nama i pametovat, kao da smo isti rang. Urnebesno je bilo gledati onaj Osječki podcast u sezonama kad su nam bili blizu. Zarinjavajuća količina kompleksa i mržnje prema Dinamu s obzirom da dolazi od navijača čiji klub ima jednak broj trofeja kao Inker, s time da je Inker svojeg pošteno osvojio.
  • ElDorado
    6.5k
    Sad poslusah malo Baru u nekom srpskom podcastu. Lik sere srbizme samo tako…. fudbal, nedeljno….
  • DiddyGuela
    4.8k

Znaci isto ko njegov mentor,kada bi davao izjave za srb medije postao bi jugoslaven,zvezdas,rokao ekavicom i ostalo. A doma je brojao krvna zrnca...

Jabuka ne pada daleko od stabla, Bara je moderni Mamic.
  • Pacho
    8.9k
    Orjunaskoj fanbazi je prekomjerna konzumacija soli i speeda pojela mozak do te mjere da ne kuze da zapravo sami po sebi uriniraju kad im je flex "Di ste sad pajceki - nakon 10 kola drzimo prikljucak, pape, dida, sardine, dispet, meduze..." I to nakon sto smo opet ispraznili crijeva na bravarovom cucavcu i branimo prvo mjesto u Euroligi dok oni gledaju koliko ce im gibraltarski Red Impsi pobjeci radi borbe za 150. mjesto.
  • Marc
    638
    i ja sam skuzio.. lik je prevara teška
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.