• rioda
    10.8k
    Previše se neki uzbuđuju oko Bare i njegovih izjava. Evo primjer, prije godinu dana na istom mjestu: Andy Bara o HNL-u: "Dinamo radi vrhunski, Marko Marić je vrlo pametan dečko!"
  • Goncalo Santos
    1.6k
    bara i maric su kucni prijatelji jos od djetinjstva. I ja bi hvalio lika koji mi pokloni talentiranog klinca za dzabe bez puno talasanja i ja ga prodam barci za par milijuna nakon godinu dana.
  • Pacho
    8.2k

U zamjenu za mast s Barine kose na kojoj se izvanredno prze vafli
  • NerminB
    18
    Ja mislio faye ce biti novi dani alves.. on jedva u cremoneseu igra. Andy, smiri dozivljaj.
  • Jaro
    10.9k
    pa ocito gotova prica (iz Barina kuta barem). Zaradio je sto se dalo, sad mali vec ima problem s glavom. To ne prica manager o igracu na cijim lesjima jos misli zaradjivati... Da pazi kaj/kak prica (u odnosu na prosli podcast) je ocito. Nema agresivnog nastupa prema Dinamu, nema bahacenja i nastuoa s visoka... Boban efekt djeluje, sad igraci ne igraju jer eto ima boljih a nema vise spike da su u klubu nesposobni, jedino je iskazao cudjenje vezano uz Varelu, al jbg tu se nada velikom bonusu jos jbg...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.