• Maki85
    225
    Bara je odličan komunikator, prodao bi Eskimima led.

Kad se sve ostalo makne i ostavi se samo tekst, stvari izgledaju drugačije, citiram:

"Neki tamo igra u Sportingu, a lošiji je od Varele koji u Dinamu sjedi na klupi"

--> Zakaj ga onda nisi prodao u Sporting?
  • jp23
    3.4k
    Bara je odličan komunikator, prodao bi Eskimima led.Maki85
    Ovo mi izgleda jako poznato
  • NitkoBitan
    32.2k
    prodao bi Eskimima led.Maki85

Jel im moze Pukstasa uvalit?
  • Zg123
    2.6k
    Ja sam oduvijek bio protiv tog transfera Varele i dalje mislim da je to losa odluka bila jer ce najvecu korist izvuci Bara i mali.

Cinjenica jest da je Bara jako menadzersko ime postao, dobar je govornik i manipulator tako da me ne cudi da ima dosta pristasa u javnosti.
  • DiddyGuela
    4.6k
    Bara je najbolji Mamicev ucenik.

Mislim da sam dovoljno rekao.
  • FazeN
    2.7k
    Ne slažem se da nismo trebali imat posla s Barom i Varelom.

Dobili smo praktički džabe igrača koji će odraditi milijunski transfer i donesti nam novac a ne gubimo ništa.
    Za to sve dok je ovdje ako proigra kako se priča o njemu da zna i može, imamo i igračinu u ekipi par godina, a kad se i proda, i bude jedan od većih imena u nogometu(tako se nagađa) bit će priča kako je krenuo i počeo u Dinamu kao i Dani Olmo, pa nam to u budućnosti donese lakšu šansu da potpisujemo tako mlade igrače i talente kad vide put Olma i Varele otkud su i kako su.
    Istina moramo istrpiti malo Baru i njegovo pametovanje i petljanje u posao, ali Boban je tu pa se ne brinem.
  • znajdatevolimja
    1.6k
    Jedini razlog zašto hrvatski narod u Baru gleda kao u dragi kamen je paternalizam. Ista stvar vrijedi i za zdravka.
  • Droljo
    21.9k
    Gledam ga kao zalizanog cigana a ovo tvoje
    paternalizamznajdatevolimja
    ne znam što znači i neću guglat!
  • Dzoni
    2.3k
    Ne postoje agenti bez putra na glavi, a ne postoje igrači bez agenata.
    Na Dinamu je da ishodi svoje interese najbolje što može, a u Bobana ne sumnjam da će napraviti sve u interesu Dinama
  • znajdatevolimja
    1.6k
    zalizanog ciganaDroljo

To mu je kompliment!
  • don
    16.3k
    pa šta vi mislite kakvi su agenti općenito? Svi dobre duše :lol:

pa normalno da će pričat tako kako priča, on prodaje proizvod i uspješan je u tome budući da je jedan od boljih agenata u europi.

Agent muljator - Papa u Vatikanu - droga u Splitu
  • miro
    7.6k
    Bara je skužio kako stvari stoje u novom Dinamu, pa sad već i Bobana gura u svoju priču, pa 30 milja, pa 50 milja, pa 100 milja. Mene samo čudi da ekipa od 30+ godina puši te fore i misli da ćemo u suradnji s njim izvuć ne znam kakvu korist za Dinamo. Raus u pizdumaterinu s njim
  • Infinity
    19.9k
    Ne vidim problem u Bari sve dok imamo koristi od njega. Da bi mi imali koristi od njega mora i on imati koristi od nas.

Ako mislite da je neki menadzer blizak Dinamu zbog ljubavi, varate se. Barin je problem to sto je previse u javnosti, inace ga nitko ne bi ni spominjao. Oko Dinama je puno malih Bara.

Zahvaljujuci Bari mi smo imali jednog Dani Olma, a sjetite se da taj isti Dani Olmo iz Dinama nije otisao prvom prilikom, tj. odigrao je jos jednu sezonu nakon ljeta za koje su svi vjerovali da ide dalje.

Taj isti Olmo je danas mozda i najveci nas ambasador, a sve je pocelo kad mu je taj isti Bara rekao da dodje u Dinamo.

Ne volim biti niciji odvjetnik, pa ni Barin, ali se mnogi varaju kad misle da on samo muze Dinamo i da Dinamo tu nema koristi. Sasvim je logicno da i on zeli zaraditi, daleko od toga da radi s nama zbog ljubavi, ali isto tako ni mi ne radimo s njim jer ga volimo, nego zato sto imamo koristi od njega. To se zove biznis.
  • Dudu
    2.7k
    Može biti ovakav ili onakav, ali samo zbog Olma koji nam je donio ogromne uspjehe i novce zaslužuje neki respekt.

To zazivanje prekida suradnje s njim jednostavno nema veze s zdravim razumom.
  • don
    16.3k
    Oko Dinama je puno malih Bara.Infinity

upravo to, kad bi ljudi znali kakvi wannabe agenti su oko Dinama, Bara bi bio još i najbolji.
    Između ostalog, ima i rezultate iza sebe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.