• Sibirski plavac
    6.8k
    Ovo je zahtjevna i teška sredina, ali u tome i jest draž. To mi i paše. Ako na to nisi spreman, nemoj ni dolaziti u Hajduk."Pacho

Marko Futacs kad vidi da ulica napada današnju generaciju hajdukovih igrača:

• Sajla
    14.2k
    A.K. (27): "Netko mi je prišao tko nije bio zadovoljan igrom i malo me napao. Nije tako loše, navikneš se."

a9e5uv.jpg
  • Krizy
    62.7k
    Trenutno je u ligama petica 11 bivših igrača Hajduka.

Pašalić (Atalanta) - 670', po minutaži 2. u momčadi
    Vlašić (Torino) - 585', po minutaži 4. u momčadi
    Ismajli (Torino) - 347', po minutaži 11. u momčadi
    Juranović (Union Berlin) - 6', po minutaži 20. u momčadi
    Ljubičić (Union Berlin) - 0', po minutaži 21. u momčadi
    Bradarić (Verona) - 592', po minutaži 4. u momčadi
    Awaziem (Nantes) - 630', po minutaži 3. u momčadi
    Brekalo (Oviedo) - 268', po minutaži 14. u momčadi
    Bašić (Lazio) - 151', po minutaži 19. u momčadi
    Vušković (HSV) - 360', po minutaži 10. u momčadi
    Sahiti (HSV) - 174', po minutaži 15. u momčadi

Od njih su samo četiri čvrsto u prvih 11 svojih momčadi, dvojica rubno, a pet njih nije u prvih 11.
    I sve su to članovi klubova sredine ili dna ljestvice, izuzev Pašalića, koji igra odličan nogomet u vrlo dobroj Atalanti.
  • Ludovic IX
    10.1k
    Sad stavi naše bivše da usporedimo
  • ElDorado
    6.3k
    Ma sere mi se stvarno više od toga da je Split specifična sredina. Je po lobotomiziranim mozgovima, primitivnim ponašanjima i kompleksima vlastite veličine uvjetovanim konzumacijom raznih opijata
  • prefontaine
    4.5k
    Je po lobotomiziranim mozgovima, primitivnim ponašanjima i kompleksima vlastite veličine uvjetovanim konzumacijom raznih opijataElDorado

haha znači ipak je specifična sredina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.