• San Lorenzo
    22.2k
    Sve dosad ide na dušu Nevistiću, sve odsad ide na dušu Kovačeviću, vrlo jednostavno.
    Čak i nakon onakve prošle sezone još nekako i mogu razumjeti da ga se prije početka nove predodredilo za prvog golmana, nova obrana, nova ekipa, novi trener, pa ajde...ali nakon 1/4 prvenstva je jasno da alibija više nema, dečko ima isti učinak, iste mane bez obzira na sve.

Ako se mogu rotirati krila, veznjaci i bekovi, golman, pogotovo loš, nemože biti iznimka.
  • Crni86
    16.1k
    Pa valjda i taj gojko mrcela neki drek kaze?
    Sigurno je kovina zadnja, ali trener koji radi s vratarima bi trebao davat najbolji uvid u psihicko i fizicko stanje vratara te koji bi trebao branit.
  • De Oliveira
    1.8k
    Ozbiljna psihijatrija. Kao na Kuletovoj temi proslu sezonu. Pacijenti isti. Decki probajte uzivati u sezoni. Uzimamo sve. Zivot ce vam biti ljepsi bez proljevanja zuci po svima. Svejedno imate utjecaj kao na politiku NASA-e. Ne mozemo sve pomesti sa 100%. Sezona ce biti vrhunska unatoc tu i tamo nekom posrtaju. Nemojte glumiti jadne tovare. Idemo dati podrsku sustavu za koji smo se borili. Samo Dinamo!
  • Panakin
    20

Apsolutno promašena izjava i veze nema s (ne)mogućnostima našeg golmana. Vjerujem da će isto tako Nevistić dobiti pohvale kao što sad dobiva kritike ako ih zasluži svojim izvedbama.

Ja isto tako ne sumnjam u naslov prvaka, ali ne gledam situaciju kroz ružičaste naočale. Mislim da nitko ne očekuje savršenu sezonu, ali isto tako ne vidim razlog zašto se nekom igraču ne bi dala kritika ( ili pohvala ) ako ju zaslužuje.

Na kraju krajeva, vjerujem da ova tema tome i služi.
  • scooniepenn
    5.7k

Samo ću ovo reći bez imalo malicioznosti i namjere da spuštam Nevistića. Tko god je jučer gledao reprezentaciju mogao je vidjeti kako Livaković skida slobodan udarac koji ide u kut. Čovjek napravi korak i lagano se spusti i sa pola napora loptu gura u korner. Da ne govorim kako njemu mjesec dana sjedenja na klupi ne smeta da isijava sigurnošću. Mi s ovakvim Livijem imamo najmanje 4 boda više, a izvjesno i 6 ove sezone.
  • BBBaranja
    4.2k

Iako je živi zid postavio amaterski..
  • Paggini
    72.8k
    Iako je živi zid postavio amaterski..BBBaranja

Namjerno da može upisat obranu
  • scooniepenn
    5.7k

Zato što može. Šalu na stranu, onaj slobodnjak jučer je dvostruko teži za braniti nego slobodnjak Jagušića. Onako na prvu Livi ne bi primio 2. gol protiv Varaždina, 2. gol protiv Gorice i ne bi bilo penala protiv Lokse odnosno ne bi dobio gol sa peterca protiv te iste Lokse (srećom poništen, ali svejedno). Na to bih uložio ozbiljan novac, a ne bi me čudilo i da bi još možda jedan do dva skinuo.
  • Zagi
    12.4k
    Najveća razlika je u tome da je stabilno na zemlji u trenutku upućivanja udarca. Nema skakutanja k'o zec na friškom duracellu.
    Sitni dvokorak i bacanje. Dovoljno.

Nevistić je u svim klipovima u tom trenutku na najvišoj točki poskoka.
    Dok on pričeka da ga sila teža vrati na zemlju prošla baba s kolačima.
  • Mr Anderson
    14.3k
    Iako je živi zid postavio amaterski..BBBaranja

Da, to sam i ja primijetio, baš amaterski. Srećom, udarac nije bio prejak pa je stigao.
  • Eduardo
    26.6k
    Našao sam video na Youtubeu s kompilacijom njegovih obrana još dok je branio u VaraždinuPanakin

Baš sam gospodični @Marley pisao kako sam još dok je branio u Varaždinu, u temi "Scout Služba – Igrači koje bi željeli gledati u Dinamu" pisao kako ga želim u dinamu. Što se dogodilo ne znam, ali to je nevjerojatna razlika u kvaliteti. Neva iz Varaždina je reprezentativna klasa.
  • Orc123
    13.5k
    Koliko je bilo vracenih lopti prema Liviju jucer koje su isle u gol a ne od gola? Da i to demistificiramo....zapamtio bas jednu full brzu loptu koja isla u gol i bas si pomislio, jbt usro bi se da je tu Neva umjesto Livija, a i Livi nije najjaci u igri nogom.....dynas ako golman ne moze igrat nogom ne moze braniti ma najvisem nivou, a Dinamo to je. . .
  • Tvrdica McTvrdi
    2.6k
    Neva iz Varaždina je reprezentativna klasa.Eduardo

Klasa koja nije branila niti U21...nikad nije bio dobar. Talent možda su neki stručnjaci vidjeli, okej, prihvaćam, ali on niti u jednom trenutku nije bio niti najbolji u HNLu (iza Livakovića) niti među 5-7 hrvatskih golmana. Klasični transfer iz Rijeke koji se sad kritiziraju, a na ovom primjeru se zanemaruje. Četvrti najveći ulazni transfer u povijesti kluba.
  • Zagi
    12.4k
    Klasa koja nije branila niti U21Tvrdica McTvrdi

Da sada ne tražim, bili su Kotarski i Pandur ispred njega ako se dobro sjećam?
  • ElDorado
    6.3k
    Ne znam baš čemu više te rasprave. Lik kasni, odraz mu je nikakav, baca se ko otpiljeno drvo, a ispucavanja tragicna. Full stop.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet