• Ijayi Atiemwen
    4.2k
    Zamislite kako je njemu citat ovo svemosad

Ne brini, ne prati nogomet
  • Crni86
    16k
    Kod ponistenog gola zavezan za crtu. Gleda centarsut kako putuje i putuje i putuje pa jos malo putuje.

Kod prvog gola umjesto da malo izade skrati kut nesta opet zavezan za crtu. Okej obrana je vise sjebala al daj reagiraj napravi nes. Prati igru. Izadi izrnnadi napadaca. Nesto.

Penal necu ni komentirat. Lik je ocajan. Svaku tekmu sve gori i gori. Ima i drugih krivaca danas al od dinamovog golmana se ocekuje da neki k i obrani a ne da vicemo nije samo on kriv.
  • Tom vg
    1.2k
    Svoju priliku je dobio i nije ju iskoristio. Bilo bi pošteno dati priliku Filipovicu. Nevistic mi je po kvaliteti rubno za prvu ligu.
  • Mlađi referent
    14.5k
    Nema smisla jednostavno

McKenna je dao lošu loptu, ali i takva mu ide na nogu. Profesionalac si dragi, primi jebenu loptu i izvuci kolegi situaciju. Kaj ti napraviš? Sjebeš primanje i promašiš klizeći.

Svaka tekma je jednostavno neko novo njegovo smeće. Uglavnom ne brani ni minimum koji se očekuje, nogom je teški prosjek, nesiguran, uplašen.
  • DrRatoljub
    314
    Ne treba psovati i vrijeđati. Loš je, loš. I tu je kraj priče. I McKenna je kriv kod penala, posebno jer zna da ovaj ne zna igrati nogom. Ali čovjek nema kvalitetu za prvog golmana i tu je priči kraj. Treba ga negdje poslati na zimu i dovesti Livija.
  • CastAway1986
    4.2k
    slažem se da je loše stopao al onakva lopta se ne vraća a to bi tako iskusan stoper trebao znati ..
  • mosad
    1.9k
    images?q=tbn:ANd9GcR2YFAE4x8dZ-x-NomMl1L3NNJwAYatAJOg8MdWgrrkBA&s=10

Ja sam uvjeren da ovom liku ostatak dana ovako izgleda. Meni on izgleda općenito koda nema kapi krvi u sebi. Ali govor tijela nakon drugog gola ovako Mad ga gledam s tribine zastrašujuće izgleda. Ko teško mentalno bolesna osoba. Stavi filipovica protiv Osijeka pa ako i on zasere guraj u vatru Slovenca i gotovo
  • NitkoBitan
    32.1k
    btw. trebao je dobit crveni karton (dzonom na stopalo). Jebeno sam navijao za takav rasplet situacije jer ga izgleda samo to moze maknut sa gola.
  • Marley
    5.1k
    ej.... ajde da sam se na bilo koji nacin veceras ukljucila u ovu vasu raspravu, ne bih rijec rekla zasto me napadas.
    Ali ovako potpuno nepotrebna preusmjerena agresija, cemu?
    Sto sam ja tebi sad, veceras, ili u zadnje vrijeme ili ikad napravila da me ovako odvratno prozivas bez ikakvog direktnog povoda?
    Kuzim, Neva ti je digao zivac, ali ne mozes reci njemu u facu, pa ces zato meni napisati. Jel ti lakse sad barem?
    I 90% komentara su mi o branjenju Nevistica? Ajde hvala sto si me osvijestio, nisam primjetila da je bas takva statistika. Isprike svim forumasima ako je tako.
    Jebote pa jel meni ovo treba u zivotu, sigurno da ne treba
  • Dzoni
    2.2k

Ma da, a kako je nama koji smo dali 11 ili 16.5e da gledamo lika kojem nije do života da svaku tekmu zajebe bar 2x, uz to i više nego odlično plaćen
  • mosad
    1.9k
    ironija ironija ironija
  • Tvrdica McTvrdi
    2.6k
    Jednom kad popijemo antibiotik i riješimo se ovog nametnika siguran sam da ne će više pronaći novog domaćina u približno istom rangu
  • don
    16.2k
    i samo se nadan da ekipa od iduće utakmice više neće krivit Nevistića i kad bude direktni krivac za gol.
    čovik je loš, grozan! Ali ne stavlja se sam na teren.

najveći su krivci:

1. Boban koji je to triba prvi pripoznat i dovest novog golmana kad je već izrotira cilu ekipu.

2. Kovačević koji ga idalje stavlja u prvih 11.

znači čim izađu sastavi za iduću utakmicu možemo upisat plus ili minus Kovačeviću. Ovisno o izboru golmana.
  • Sibirski plavac
    6.7k
    Rugali smo se "idolu Ciparske dice", a ovaj naš je tu negdje s njim...

Koliko je zaslužan bio svojim obranama za titulu 2024. (hvala mu od srca za to), toliko nam sad odmaže.
    Novi golman podhitno.
  • E46
    1.8k
    zasto klub razine Dinama drzi Nevistica na golu kad je Filipovic na pripreme dokazao da je bolji od tog cunja. Onog tko ga jos drzi torpedirati nogom iz kluba i onog hercegovackog strucnjaka mrcelu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet