• vjeko1701
    19.6k
    Da, negdje će puknut, desit će se tragedija a onda će ovakvi tužni isprdci od ljudi krenuti u distanciranje i ograđivanje ili još gore, u spin i opravdavanje.

A kad će stat generalno ta bolesna mržnja? Pa nikad, barem dok god su ikakva relevantna stavka u hrvatskom nogometu. Nismo bezveze neki pisali da bi sezone-dvije odmora od njihovog konstatnog terora dobro došao i nama i cijelom hrvatskom nogometu.

J*beš gušt, derbi, ovo-ono. Ovo nije rivalstvo, ovo nije sport. Ovo je sprega politike, mafije i narkomana koja nije sposobna u normalnim uvjetima proći niti prosječni albanski ili ispodprosječni slovački klub al bi zato na silu, mržnju, sumnjive pare i pritisak bila prva u Hrvatskoj.

Dolaskom LjPV-a kao alfe i omege njih dole stvari će postat samo gore i gore.
  • Pacho
    7.5k

Lako za novinare. Njima HNS tolerira fizicke napade na suce, prijetnje istima, slike odrubljenih sudackih glava, prozivanje sudaca na sluzbenim klupskim profilima, itd...

Ona srpska nutricionistica zarazena bjesnocom i sifilisom napadne suca u katakombama cucavca, ajduk tvrdi da je sudac zapravo napao nju i da imaju snimku koju jos uvijek nisu objavili (pitam se zasto) i koja je tocno kazna? Eventualno neka novcana, a ona je par mjeseci kasnije dobila otkaz (malo cudno posto je ona zrtva fizickog napada, jel?). No koga tocno boli za srpske nutricionistice koje broje kilograme secera na fritulama? Ili neke krancine s kraja klupe.

Za takve napade treba davati par utakmica pred praznim tribinama, a ne da se stvar rijesi otkazom zaposleniku/ici za koju orjunu zapravo boli kurac. Jer ovakvo hendlanje toga de facto dozvoljava napade na suce. Stvarno cudno da se isti onda prave coravi kad treba suditi zalede ili penal protivniku.
  • veselko tenžera
    6.1k
    nakon ovog nevidjenog sranja, stojim klubu na raspolaganju poslovno i privatno!Thor

Nakon ovog komentara sam se ponadao da si po zanimanju fizički najjači kamatar u državi.
  • Sajla
    14k
    Njima HNS tolerira fizicke napade na suce, prijetnje istima, slike odrubljenih sudackih glava, prozivanje sudaca na sluzbenim klupskim profilima, itd...Pacho

ne bojim se njih kao kluba i utjecaja na suce ili rezultat. nisam to htio napisati, a možda ne bih ni sad trebao, ali nakon što sam pročitao taj "članak" prostrijelila me misao da bi netko dolje mogao ući u "Zavadlav mode". netko tko je psihički bolestan, pojeden drogom i već izgubljen. ne želim paničariti ili ispasti paranoičan, ali incident u Vodicama, pa ono iz Pakoštana.. čitam nedavno o presudi liku u Kaštelima koji je zbog parkinga susjeda HGSSovca upucao sa 6 metaka, a drugog sjekirom udario po glavi i samo srećom su preživjeli - koliko još ima takvih luđaka i čiji tekst će jednog od njih gurnuti preko granice?
    možda sam to trebao zadržati za sebe, ali eto, to mi je prošlo kroz glavu. i onda se pitam je li i tom Vinku takvo nešto nekad palo na pamet i piše li takve stvari usprkos tome ili baš zbog toga jer njegove riječi ne ostavljaju dojam zdrave osobe :(
  • Thor
    1k
    Jebes debila Vinka! Ovo nije smjelo proci urednike i izaci van. Znam kao i na koji nacin se dostavljaju i opremaju tekstovi i kako se potpisuju i odobravaju. Novinar moze govno napisati kao ovaj,ali to ne smije proci pored urednika da nije odobrio i to dva kao i pravnu sluzbu. Dakle ovo je namjerna.i zlonamjerna rabota zlocinacke organizacije svih tamo.
  • miro
    7.6k
    Jebes debila Vinka! Ovo nije smjelo proci urednike i izaci van.Thor

Upravo ovo! Znači, nema šanse da je ovo slučajno

Ali opet, koliko god bili u napasti prozvat govna, najbolje bi bilo kao i u slučaju Petkovog intervjua pustit da vrijeme govori umjesto nas
  • Filip85
    983
    Pa kad i novinar i urednik Slobodanke pušu u isti rog...
  • Thor
    1k
    nisam kamatar :rofl: ali zvuci kao dobar poslovni izazov za promjenu karijere :rofl:
    No salu nastranu :wink: poveznaca na koja je bila na tom mom komentaru za clana zone znati ce sto sam mislio.
  • Pacho
    7.5k
    5-Stages-of-Grief-Graphics_01-What-are-the-5-Stages-of-Grief-Inline-Image.png

Variraju od denial do depression samo sto za njih nema izlaza. Divno za pratiti.
  • DerHerrKool
    106
    [img]http://teRuBTW.jpeg
    Jebomepas ak su oni normalni
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.