• Mrvica
    4.1k
    Kakav bolesnik svaka mu čast. Promjenit dobavljača, uvaljuje mu gadnu robu..
  • serbus
    5.4k
    Jel taj pošteni klub ispaltio to pošteno suđenje Štimca za zadnje naslove ?
  • Pacho
    7.4k

Krivo si skuzio. Suci su to izmislili da bi nastetili ajduku, a hrabri skupljac gvozda ih je razotkrio.

Tako oni tvrde :lol:
  • veselko tenžera
    6.1k
    je, telefonski se uključio. Ima na YT. Doduše stoji naslov da je ovaj hvalio, ne pljuvao, Josipovića pa je to Bujanecu bio argument kako Ivo ne valja.

Uglavnom, ostalo mi je u pamćenju kao teški oksimoron.
  • Thor
    999
    nakon ovog nevidjenog sranja, stojim klubu na raspolaganju poslovno i privatno! :rage:
  • vjeko1701
    19.6k
    Kada je frustracija jedina konstanta vezano uz klub i rivale, mržnja preuzme sve.

Meni je ovakvih likova iskreno žao. Propala im najdraža država, propao im najdraži klub. Ostale samo priče o tome što je bilo nekad. Nemaju ništa od svog izgrađenog identieta. Izbjeglice usred rodnog kraja.

Nek živi u frustraciji, očaju i mržnji. Tužna egzistencija.
  • Thor
    999
    Osim sto bi klub trebao tuziti zbog tog uvredljivog teksta i sam g.Boban, trebao bi tuziti i svaki clan da "ubijemo" lovom i sudom te i takve spodobe koje se nazivaju novinarima i te izdavace otjeramo.u stecaj osobni i poslovni! :brow: mamu im...
  • Pacho
    7.4k
    Meni je urnebesno kako su oni odlucili da su svi njihovi grijesi, kojih ima pregrst, izbrisani. Zasto tocno? Tko zna. Mozda, jer su komicno neuspjesni pa misle da su time izbrisali sve te sramotne radnje i privilegiranost. Ajde da te proziva netko poput Belupa, ali oni?

Podsjeca na kriminalne klosarcine koje odjednom naglo otkriju vjeru ili se napune ayahuascom kod samana s Temua pa odjednom u vlastitim glavama postaju produhovljena visa bica i s visoka moraliziraju svima oko sebe, a znas da je samo pitanje vremena kad ce ih naci predozirane u nekom podrumu ili kad ce orobiti kladionicu, jer su duboko u sebi i dalje najobicnije klosarko smece.
  • Sajla
    14k
    nakon što sam pročitao taj izljev mržnje i frustracije, mogu se samo (opet) zapitati - kako ovo završava? prevladat će pametni ljudi koji će se okrenuti sportu i postaviti taj klub na zdrave temelje? navijači će nakon utakmica poput današnje shvatiti da im je ekipa loša sada, a prije je bila još i lošija? iznenada će se okrenuti sami sebi?
    ja nemam pojma tko je taj tip, ne čitam njegove gluposti, ali vidim da ima prilično veliki doseg preko Slobodne - a to što radi je ništa drugo nego govor mržnje i radikalizacija publike. koliko dugo dok to ozbiljno ne eskalira? već danas ljudi koji gledaju derbi u kafiću negdje na obali riskiraju da završe na intenzivnoj ako se povesele našem golu, a djecu u pogrešnoj majici se skida i izbacuje obitelj s terase fast fooda. treba li netko pijan ili drogiran umjesto ogavnih komentara preko tipkovnice posegnuti za oružjem nakon što ga se godinama hrani ovakvim tekstovima i ohrabruje da je vrijeme postati "prljav, ružan i zao"? hoće li netko tek onda prozvati spodobe poput ovog Vinka ili im se može stati na kraj dok je još vrijeme?
  • Zagi
    12.2k
    Meni je urnebesno kako su oni odlucili da su svi njihovi grijesi, kojih ima pregrst, izbrisani. Zasto tocno?Pacho

Jer su slabiji i potlačeni. A takvi se smiju, ne, moraju boriti svim mogućim sredstvima.
    Takva borba ni u kojem slučaju nije grijeh nego moralno uzvišena dužnost. Kontra mraku kontra sili.

Ako te to podsjeća na nekaj , nije nimalo slučajno.
  • Thor
    999
    odlicno! Bas sad to tako komentiram doma vidno uzrujan. Ovo je doslovce govor mrznje i sirenje i vrijedjanje i trebali bi frajeru i uredniku i kome sve vec zabit kaznenu prijavu jer je ovo fakat i poziv na neki nacin na linc.
    I fakat ih treba tuziti. Ja cu fakat podnjeti tuzbu u svoje ime kao clan (to mi je posao) i boli me k.pa nek dodje supak.na.sud pa da vidimo.
    A ne kuzim kako ovo moze.pustiti pored urednika i svih koji to moraju odobriti? Ne kuzim
    (Uglavnom puno fakat,jer sam uzrujan)
  • M94
    2.1k
    samo kante govana, ko Tomiću onomad
  • Pacho
    7.4k

Mozda je produktivnije udariti po firmama koje placaju reklame tom orjunaskom glasilu
  • Thor
    999
    i to je opcija,dapace. I prema izdavacu i vlasniku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.