• NitkoBitan
    32.1k
    Matkovic je isti vrag kao Vidovic, igrac nedefinirane pozicije koji luta izmedu spice i krila, nekakva poluspica. Jednostavno mislim da nije igrac za sustav kakav mi ganjamo i to je to.
  • Pacho
    7.2k

Slazem se. Kad je ispuca mozes biti siguran da ce zavrsiti na tribini.
  • Goncalo Santos
    1.4k
    Osobno smatram da matkovic nema karakter i glavu za neku ozbiljniju karijeru. Talent je tu, ali upitne radne navike.

Iako se prica da smo izgladili odnose s osijekom, ono s mierezom im necu oprostiti nikad.
  • CastAway1986
    4.2k
    Ajmo stati malo na loptu , u klubu su dali šansu Nevi i vidjet ćemo do zime kako ce on to vratiti ..Nije u najboljoj formi , ali nije ni on sam kriv za svaki gol koji primimo..Ako se ne digne i ne vrati samopouzdanje ne sumnjam da ce Boban naći novo rješenje..Ja sam za Livija isto ali pitanje koliko je to realno ..
  • vjeko1701
    19.5k
    Livi ako upiše samo jednu minutu više ne može igrat za Dinamo. Ako pak bude na klupi do zime, pitanje u kakvom mentalnom stanju će biti. Imao je on loših perioda kod nas, posebno u početku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.