• Orc123
    13.4k
    to jedino na zimu moguce ako ne odigra ni minute za Gironu....
  • deda
    41.5k
    Jebiga Nevistič je kao loš, a brani u prvoj momčadi Europa lige. Liva ne brani u zadnjoj momcadi Španjolske. Svemir nekad zna biti okrutan.
  • Laugreano
    4.8k
    Livakovic je puno bolji golman od Nevistica, ali ne znam da li bi mi jucer mogli igrat sa Livijem kao sa Nevom. Sigurniji je Neva u pas igri.
  • prefontaine
    4.1k
    Za jučerašnju utakmicu i taktiku, najbolji golman bi nam bio Maxime Bernauer.
    a) zna dodat
    b) ima lijepu dugu loptu
  • Zagi
    12.1k
    Sigurniji je Neva u pas igri.Laugreano

Nimalo se ne slažem.
  • M94
    2.1k
    Ne kuzim Livakovica i njegovog agenta kod dogovaranja transfera.
    Pa sta nije valjda osnovno dogovorit da ces branit u prvom sastavu, zato si i otisao. Na kraju lik sjedi na klupi.
    Jbe lud zbunjenog.
  • NKDZ86
    5.8k
    prošlost je prošlost, ne bi se vraćao u nju i dovodio igrače na temelju prošlosti.
    svako bira svoj put, oršu i livija, niko nije tjerao, dapače...
  • San Lorenzo
    22.1k
    Navodno Sao Paulo zainteresiran za onog Ryana kojeg smo mi htjeli...u 31 utakmici ove sezone, zabio 13 golova...budući da zasad izgleda da smo pogodili sa apsolutno svim igračima, ne bih imao ništa protiv da probamo i ovoga dovesti na zimu kad mu istekne ugovor u Japanu.
  • Laugreano
    4.8k
    Mudrazija i Zivkovic za Matkovica bi bila sasvim ok opcija.
  • Praskaton
    4.5k
    Izbjegli smo Radeljica nadam se da cemo tako i Matkovica.
  • FazeN
    2.5k
    Izbjegli smo Radeljica nadam se da cemo tako i Matkovica.Praskaton

Na tvoju žalost, želja ti se neće ostvariti :)
  • Zg123
    2.6k
    Matkovic je mlad, podrzavam dovodjenje mladih igraca iz hnla. Ove sta sa 27 godina igraju u hnlu i nasim jadnim klubovima ne mogu shvatiti kao ozbiljna pojacanja niti u kontekstu Dinama
  • Paggini
    72.2k
    Matković bi u ovakvom Dinamu bio superzvijezda
  • Ludovic IX
    10k
    ja jesam možda klasa optimist ali ja želim i jagušića i krivaka i matkovića.. uvijek njih trojica ispred solde, mudrog.. nkako vjerujem u te mlade, pogotovo ovu trojicu..istina da jedan od njih ne vjeruje još u sebe al bude to Kova promijenio
  • Zagi
    12.1k
    Soldo je isto mlad. Godinu dana mlađi od Valinčića i Lisice.
    Konkurencija u vezi je brutalna i jako se teško izboriti za minutažu ali nebi me šlagiralo da se narativ o njemu do kraja sezone promjeni.

Možda da ode na zimsku posudbu negdje u HNL?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.